Книга: Билл Болл, Хойт Даф і інші. Red Hat Linux 8/9ст. 46 Можливі проблеми з апаратним забезпеченням.
Розгон системи можить призвести до виникнення перегріву, проблем доступу до пам'яті і так далі. Це не допустимо при роботі з ОС Linux. Розгон широко використовується. Але такий підхід не рекомендується, якщо для вас важлива стабільність в роботі системи.
На основі цього кристувач вже зможе робити обдуманий вибір тієї системи яка йому потрібна.
Там ще в рекомендаціях пишуть перекопільовувати ядро, для підвищення швидкодії системи. На скільки % це прискорить роботу системи не уточнюється
http://www.overclockers.ru/hardnews/11869.shtml
це значить що слаквар - не нормальний дистрибутив?
На основі того користувач НЕ зможе зробити ОБДУМАНИЙ вибір. Бо Лінукс просто так не обирають. І я чомусь сумніваюсь що хтось схоче самостійно або не самостійно цікавитись\вивчати\встановлювати\користуватись OpenSource, коли є вікна.
Р.S. Нікого не намагаюся образити, але людей які використовують ПК тільки для ігор, пергляду фільмів, і прослуховування музики ну і ше копіювання оних з чужих дисків на свої болванки за користувачів ПК не вважаю.
Цитата: OAntey від 2010-08-16 19:16:01Р.S. Нікого не намагаюся образити, але людей які використовують ПК тільки для ігор, пергляду фільмів, і прослуховування музики ну і ше копіювання оних з чужих дисків на свої болванки за користувачів ПК не вважаю.Чому? У них є ПК і вони ним користуються. Гра - це теж програма, як і той-же GIMP. Ну, тільки призначення не те - то вже особиста справа кожного.
І перевчити людину, яка тільки забавлялася за машиною, а не піднімала свій інтелектуальний розвиток і застосовувала його для вирішення певних задач, нуууу дууууже важко.
Власне, один з двох старих слакваристів країни, котрих я поважаю, вже зіскочив на дебіан (як йому й казав багато років тому), от Хотабич не знаю зараз
...
Наприклад, у Білій Церкві був випадок, що один чувак, забувся, переграв у GTA.
До речі після того, як дітки (працю з контингентом з 8-11 класів) посидівши за комп'ютером вдома, приходять на уроки, дуже прозрівають навіть в тих самих форточках, що ПК взагалі то був придуманий не для забавок
Сила волі всім у поміч.