Автор Гілка: Вибір фотокамери  (Прочитано 3992 раз)

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 65
  • Філософ
Re: Вибір фотокамери
« Відповідей #15 : 2010-09-21 22:47:59 »
Все інше фуфло... Kodak -нафтопродукт, Olimpus - жах, Samsung - недотягує до теперішнього  рівня, а Panasonic i Ergo - я взагалі промовчу
Я п'ю, курю, матюкаюся, не сприймаю більшість людей та для мене не існує більшість моральних принципів!!! ха-ха-ха, шучу, взагалі-то я білий та пухнастий :)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #16 : 2010-09-22 08:58:08 »
Пан знущається.
Ех, ці фокстроти. Колись ходив у CityCom, коло м. Дарниця, купували знайомому компа. Консультант радісно запропонував системник з Athlon64 (2006-й рік надворі), мовляв 64 біти, все таке (для чого вони тоді треба були, не пояснив). Я довів йому до відома, що вдома вже півроку маю Sempron з підтримкою 64 біт. Він сказав, що не знає, що там в мене там вдома, а 64 біти лише в Атлонах. В результаті ми придбали Celeron (бабла було не дуже) і виявили, що він також заявляє про підтримку 64 біт.  :)
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
  • дописів: 156
« Відповідей #17 : 2010-09-22 14:26:52 »
Все інше фуфло... Kodak -нафтопродукт, Olimpus - жах, Samsung - недотягує до теперішнього  рівня, а Panasonic i Ergo - я взагалі промовчу

я б пристав на пропозицію canon powershot a2000 is… якби це був старий добрий powershot чотирирічної давнини, а не ці нові пукалки =( або якби їх віддавали на 300-400 грн дешевше.

нумо порівняймо цей powershot a2000 is (1550 грн) і «нафтопродуктовий» kodak z1085 is (1670 грн):

матриця — ccd 10мп 1/2,3" (canon) проти ccd 10 пм 1/1,63" (kodak)… кагбе тут можна було б і закінчити, але нехай…
діафрагма — 1:3,2…5,9 (canon) проти 1:2,8…5,1 (kodak)… все, тут вже справді можна закінчувать…

зате у canon’а дисплей більший, так LOL

«it’s quite easy if you don’t know how» (c) douglas adams

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #18 : 2010-09-22 18:16:49 »
у дзеркалки є одна вагома перевага над мильничкою: швидкість зйомки. Актуально, коли знімаєш шось, шо швидко рухається або ось-ось зникне. +деякі мають можливість автоматом зробити кілька кадрів підряд. Ну і оптика краща, шо особливо помітно в умовах освітлення, відмінного від сонячного дня. А так для непрофесіоналів мильничка цілком ок.

моделі не підкажу, бо юзаю тільки мильнички Соні. Які з неї виходять знимки, можна подивитися на моїй пікасі.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #19 : 2010-09-22 20:33:18 »
у дзеркалки є одна вагома перевага над мильничкою: швидкість зйомки.
Та ні - в дзеркалки просто є дзеркало. Тому вона дзеркалка. Серійну зйомку (чи то "репортажну") пропонують і в мильницях, зокрема, серед тих, що були названі в цій гілці. І оптику цейсівську поставити на мильницю можуть. Беззаперечно, дорогі професійні та напівпрофесійні камери роблять здебільшого дзеркалками, тому середньостатистична дзеркалка, напевне, є кращою за середньостатистичну коробочку для мила з об'єктивом.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
  • дописів: 156
« Відповідей #20 : 2010-09-22 20:52:20 »
панове, а про які дзеркальні камери мова, якщо згадувався ліміт ціни  2000 грн? може, я пропустив тотальне здешевлення дзеркалок?
«it’s quite easy if you don’t know how» (c) douglas adams