Автор Гілка: Yet another offtopic thread  (Прочитано 22104 раз)

r00t x

• Гість
Re: Yet another offtopic thread
« Відповідей #60 : 2010-08-22 22:12:46 »
Я нафлудив ось тут - http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1259047071/60#60  . Але я не хотів.
Киньте армію на зачистку.

r00t x

• Гість
« Відповідей #61 : 2010-08-22 22:15:23 »
На даний момент вони вже мабуть подешевшали  :)
Ой, а я колись мав невеличку заморочку із "безкоштовним ПЗ". Коли я працював (непамятаю в якому столітті  ;D), упихнули в колгоспИ безкоштовну версію якоїсь програми. Розробника я запамятав на все життя - ІНТЕЛЕКТ-СЕРВІС, м. КИЇВ. Так от та програма була токою... , що... Якось я забув пароль - але так як я - це Я, то прогулявшись по теками, я знайшов той пароль в C:\zvit\dos\sys\ , чи щось подібному. ПАРОЛЬ БУВ ВІДКРИТИМ ТЕКСТОМ. Потім через деякий час з податкової заявили, що треба оновтити програму, бо вони (податкова) перейшли на нову версію. Колгоспу також необхідно терміново оновити ту програму, бо звіти які створені у старій весрсії не приймаються. Але ж програма БЕЗКОШТОВНА була.
---
Детально описали в податковій куди їхати, скілки воно (органічне добриво) коштує...
---
То був БестЗвіт - а компанії так часто (постійно) забезпечують собі прибутки. Бо їм треба якось виживати. Тьфу на них - програместєри ..., такі як тут - http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1252443126
---
То у мене дееселя порвалась.

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 65
  • Філософ
« Відповідей #62 : 2010-08-25 01:43:35 »
Чи то я дурак, чи то тролі розвелися :o
Я п'ю, курю, матюкаюся, не сприймаю більшість людей та для мене не існує більшість моральних принципів!!! ха-ха-ха, шучу, взагалі-то я білий та пухнастий :)

r00t x

• Гість
« Відповідей #63 : 2010-08-27 01:01:16 »
Можливо.

Cowboy

• Гість
« Відповідей #64 : 2010-08-27 04:43:07 »
Ну ти зрозумів, так?..

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #65 : 2010-08-27 09:26:28 »
<Роздуми вслух>
Була колись (а може і зараз є) на зомбоящику передача "Угадай мелодию". Там, в фіналі, учасникам пропонувалося відгадати одну композицію, прослухавши мінімальну кількість нот - торг починався від семи, мінімум - три.
Так ось, я вгадав особистість цього пана по 4-х словах його допису.  :)
</Роздуми вслух>
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

r00t x

• Гість
« Відповідей #66 : 2010-08-27 18:23:36 »
..., я вгадав особистість цього пана по 4-х словах його допису...
... та по його айпію (-ці).  ;D
---
Не можу стриматися, і вважаю що користувач спеціально задає провокаційні питання - "Чи то я..."

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #67 : 2010-08-27 18:29:07 »
По апиці лише підтвердив свої здогадки.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

r00t x

• Гість
« Відповідей #68 : 2010-08-28 01:09:13 »
... апиці...
айпіюці.
---
Тему закрито? Тут вбачається перехід на особистості та образа.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
Re: Якою збіркою Linux ви користуєтесь?
« Відповідей #69 : 2010-09-01 16:17:57 »
А я вважаю, що не потрібна. Лінуксом користуються ті, кому він потрібен. Вони його і так знайдуть.
Брехня: /me мігби й досі нічого не знати про Лінукс, якби мені про нього не сказали.
Спочатку його хтось має порекомендувати, а лише потім може початись наполегливе проціджування спеціалізованої літератури.
Без реклами ліня зараз би як ідіот вивчав вінапі (а таки вивчав  ::) ) та намагався склепати вумного скрипта в повершелі (чи в cmd) та дивувався: якого біса дрібнососники зробили таку скупу скриптову мову. Навіть з циґвіном вінда не дає тієї ж потужності, що й Лінукс (на інтел атом з віндою і циґвіном скрипт сильніше гальмує, ніж під нормальним Лінем на 3-ому пеньку). Вінь - гімно - в неї навіть Пітон без глюків не може (на власному досвіді переконався).
На ЛОУ (і не тільки) реклама ліню потрібна хоча б для паритету.

Нема чого розводити презумпцію тупості: "початківець є істота тупа і їй тре починати з віндою". Початківець не менш успішно може стартувати і з під Ліня. От тільки матюки при вимушеній роботі під вікнами будуть викликані не особистою ментальною відсталістю користувача, а об'єктивною недолугістю вінди.
Свого часу писаки посібників до вінапі вважали кодерів такими тупими, що рекомендували використовувати багатопоточне програмування  лише в найкрайнішому разі.
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #70 : 2010-09-01 20:31:13 »
Ну ось, вам просто показали, що є такий Linux і з чим його їсти. Вам його не нав'язували, як це роблять автори GCompris - ви самі захотіли ним користуватися. Так? Брату двоюрідному колись просто показав - так користується, нормально.
В той же час, мої спроби познайомити деяких людей (директора рідної школи у тому числі) із цією ОС ні до чого не призвела - їм воно не потрібно, я і не наполягаю.
P. S. А директор дещо схожий на Балмера виглядом, тільки що жарти адекватніші.
« Змінено: 2010-09-01 20:31:58 від Piktor »
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній OAntey

• Дописувач
  • **
  • дописів: 75
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #71 : 2010-09-01 21:34:42 »
iTALC - http://italc.sourceforge.net/
Таку програму вже спробували. Працює не погано.

Хто пов'язаний з освітою, вітаю з початком навчального процесу  :).