Автор Гілка: Нагальне питання  (Прочитано 4983 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: Нагальне питання
« Відповідей #15 : 2012-02-09 00:14:57 »
Я від них відразу відмовився. Але прийшла адміністрація і почала розказувати про те, що я, як член колективу, маю бути, що це в інтересах самого колективу, і, взагалі, буде враховуватися при розгляді питань про премії і т. д. (їх нам періодично дають з різних приводів)
Я б посміхнувся і продовжував робити своє. Тобто не приходити туди. Ну, мене на жодній роботі ніколи й не змушували.

Цитата
Корпоративи взагалі не для нашого менталітету. Це дурна практика запозичена із західних країн, де бракує спілкування між робітниками. У нас люди відкритіші й горілка єднає без корпоративних заходів.
повна нісенітниця. корпоратив як явище — суто наш винахід, його придумали «креативні» менеджери офісного планктона, до «західних країн» він має такий самий стосунок, як євроремонт до ремонту в Європі. Хоча ні, я чув, що в Японії чи Південній Кореї ця штука існує, але це ніби не зовсім «західні» країни.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

пфффф

• Гість
« Відповідей #16 : 2012-02-09 17:06:29 »
повна нісенітниця. корпоратив як явище — суто наш винахід, його придумали «креативні» менеджери офісного планктона, до «західних країн» він має такий самий стосунок, як євроремонт до ремонту в Європі
Найпряміший стосунок. Штати, повсюдно. Чим менша компанія, тим частіше і більше. Інша справа, що має бути досить грамотний підхід до тімбілдінгу, а в нас ця, в цілому, хороша ідея наклалась на традиційний алкоголізм. В плані "ти мєня уважаєшь? ти как нє пьйош, ти чьо, калєктів не уважаєшь?"

Топікстартеру - або посилай усіх, або будь мужиком, блеять. Напийся, побийся, трахни тьотю Клаву в туалеті. Підтримай найкращі традиції совіцьких гулянок.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #17 : 2012-02-09 19:33:21 »
Топікстартеру - або посилай усіх, або будь мужиком, блеять. Напийся, побийся, трахни тьотю Клаву в туалеті. Підтримай найкращі традиції совіцьких гулянок.
Чомусь мені навіть whois на хочеться робити — і без ІР ясно, хто в нас таке пише.  :)
Напитися — не проблема, а додому добиратися далеко.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Дмитро Редчук

• Кореспондент
  • дописів: 104
« Відповідей #18 : 2012-02-10 10:41:39 »
Топікстартеру - або посилай усіх, або будь мужиком
Якось усе перекручено. Якби мене спитали (ну, уявімо, що мене питають): «1. Не прийти на корпоратив. 2. Напитися і... (далі по тексту). Що з цих двох „будь мужиком“?» — я би вибрав перше. А друге до «мужика» ніяким боком не стосується.

А щодо «корпоративів» — все від колективу залежить. Я на наші ходжу нечасто, але коли таки буваю — радію, що «все було гарно» (пофотографував такі класні мордячки! «поспілкувалися трохи», можна сказати), і розумію, що згаяв час.

Золота середина — це недосяжний ідеал ,)

Але треба намагатися досягти, звісно .) Якщо навіть прийшов — бути собою! Пити чи не пити (що саме і скільки), коли попрощатися — це моя справа. Так, «мені пощастило із колективом», напевно, якщо я «таке собі дозволяю» .)

Всім бажаю гарного колективу :-)
« Змінено: 2012-02-10 10:42:58 від dor »
«Критика має бути конструктивною. Інакше вона деструктивна» ©
Щось не так? — Зроби так.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #19 : 2012-02-10 19:10:26 »
повна нісенітниця. корпоратив як явище — суто наш винахід, його придумали «креативні» менеджери офісного планктона, до «західних країн» він має такий самий стосунок, як євроремонт до ремонту в Європі
Найпряміший стосунок. Штати, повсюдно. Чим менша компанія, тим частіше і більше. Інша справа, що має бути досить грамотний підхід до тімбілдінгу, а в нас ця, в цілому, хороша ідея наклалась на традиційний алкоголізм. В плані "ти мєня уважаєшь? ти как нє пьйош, ти чьо, калєктів не уважаєшь?"

як мені «подобається» коли під «західним світом» мають на увазі США. ну, я там не працював, може і правда, але ви самі далі пишете, що їхній тімбілдінґ до нашого «корпоративу» жодного стосунку не має. btw, до чого тут алкоголізм? я от алкоголік, але без нав’язування іншим, наприклад. Це суто українська риса (яка мені не подобається, хоч я українець і алкоголік).
Цитата
Якось усе перекручено. Якби мене спитали (ну, уявімо, що мене питають): «1. Не прийти на корпоратив. 2. Напитися і... (далі по тексту). Що з цих двох „будь мужиком“?» — я би вибрав перше. А друге до «мужика» ніяким боком не стосується.

автор стібеться, це ж очевидно :)
« Змінено: 2012-02-10 19:13:05 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Дмитро Редчук

• Кореспондент
  • дописів: 104
« Відповідей #20 : 2012-02-13 09:13:38 »
автор стібеться, це ж очевидно :)
Аж настільки «неестетично»?-)

Ні, не очевидно.
«Критика має бути конструктивною. Інакше вона деструктивна» ©
Щось не так? — Зроби так.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #21 : 2012-02-13 18:43:10 »
Це суто українська риса (яка мені не подобається, хоч я українець і алкоголік).
Підтримуєте генофонд українців? :)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #22 : 2012-02-16 00:44:19 »
Це суто українська риса (яка мені не подобається, хоч я українець і алкоголік).
Підтримуєте генофонд українців? :)
ні, користуюсь презервативами. а шо?