Автор Гілка: Цікаве питання про мозіллу  (Прочитано 797 раз)

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Вирішив я зібрати firefox 0.8 з сирців. Залив їх собі (діалап, враження незабутні), за третім разом зібрав (ну дуже хотів Xft+GTK2), а вийшла натуральна мозілла 1.6. З усіма мозіллівськими прибамбасами.

Питання до товариства: як зібрати цього звіра так, щоб вийшла лисиця, а не дракон? ;-) Не те щоб дуже аж було потрібно, а цікавість їсть... Адже ж збирають люди?

dusoft

• Гість
Re: Цікаве питання про мозіллу
« Відповідей #1 : 2004-05-31 23:17:54 »
Я нещодавно збирав мозілу... теж доречі один.шість... спочатку своє додаткове питання втулю %) Я зібрав, мейл та ньюс клієнти не відключав, але в списку вікон їх немає... надибав лише як можна запустити мейлер... в параметрах виставляю щоб при старті стартував і мейлер... але він якось коряво працює та й взагалі так не повинно бути... як в вас з цим?

А про файрфокс, там коли архів розпаковуєш в теці browser здається є рідмі... там написано що потрібно створити в корені сорців файл якийсь та вставити туди декілька рядків(вони приведені в рідмі)... і тоді буде зібран саме файрфокс.

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #2 : 2004-06-01 13:46:09 »
Я вже подивився. Рідмі я завжди читаю, але цього разу там було лише одне речення: за інструкціями для збирання дивіться http://www.mozilla.org/build/. Ось так. Інтернету немає -- смокчіть лікті.

Там є й конфіг для того, щоб зібрати саме лисицю.

dusoft

• Гість
« Відповідей #3 : 2004-06-02 01:01:21 »
Getting and Building the Source
UNIX, Windows (gmake), Mac (mach-o)

1. Create a .mozconfig file in your home directory, or in the mozilla directory, containing the following:

export MOZ_PHOENIX=1
      mk_add_options MOZ_PHOENIX=1
      ac_add_options --enable-crypto
      ac_add_options --disable-tests
      ac_add_options --disable-debug
      ac_add_options --disable-composer
      ac_add_options --enable-optimize=-O2
      ac_add_options --disable-ldap
      ac_add_options --disable-mailnews
      ac_add_options --enable-extensions=cookie,xml-rpc,xmlextras,p3p,pref,transformiix,universalchardet,typeaheadfind,webservices

Note: DO NOT USE --enable-optimize=-O2 on Windows. There are bugs. Simply use --enable-optimize.
   2. Pull from CVS and build as described in the Mozilla build instructions.
   3. Run the MozillaFirebird executable that is left in dist/bin

Оце таке...