Автор Гілка: Re: Обмеження в доступі користувача на окремі сайти  (Прочитано 2881 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Ну, в мене на роботі причина поважна так робити. А вдома не блокую - сам і так не заходжу, а родичі коли гостюють - нехай собі сидять, мені не шкода. Буває, спостерігаю за ними (не заперечують) - лулзи отримую.
P. S. Подекуди відчуваю, що в мене замість вконтактика LOU - часто тут буваю, перечитую, що новенького, хоча, практичної користі із форума наразі небагато. Одна радість - на роботі ховатися не треба, мовляв тематичний форум.  :)
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Vitmar

• Кореспондент
  • дописів: 182
Себе коханого образити звісно є кощунством... Якої відмови від вконтактику ви вимагаєте від домашніх коли самі не можете відмовитись від цих сервісів?
Діло в тім, що я, як високо свідома людина::), принципово не заходжу на такого типу сервіси і ніколи не мав там своїх акаунтів, і тому не маю потреби в самообмеженні. Проте, комп в сім’ї тільки один, і користуються ним всі. Щоб не перетворити його в машину для розваг, я безслідно зніс вінду, поставив на нього Убунту, remove з неї всі забавки, таким чином залишивши його в якості інструменту для праці і розвитку... :)
Але підлітку тяжко доводиться пояснювати одне і теж саме, що інтернет слід використовувати для розвитку а не для тупої трати часу в нім, тому і виникла ідея блокувати доступ до такого роду сервісів.
Цитата
Ps. Я вважаю що таким блокуванням вконтактиків ви тільки наживете собі зайвих ворогів та змарнуєте багато часу. Та ще й дасте привід бігати по подружках заради шансу нашвидку і поспіхом залізти у всі ці сервіси. І якщо у такої подружки щось станеться з компом під час того як ваші домашні будуть лазити через той комп по вконтактикам то ваші домашні залишаться ще винуватими.
Це мене найменше обходить, тай коли в подружки глюкне вінда, я буду тільки пертися з них обох (з відомих для нас причин...) ;D

Відсутній piktor

• Видавець
Vitmar, як на мене, повністю блокувати всі забавки не варто, людина не робот, треба колись порозважатися.
З приводу вконтакта цілком згоден, оскільки влізши туди, люди часто дійсно забувають міру. Іграшки нехай би були. Тим більше це вдома, а не на роботі, де начальство не допустить марних втрат робочого часу.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Vitmar

• Кореспондент
  • дописів: 182
Я по собі знаю, колись на тих забавках в кінці 90-х просиджували з колегами весь від роботи вільний час, інколи і до хати не попадали. По суті, якби не ті забавки, мабуть не зібрав би в 2000-му першого свого Р-ІІІ 733МГц, яким користуюсь і досі. Але поміняв місце праці і вчасно зістрибнув з цього наркотика. Тепер оглянувшись назад, розумієш весь негатив...
Тому, як на мене, хай краще новини, чи вікі почитають.... :)

Відсутній lenier

• Дописувач
  • **
  • дописів: 96
P. S. Подекуди відчуваю, що в мене замість вконтактика LOU - часто тут буваю, перечитую, що новенького...

Як на мене, будь-яка праця з прокачування себе коханого як спеціаліста-лінуксоїда ніколи не буде марною, чи то вирішення якої-небудь конкретної задачі, чи допомоги іншим користувачам, чи просто ознайомлення з останніми новинами в світі найвільнішого ПЗ. А от тупе сидіння в соціальних мережах призводить тільки до повільного перетворення сірої речовини на поролон.

Vitmar, як на мене, повністю блокувати всі забавки не варто, людина не робот, треба колись порозважатися.

Не для всіх. Є люди (я серед них  :-[ ), яким ігри або соціалки протипоказані, оскільки після тривалого сидіння крім залежності з’являється ще й відчуття втрати реальності.

Flame:
Знаю, бо сам через це пройшов (та ще й дружині курсову писав з психології про комп’ютерну залежність) - веселого мало. Дякувати Богові, два роки тому зав’язав, зніс M$ Офтопік. Час, який з’явився, почав тратити на дійсно корисні речі - вивчення Лінукса, програмування тощо. А останнім часом з’явились кілька платних замовлень.

А рідних краще переконати, що реал набагато кращий, ніж віртуал. Як приклад, у вконтактах є ферма, на якій поросят годують, капусту садять, помідори (знайомі розповідали). Це ж яке марнотранство часу! А так вивезли рідних в село на плантацію: і повітря свіже, і м’ясо з салом буде, і овочі  ;D

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Тема відходить у офтопік. Якщо є бажання погомоніти про силу волі та соціальні мережі заразом з комп'ютерними іграми, то можна перенести у відповідну дошку.

Відсутній piktor

• Видавець
Так і зробимо.
А так вивезли рідних в село на плантацію: і повітря свіже, і м’ясо з салом буде, і овочі  ;D
Уууу. Не для міських жителів. Пару раз вичистять від свинюки продукти життєдіяльності - не захочуть того сала-м'яса. Чи під сонцем прополять грядки.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.