Цитата: Code_Warrior від 2010-03-27 09:42:17От зараз я хочу сказати своїм друзям що сьогодні гарний день і не погано було б зустрітись і випити по келиху пива. /me Пішов писать книжку з цього приводу. Тобто, замість того, щоб запросити друзів, подзвонивши кожному особисто або написавши їм через IM, Ви напишете в твіттер і будете сидіти й чекати, доки хоч хтось із них його почитає і сам вийде на Вас? Гарний друг, що й казати...
От зараз я хочу сказати своїм друзям що сьогодні гарний день і не погано було б зустрітись і випити по келиху пива. /me Пішов писать книжку з цього приводу.
Цитата: noddeat від 2010-03-27 00:55:24маячня. У мене є нормальний блог, і статті теж є. от для книжок, правда, лінивий я занадто. але це не заважає мені дописувати в твіттер. Виділене еквівалентне тому, що писав я, тільки з намаганням виправдатися.
маячня. У мене є нормальний блог, і статті теж є. от для книжок, правда, лінивий я занадто. але це не заважає мені дописувати в твіттер.
В мене для власних думок чи нотаток є ~/notes.txt, ~/reports.txt, ~/crap.txt
Тобто, замість того, щоб запросити друзів, подзвонивши кожному особисто або написавши їм через IM, Ви напишете в твіттер і будете сидіти й чекати, доки хоч хтось із них його почитає і сам вийде на Вас? Гарний друг, що й казати...
Цитата: Campana від 2010-03-27 13:51:43Тобто, замість того, щоб запросити друзів, подзвонивши кожному особисто або написавши їм через IM, Ви напишете в твіттер і будете сидіти й чекати, доки хоч хтось із них його почитає і сам вийде на Вас? Гарний друг, що й казати...А ви вирішуєте чи гарний у вас друг з того якими технічними засобами він користується щоб спілкуватись з вами?
ЦитатаУ кожного своя натура і звички, Twitter — чудова штука, юзаю джаберівський шлюз twitter.im, щоб постити туди просто з Pidgin-а.то заведіть собі жуйк (juick.com його тут уже радили), зможете без всяких гейтів мікробложити Взагалі, порівняно з жуйком твітер виглядає, як якась урізана тріальна копія...
У кожного своя натура і звички, Twitter — чудова штука, юзаю джаберівський шлюз twitter.im, щоб постити туди просто з Pidgin-а.
Цитата: noddeat від 2010-03-26 14:51:14ЦитатаУ кожного своя натура і звички, Twitter — чудова штука, юзаю джаберівський шлюз twitter.im, щоб постити туди просто з Pidgin-а.то заведіть собі жуйк (juick.com його тут уже радили), зможете без всяких гейтів мікробложити Взагалі, порівняно з жуйком твітер виглядає, як якась урізана тріальна копія...одна тільки проблема: там нікого нема та мені від мікроблогу багато не треба, в принципі.