Автор Гілка: Цікавий тролинг вже на тему самих лінуксоїдів(л).  (Прочитано 6287 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
О так, дуже банально. Скільки сайтів ви бачили з нею?
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

r00t x

• Гість
... де-факто - ми всі вас тут давно знаємо.
А то  :D  :P . От і добре. Це ж скільки років вже минуло з першого мого візиту сюди? Здається 8 си навіть всі 10? Бо я після закінчення навчання (2000) став ходити до інтернету - можливо вже тоді навідувався сюди, idontremember, чесслово, але я точно пам'ятаю, що у 2002 вже був зареєстрований на форумі.
---
...і лише час, наче безжальний митець, малює малюнок свій...
---
З приводу капчі - марш на педівікію чи луркмор..
Не був я там, але...
Матанова це так банально. Краще функанова
... саме головне, те що вона весела. Принаймі для мене. А ще якщо врахувати що я люблю темноту, то поки роздивлюсь тую Капчу... %)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
але я точно пам'ятаю, що у 2002 вже був зареєстрований на форумі.
Ага, ще за часів ВЛ 95 гета.  ;D
Форум то з 2003-го існує, ніби. Принаймні, перші користувачі на чолі з Володимиром Лісівкою, датовані саме 2003-м.
« Змінено: 2010-12-09 21:22:40 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній ihor

• Дописувач
  • **
  • дописів: 65
  • Філософ
Мда... Я ношу поношений пильний  сведер, тижнями не бриюся і не миюся. Заріс і похожий на терориста смертника. Червоні очі і схоже всетаки схильний до аутизму. Не сприймаю більшість моральних та психологічних принципів. Атеїст і егоїст. :-[
Я п'ю, курю, матюкаюся, не сприймаю більшість людей та для мене не існує більшість моральних принципів!!! ха-ха-ха, шучу, взагалі-то я білий та пухнастий :)

idontremember

• Гість
Форум то з 2003-го існує, ніби. Принаймні, перші користувачі на чолі з Володимиром Лісівкою, датовані саме 2003-м.
Так,  2003 рік я памятаю. Дуже чудово пам'ятаю...
---
Але ж раніше 2000-2002 рр. сайт вже існував(?) (хоч і без форуму), от іще в ті часи я навідувався. Навідувався я сюди разів 5 на рік. Бо на той час в нашому селищі взагалі навіть комп'ютерів не було аж нівкого. Я іздив у місто в інет-клуби. Ото і виходить так, що приблизно 5 раз на рік.
---
Вийшов повний ОФФ. Надіслав персонально. Тут обрізана версія.

idontremember

• Гість
Я обманув себе і всім "збрехав". Я вперше в житті сходив :) до інтернету в кінці зими 2002 року. Мої враження ... та прикольно вийшло: заспаний адмін, п'яні підлітки та їх суперечки. Особливо мені запам'ятався... борщ.
---
Створю тему: Пригадайте як це було у вас вперший раз. Дано (дуже давно) хотів створити, але ... а тут і нагода сама собою випала. Дочекайтесь.
---
Я тоді (вкінці зими 2002 вперше придбав Мандрейка 8.0, дво чи трьохдискоий)