Автор Гілка: Потрібні ідеї для всеукраїнської акції протесту.  (Прочитано 3416 раз)

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
Не забути звинуватити адміністрацію в семи смертних гріхах
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Уже нафлудили. Перед тим як писати повідомлення, не забувайте прочитати назву теми. Якщо вміст вашого повідомлення якось не в тему, то бажано створювати нову.  ;)

P.S. Про політику можна балакати. Але, як правило, це не закінчується чимось добрим.
« Змінено: 2010-07-14 13:34:47 від Re. »

Відсутній prapor

• Письменник
  • дописів: 518
Знову застосують хитру бомбочку: запустять Прапора, він всіх облає, а потім прийде Ре і скаже, що так і знав, що ми не вміємо спокійно спілкуватися. :)

Теж мені, велике цабе знайшлося, лаяти його. На відміну від вас, ідеалістів, я — реаліст і добряче володію методиками використання усіх засобів демократії, включно з вилами та вогнепальною зброєю, але їх час ще не прийшов. Та й взагалі, я якось викручусь, а насильно робити щасливими інших не збираюсь.
Капча «зрикошетивши» підтверджує.
- I'm afraid your son has the knack.
- The knack?
- The knack. It's a rare condition characterised by an extreme intuition about all things mechanical and electrical. And utter social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer.

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Теж мені, велике цабе знайшлося, лаяти його.
Добре що тобі цього разу вдалося стримуватися, майже. :)

На відміну від вас, ідеалістів, я — реаліст і добряче володію методиками використання усіх засобів демократії, включно з вилами та вогнепальною зброєю, але їх час ще не прийшов.
Як бачите їх час уже минув. Завдяки сучасним технологіям роботи з всякими масами вони самі себе захоплюють і святкують окупацію.
« Змінено: 2010-07-14 15:32:47 від vitre »

Відсутній prapor

• Письменник
  • дописів: 518
Теж мені, велике цабе знайшлося, лаяти його.
Добре що тобі цього разу вдалося стримуватися, майже. :)
Щось я не пригадую нічого, що дало б привід перейти на «ти».

На відміну від вас, ідеалістів, я — реаліст і добряче володію методиками використання усіх засобів демократії, включно з вилами та вогнепальною зброєю, але їх час ще не прийшов.
Як бачите їх час уже минув. Завдяки сучасним технологіям роботи з всякими масами вони самі себе захоплюють і святкують окупацію.
Не вживайте більше цих речовин.
- I'm afraid your son has the knack.
- The knack?
- The knack. It's a rare condition characterised by an extreme intuition about all things mechanical and electrical. And utter social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Судячи з того, що кожне наступне повідомлення все більше відходить од самої теми, можна замикати. Я вже мовчу про початки порушення правил. Ні, щоб це створити в гілці про законодавство й мирно обговорити…