Цитата: Re. від 2010-06-01 23:27:55...
...
Ви так без мимохіть згадуєте це "у складі", наче вона там завжди була. А за цим дрібним "у складі" насправді окупація і геноцид.
Ви краще скажіть, ви готові святкувати день нападу Гітлера на СРСР, як початок благородної боротьби Італії у складі Німеччини проти комунізму?А що як перемогли б? Ви б святкували день перемоги нацистської армії?
Чого ж, і від рук росіян і від рук німців. НКВД діяло і під час війни.А скільки їх загінуло потім, у катівнях НКВД і таборах в результаті голодоморів і після так званого Дня пабєди?
Мало того що неуч, так ще й безграмотний.
У НКВС (Справ, а не ?Дел?)
служили й українці також. І представники інших націй. І гинули теж представники різних націй.
Чи то може вважаєте що у разі перемоги нацистів було б інакше?
Усіх негайно на війну! Роки на два! Або до прозріння!
Я ще жодної людини не знаю, навіть найзатятішого патріота, який би воював на тій війні та не визнавав її як перемогу. Жодного!
Якщо це день перемоги, то чому люди продовжували гинути в засланнях і катівнях, в результаті штучного голоду?Класно перемогли.
Не треба тільки удавати вигляд, що ви вище цих політичних розмов, особоливо після цитування порції совдепського пропагандистського фаршу.
Припиняйте хамство, воно звучить як від ображеної і знервованої людини.
Саме НКВД - тому що це чужоземна організація, з тих самих міркувань не перекладається Гестапо.
Типова стратегія для окупаційного режиму формувати військові підрозділи з окупованих народів. І що це мусить для нас значити?
Саме тому, що боло б так само мені це і не подобається. Судячи з усього ви б у разі перемоги нацистів теж святкували б день пабєди. Тільки від инших окупантів.
Прапоре, на якій війні ви воювали?
Незнання не аргумент.Тепер більше не кажіть що не знаєте:http://westua.net/news.php?id=2937http://www.volynnews.com/allnews/view.php?id=14986
Братство ветеранів ОУН-УПА разом із представниками демократичних сил провело перед центральним корпусом ВНУ імені Лесі Українки поминальну панахиду і мітинг-реквієм із вшанування пам’яті жертв Другої світової війни.Вояки УПА наголосили: 9 Травня – не День Перемоги, а день скорботи.
Панове, а можна те ж саме, з тією ж експресією, натхненням та завзяттям, але з направленням в конструктивне русло і на Perl або Python?Користі буде в сотні раз більше, чесно кажу.
Так часто буває, що різні речі перетинаються, я не прибічник політичних дискусій на форумі який до цього не має відношення. Але тут саме цей випадок, коли програмка несе комуняцьку пропаганду.
Вони сперечаються з вами, бо ловлять кайф від того, як ви нервуєте.
Та ніхто не ловить кайф, просто прикро бачити людину, яка не знає історії наших дідів.
Панове, а можна те ж саме, з тією ж експресією, натхненням та завзяттям, але з направленням в конструктивне русло і на Perl або Python?
Не знаю, чим історія ВАШИХ дідів відрізняється від історії НАШИХ дідів, але для НАШИХ дідів комуністичні свята ніколи святами не були і День Перемоги для них закінчився винищенням всіх священиків на Західній Україні, війною проти УПА, читай - народу, виселенням цілих сіл в Сибір, новою хвилею еміграції, зганянням усіх селян в колгоспи - реальне кріпацтво, тому що вибратися з села було неможливо, бо неможливо було отримати паспорт. В чому для них полягала Перемога - поясніть мені.
Цитата: borman від 2010-06-02 00:22:44Панове, а можна те ж саме, з тією ж експресією, натхненням та завзяттям, але з направленням в конструктивне русло і на Perl або Python?За холівар Perl vs Python можна нахапатись зіркоплюсиків так само як і за Win vs Linux, *BSD vs Gentoo.Тоді, як правильне означення "свята" має велике значення для кедівського календаря.Треба ж визначитись, що то: "день перемоги" (когось над кимось), "День пам'яті жертв імперіалістичних війн", чи взагалі звичайний день.
За холівар Perl vs Python можна нахапатись зіркоплюсиків так само як і за Win vs Linux, *BSD vs Gentoo.