Автор Гілка: Re: Розробка Flash додатків у Лінукс  (Прочитано 5463 раз)

Відсутній noobie

• Новачок
  • *
  • дописів: 36
Re: Розробка Flash додатків у Лінукс
« Відповідей #15 : 2010-12-20 12:57:25 »
Люблю я ці вільні балачки.. шановний Re. Ото хотів вас заразом спитати. І що реально зараз ото мені трішки криворукому, покищо трішки криворукому, у лінуксі користувачу, взяти і прикрутити цей вейленд до своєї убунти.. чи ще якогось дистру Лінукс? Ну так, щоб спроубвати, юбо якщо це складно роибться.. то я навіть не ставитиму окремо дистр для цього діла (щоб вразі чого не зіпсувати те під чим я працюю) бо якщо скалдно то я нажаль поки немаю часу глибоко копирсатись в системі.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #16 : 2010-12-20 13:25:35 »
Напишу так: буде вам потрібен той wayland, то вкрутите. Ви ж навіть не знаєте, що це таке та навіщо воно потрібно. Я це написав як теоретичний курс, бо ви згадали про OpenGL, хоча самі не знаєте про його функціонал — на що я, власне, й натякнув. Якщо волієте розібратись з Лінуксом, можете покрутити Генту.

Для вас зараз wine, — більш ніж достатньо, коли потрібно щось особливе під вікна. Погоня за найновішими технологія приведе вас до безперервного ґуґлення та одержання глюків. Світ лінукса надто широкий, щоб його опанувати одразу. Як колись писав шановний prapor: «працює, не чіпайте». ;)
« Змінено: 2010-12-20 13:26:54 від Re. »

Відсутній noobie

• Новачок
  • *
  • дописів: 36
« Відповідей #17 : 2010-12-20 14:05:55 »
Шановний Re. Ну, про ОпенГЛ я знаю для чого воно, з чим його їдять і те що під, нього легше писати. Але він не такий популярний через свою меншу потужність ніж діректХ, і це сталось коли вийшов ДХ версії 8 котрий підтримував шейдери.. дот ого він копіював лишень ГЛ. А нарізі ГЛ4 потужніший по можливостх з ДХ11. То все я дізнався з купи порівняльних статейок. Хоч я не супер пупер прогрмер і мені воно не потрібн, але зрештою цікаво. Даним постом я не хочу показати що я типу умний... просто через те що багато питань задаю не хочу щоб сприймали як дауна котрому від нефіг чим зайнятись стрілило поставити Лінукс. Доречі, останній, себто Лінукс,  завдячую лікуванням від важкої хвороби - лінь. Бо як сяду під він.. так і руки несвідомо запускають іграшки, або в неті додатки контакту... а як вімкну Лінукс, то і нет є, і іграшки тіж працюють, але так тягне до навчання/і роботи.. почитати, спробувати, зробити. Спасибі за увагу.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #18 : 2010-12-20 15:05:49 »
А нарізі ГЛ4 потужніший по можливостх з ДХ11.
Емпіричний досвід розробників з вами не погоджується, але в кожного своя думка.
не хочу щоб сприймали як дауна котрому від нефіг чим зайнятись стрілило поставити Лінукс.
Про даунів не знаю, а ось щодо стрільнуло, то це більшість так, я не виняток. Якщо ви хоч на програміста вчитесь, то для мене воно взагалі як хобі.
« Змінено: 2010-12-20 15:06:04 від Re. »

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #19 : 2010-12-20 15:25:30 »
noobie, оце написали. Ви, того, пробачте, якщо я чогось із вашого тексту не дочитав - надто багато.
Особисто коли я бачу на полці Віндоус Севен за 700-800грн мене кидає в паніку... "За шо?"
Яхта співзасновника Microsoft Пола Аллена: (в нього вона не одна, а, взагалі, Lürssen кльові судна будують)

Не можна прикрити аж ніяк те, що якийсь голімий вірус просто звертаєтсья до системи, а та його слухається.
Вовка вірусів боятися - в ліс Windows не ходити. Якщо я вам розкажу, по скільки у мене Windows працюють без перевстановлення та особливих хитрощів, ви, напевне, не повірите. А, ще краще, я запрошу сюди штатного віндоненависника Сергія Лисовенка і отримаю від послідуючих діалогів багато хорошого настрою.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #20 : 2010-12-20 15:31:00 »
Але, хочу зазначити, якщо ви займаєтеся вебдевом, то Linux для вас, однозначно. Починаючи з того, що ви на домашній машинці відтворюєте точно таке-ж середовище, як на хостингу, закінчуючи тим, що тут легше налаштувати зручне робоче середовище для розробника.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.