Але я багато не пробував.
Тут більш на любителя(темне, світле, напівтемне). Ну і просто є багато відтінків смаку.
"Диканські вечори" чи "Перша приватна "Чорне" взагалі мегакрут. Але це на мою думку.
Та хоч і за 400 грн. - в чому річ\сенс\хваст0вство?
Якщо взяти Чернігівське чи іншу бадягу, то це жах якийсь. Це не пиво. Я не знаю як його варять(і чи варять взагалі). Але від нього швидко п’янієш, може стошнити, а на ранок таке відчуття ніби хтось спорожнився тобі до рота.
А от не найдороще "Старий мельник". Взяли якось ящик. Так небо і земля. на ранок нічого не відчуваєш. Сп’яніння не як від бадяги. А просто хміль в голові.
Тепер подороще "Гінес"(Лук’яненко його любить). Тут ми бачимо абсолютно чорне пиво і таке м’яке якого я ще не куштував. І ще кидають кульку з вуглекислотою, щоб пиво було загазоване після польоту(дрібниця, але приємно).
Ну а те за 40. Незнаю. Як шампанське(так само закорковане і стернуло так же). Не скажу нічого особливого, просто дуже якісне пиво. Ну це відчувається.
P. S. думав всі лінуксоїди мають бороди і пивні животики. Мене обманули, треба йти до фряшників.