Написано, що 4й фотошоп вільно піднімається на вайні. Але я тілки 2й зміг. 4й поставився і запустився.а ле працювати далі відмовляється.
чогось громіздкого під вайном в мене затягувався бувало годин на 8-10.
гімп не розуміє формату фотошопа
Я не знаю, як швидко та нескладно зробити рельеф і Ґімп. А у Шопі є "прямиє* ефекти слоя".
http://registry.gimp.org/node/186Звичайно, не так красиво виконано, як в шопі, матюгається на кириличні назви шарів, немає попереднього перегляду, та-й працює довше, але якщо воно вам треба раз на місяць - зійде.
оО - раніше не розмів. Зараз спробую. якшо так - то я буду щасливим.... Що за фігня може бути, якщо гіф, зроблений в фотошопі в ІЕ норм відображається, а в гімпі - гадість якась??
Навпаки - в звичайному шопі все гаразд.Якщо в гімпі, то браузери нормально картинку вібражають. А ІЕ - ні.
Сама тема така.І тим, що ви сказали, що ми "відійшли від теми". Цим самим ви самі відійшли від теми і я пропоную вас забанить.
Якби цю стему створювал просто щоб дізнатися, чи доцільно. То обов’язково була б голосувалка.Але ж ні - ця тема, щоб флудити і розмовляти про всілякі нісенітниці.Вайн -це опіум для народу.