Хіба це не є є частиною налаштувань модему? Якщо прошивка оригінальна, ці значення повинні бути змінюваними з UI (веб, телнет чи що там іще).
... userName=380414322143@ Чим не номер телефону?
Цитата: idontremember від 2012-01-03 00:44:38але для чого цьому пристрою вай-фай антенаНу є у вас ноут. Штука, яку зручно тягати з однієї кімнати до іншої. Тягати за нею кабелюку, що йде до модема - незручно. Отож ви купуєте модем з вайфаєм, і замість кабелю між ноутом і модемом у вас тепер радіохвилі. Все інше залишається те саме.
але для чого цьому пристрою вай-фай антена
Безпосердньо в налаштуванях модему логін та пароль НЕ ВПИСУЮТЬСЯ, але пароль/логін зберігаються в налаштуваннях модему.
Але ж є логіни з буквами спереду.
А відстань на звязок впливає, чи дуже сильно впливає?
Михайле, ми непослідовні. Пану Повіреному треба провести лікбез з приводу того, що таке WiFi та як працює "тіліком"....Тепер з приводу WiFi. Це - бездротова локальна мережа....Саме такий "комбайн" і пропонує своїм новим абонентам "тіліком" за 1 грн. Існують, також, публічні WiFi-зони. ...От і все
Що таке PPPoE дивіться самі.
Тоді ви зможете вільно, без дротів, носити ваш планшетник по дому, не припиняючи ні на хвильку радувати публіку на ЛОУ своїм дописами.
Значить у вас якась залочена прошивка модему. У всіх модемах, що я мав справу з ними (пару моделей зухелів, і кілька інших виробників) ці параметри налаштовуються користувачем.
root@myhost:/home/rdr# grep -R dsl /etc/ppp/etc/ppp/pppoe.conf:USER='**********@dsl.ukrtel.net'/etc/ppp/chap-secrets:"*******@dsl.ukrtel.net" * "якийсь_пароль"/etc/ppp/pap-secrets:"**********@dsl.ukrtel.net" * "якийсь_пароль"root@myhost:/home/rdr#
То ви мабуть вже й забули що таке модем? Або мали справи з додинозаврячими модемами? Логін та пароль у віновозі я вводив
Більшість *нормальних* модемів можуть працювати в режимі роутера, коли вони самі відповідають за pppoe..
У вас модем працює в режимі мосту, от і все. Коли він в режимі мосту, за pppoe відповідає комп’ютер, модем лише забезпечує канал. Більшість *нормальних* модемів можуть працювати в режимі роутера, коли вони самі відповідають за pppoe.
DLink 2500U
У мене також може працювати як роутер.
...піднятя до 2 Мб/с ... перевірити лінію ... переконфігурувати модем в режим роутера
І зараз я отаке ляпну: Мені цікаво чому зявились "роутери" та "мости"? Різниця ж між ними хоч і є, але вони за функціональністю схожі між собою.
Але якщо його прямо зараз переконфігурувати в режим роутера, то я думаю що він не схоче працювати(?), бо потрібно щось змінювати на стороні тілікома.
Режим роботи модема не має впливу на канал АДСЛ. Це рівнем вище.
Міст - об’єднує фізично різні мережі у одну, причому таким чином, що на рівні IP вони виглядають як одна мережа. Роутер поєднує фізично різні мережі між собою, на рівні IP вони виглядають як різні мережі, але мають можливість передачі пакетів між собою. Міст може бути взагалі невидимий, роутер мусить бути видимий з кожної мережі. Це скоріше характеристики інтерфейсів, бо роутер може для двох мереж працювати як міст, і одночасно як роутер для третьої мережі, ...
... Режими роботи змінював, нікого ні про що не попереджаючи.
4. Я ніяк не можу зрозуміти вашої проблеми. Сформулюйте її повністю, якомога лаконічніше.
в майбутному, МОЖЛИВО
Але в майбутному, МОЖЛИВО, зявляться такі "камбайни", що будуть включати в себе функціонал роутера, моста, фаєрвола, та всього іншого. Я так думаю, але ж не все що я думаю здійснюється насправді.