долучено зображення конфігурації клавіатури в режимі індикатора з пам’яттю розкладок по вікнах/програмах/стільницях, це КДЕ4.5 (а вже 4.6 на носі)
прапор без кода також вже з 4.5 давно є (до речі навпаки, прапора з кодом більше нема: або прапор або код)
щодо зображень-непрапорів, то такий запит є , але це, як на мене вже «рюшечкі»,
та нічого, бачте, коли розписати свої проблеми, виявиться що більшість з них давно вже не проблеми, тож наступного разу в скарзі давайте більше фактів і менше суму
Suse не оновлюють KDE через свої сховища?
Але майте на увазі - стабільний КДЕ у openSUSE досі Stable (KDE SC 4.4).
До речі, що значить SC?
причепив репозиторій нових кедів до Мандріви...все чітко оновилося: кеди 4.5.3 разом з qt 4.7...
Цитата: DalekiyObriy від 2010-12-02 06:00:03долучено зображення конфігурації клавіатури в режимі індикатора з пам’яттю розкладок по вікнах/програмах/стільницях, це КДЕ4.5 (а вже 4.6 на носі)Ну от найду кеды 4.5 подивлюся. Або підкажіть дістрибутив в який нові КДЕ входять? Доречі, я колись викачував новішу версію КДЕ, додавав локальне сховище на диску, і оновлювався. Вилізло пару глюків, але це таке, просто питання, чому наприклад Mandriva та Suse не оновлюють KDE через свої сховища?..
Цитата: DalekiyObriy від 2010-12-02 06:00:03прапор без кода також вже з 4.5 давно є (до речі навпаки, прапора з кодом більше нема: або прапор або код)Ну може комусь так подобалось (бо вже звик), навіщо було прибирати таку можливість?
Цитата: DalekiyObriy від 2010-12-02 06:00:03щодо зображень-непрапорів, то такий запит є , але це, як на мене вже «рюшечкі»,Ну я не стільки мав на увазі непрапорці, скільки наприклад на американску розкладку (до якої всі звикли) виставити англійській прапорець, бо мова то англійська, а не американська...
Цитата: DalekiyObriy від 2010-12-02 06:00:03та нічого, бачте, коли розписати свої проблеми, виявиться що більшість з них давно вже не проблеми, тож наступного разу в скарзі давайте більше фактів і менше суму Ну от, бачите, швидше таки в КДЕ4 допиляли індикатор...
Цитата: Ign1111 від 2010-12-02 10:39:14Ну я не стільки мав на увазі непрапорці, скільки наприклад на американску розкладку (до якої всі звикли) виставити англійській прапорець, бо мова то англійська, а не американська...1) прив’язувати мови до країн (і їх прапорів) є не зовсім вдячна справа2) теоретично можна скопіювати us в gb і скопіювати інформацію us в gb у файлі evdev.xml щоб отримати такий ефект3) конфігурація перемикалки зараз, як на мене, вже має забагато елементів, тому все що буде нагромаджувати інтерфейс ще більше має мати серйозне обґрунтування — нагальну потребу
Ну я не стільки мав на увазі непрапорці, скільки наприклад на американску розкладку (до якої всі звикли) виставити англійській прапорець, бо мова то англійська, а не американська...
Чому б не зробити (а може вже зроблено) як в Гномі, прапорці беруться з двох місць, з теки в налаштуваннях користувача або з системної теки... Тоді звичайним перейменуванням файлів, можна досягти зміни як для окремого користувача, так і для всіх загалом. А також простим підсовуванням будь якого png файла з відповідною назвою у відповідну теку?
P.S. Встановив я в Fedora KDE 4.5.3, але налаштувань індикатора я незнайшов в налаштуваннях стільниці. А права кнопка на індикаторі, дає тільки перелік мов, і там відсутній пунк про налаштування розкладок... Ох вже та мені Федора, все заблокували від пересічного користувача (в Гномі там заблокована можливість редагувати меню программ...).
Цитата: Ign1111 від 2010-12-02 18:38:00Чому б не зробити (а може вже зроблено) як в Гномі, прапорці беруться з двох місць, з теки в налаштуваннях користувача або з системної теки... Тоді звичайним перейменуванням файлів, можна досягти зміни як для окремого користувача, так і для всіх загалом. А також простим підсовуванням будь якого png файла з відповідною назвою у відповідну теку?про це можна подумати, особливо якщо це зробити недокументованою можливістю і не тре нового інтерфіейсу конфігурації
зробіть теку ~/.kde4/share/locale/l10n/us і скопіюйте в неї flag.png з /usr/share/locale/l10n/gb, перезапустіть демон (kded4) клавіатури(примітка: може бути ~/.kde замість ~/.kde4)