Я від них відразу відмовився. Але прийшла адміністрація і почала розказувати про те, що я, як член колективу, маю бути, що це в інтересах самого колективу, і, взагалі, буде враховуватися при розгляді питань про премії і т. д. (їх нам періодично дають з різних приводів)
Корпоративи взагалі не для нашого менталітету. Це дурна практика запозичена із західних країн, де бракує спілкування між робітниками. У нас люди відкритіші й горілка єднає без корпоративних заходів.
повна нісенітниця. корпоратив як явище — суто наш винахід, його придумали «креативні» менеджери офісного планктона, до «західних країн» він має такий самий стосунок, як євроремонт до ремонту в Європі
Топікстартеру - або посилай усіх, або будь мужиком, блеять. Напийся, побийся, трахни тьотю Клаву в туалеті. Підтримай найкращі традиції совіцьких гулянок.
Топікстартеру - або посилай усіх, або будь мужиком
Цитата: noddeat від 2012-02-09 00:14:57повна нісенітниця. корпоратив як явище — суто наш винахід, його придумали «креативні» менеджери офісного планктона, до «західних країн» він має такий самий стосунок, як євроремонт до ремонту в ЄвропіНайпряміший стосунок. Штати, повсюдно. Чим менша компанія, тим частіше і більше. Інша справа, що має бути досить грамотний підхід до тімбілдінгу, а в нас ця, в цілому, хороша ідея наклалась на традиційний алкоголізм. В плані "ти мєня уважаєшь? ти как нє пьйош, ти чьо, калєктів не уважаєшь?"Топікстартеру - або посилай усіх, або будь мужиком, блеять. Напийся, побийся, трахни тьотю Клаву в туалеті. Підтримай найкращі традиції совіцьких гулянок.
Якось усе перекручено. Якби мене спитали (ну, уявімо, що мене питають): «1. Не прийти на корпоратив. 2. Напитися і... (далі по тексту). Що з цих двох „будь мужиком“?» — я би вибрав перше. А друге до «мужика» ніяким боком не стосується.
автор стібеться, це ж очевидно
Це суто українська риса (яка мені не подобається, хоч я українець і алкоголік).
Цитата: noddeat від 2012-02-10 19:10:26 Це суто українська риса (яка мені не подобається, хоч я українець і алкоголік).Підтримуєте генофонд українців?