Автор Гілка: Пиво  (Прочитано 2715 раз)

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
Пиво
« : 2011-04-17 08:05:35 »
Ну тема про куріння є. Все зрозуміло. А як шановне панство ставиться до келиху гарного прохолодного пивця(бажано з рибкою, але тут хто як полюбляє)?

Відсутній modeus

• Графоман
  • дописів: 278
  • openSUSE 11.4
Re: Пиво
« Відповідей #1 : 2011-04-17 08:21:54 »
О. Ось щодо пива - в мене абсолютно інше відношення. Я обожнюю пиво - це нектар богів :)
Нема нічого кращого за пару літрів прохолодного пивка в спеку. Особливо із рибкою власного засушення. Смакота.
« Змінено: 2011-04-17 08:24:53 від modeus »
Expectavimus lucem... Et esse tenebrae

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #2 : 2011-04-17 10:39:39 »
[sickener_mode]Пити і їсти одночасно — собі шкодити. І пиво містить естроген. :P[/sickener_mode]

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #3 : 2011-04-18 00:50:56 »
Ніколи не розумів його смаку. Яке-б не пробував.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #4 : 2011-04-18 03:05:55 »
Вчора пив пиво. 40грн за 0,5. Але найбільше подобається Полтавське живе.
"Мгарське"(напівтемне), "Диканські вечори"(темне). і ще ряд.

r00t x

• Гість
« Відповідей #5 : 2011-04-23 02:23:28 »
Ніколи не розумів його смаку. Яке-б не пробував.
Підтримую на 100%. Але я багато не пробував.

Вчора пив пиво. 40грн за 0,5. Але найбільше подобається..
Та хоч і за 400 грн. - в чому річ\сенс\хваст0вство?
---
Тим більш в наш час - пиво, живе пиво?  :-/ Адумайтєсь!!! Під  таким тиском, та при такій концентраціії кислоти (вуглекислоти) жодна бактерія\вірус не виживе ([size=9]крім мене[/size]).
---
Почали з куріння. Наступна тема - Я вже навіть і уявити боюсь...

Відсутній peinguin

• Літератор
« Відповідей #6 : 2011-04-23 07:06:29 »
Цитата
Але я багато не пробував.
Тут більш на любителя(темне, світле, напівтемне). Ну і просто є багато відтінків смаку.
"Диканські вечори" чи "Перша приватна "Чорне" взагалі мегакрут. Але це на мою думку.

Цитата
Та хоч і за 400 грн. - в чому річ\сенс\хваст0вство?
Якщо взяти Чернігівське чи іншу бадягу, то це жах якийсь. Це не пиво. Я не знаю як його варять(і чи варять взагалі). Але від нього швидко п’янієш, може стошнити, а на ранок таке відчуття ніби хтось спорожнився тобі до рота.
А от не найдороще "Старий мельник". Взяли якось ящик. Так небо і земля. на ранок нічого не відчуваєш. Сп’яніння не як від бадяги. А просто хміль в голові.
Тепер подороще "Гінес"(Лук’яненко його любить). Тут ми бачимо абсолютно чорне пиво і таке м’яке якого я ще не куштував. І ще кидають кульку з вуглекислотою, щоб пиво було загазоване після польоту(дрібниця, але приємно).

Ну а те за 40. Незнаю. Як шампанське(так само закорковане і стернуло так же). Не скажу нічого особливого, просто дуже якісне пиво. Ну це відчувається.

P. S. думав всі лінуксоїди мають бороди і пивні животики. Мене обманули, треба йти до фряшників.

Відсутній modeus

• Графоман
  • дописів: 278
  • openSUSE 11.4
« Відповідей #7 : 2011-04-23 07:11:10 »
Цитата
в чому річ\сенс\хваст0вство?
Я отримую задоволення. Мені подобається пити пиво, подобається його смак. Хоча такого дорогого я не п'ю. Жадібний мабуть.
Цитата
Почали з куріння. Наступна тема - Я вже навіть і уявити боюсь...
;D
Цитата
P. S. думав всі лінуксоїди мають бороди і пивні животики. Мене обманули, треба йти до фряшників.
Зачекайте я з вами.  ;D
Expectavimus lucem... Et esse tenebrae

buka

• Гість
« Відповідей #8 : 2011-04-23 12:25:34 »
Тема НЕ АДЕКВАТ 100%  :o
---
Пиши(е)мо далі: Хто памятає рекламу "пива" бренду ***? Я не піяраст, і взагалі від пива я ри..
---
Цитата із реклами: Пиво, бла-бла, зроблено з добірної КУКУРУДЗИ!!!
---
Ето ж карамба  ;D. Але потім через тиждень її взагалі прибрали з телебачення. Діло було кілька років тому. Піярастили Оболонь з добірної КУКУРУДЗИ.. Я в тирнетах не шукав той прОкол піярастів, але ж десь воно повинно бути.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #9 : 2011-04-24 01:25:58 »
Цитата
Якщо взяти Чернігівське чи іншу бадягу, то це жах якийсь. Це не пиво. Я не знаю як його варять(і чи варять взагалі). Але від нього швидко п’янієш, може стошнити, а на ранок таке відчуття ніби хтось спорожнився тобі до рота.
справжнє пиво містить не більше від 5.5% алкоголю за об’ємом. Але в нас таке пити ніхто не буде, тому додають спирт,  і виходить гімно, а не пиво.

Пиво поціновую, більше люблю темне. Найсмачніші пива, що я колись пробував — чеські та словацькі темні сорти, а ще в Баварії дуже гарне біле пиво (а от темне там не дуже).
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"