Я зазираю на перспективу у каталоги ноутбуків (зараз не братиму, але хочу нашкребти і взяти в недалекому майбутньому апарат до 5-6 кілогривень).Два роки тому я оновлював начинку до настільного комп'ютера, тоді було просто - Sempron початкового рівня продуктивності, Athlon II - середнього і Phenom II - найбільш продуктивні.Зараз дивлюся на AMD E, AMD A та AMD C і це мені нічого не говорить. Як вони співставляються з Intel Core i3/i5/i7 за швидкодією (приблизно).
Останній рядок - маячня, так як при купівлі Linux PC виявляємо, що почати працювати не вийде, бо там стоїть якийсь Linpus без графіки, драйверів і, взагалі, непридатний до використання, бо поставили у відчепну, аби щось стояло.Але мене все-ж цікавлять процесори. Те, що вдалося зрозуміти, говорить, що core i3 приблизно еквівалентний AMD A6-A8.
питання який по денфолту ставиться пароль рута? жоден з менеджерів не знає, робить великі очі й пропонує "Зверя"
при купівлі Linux PC виявляємо, що почати працювати не вийде, бо там стоїть якийсь Linpus без графіки, драйверів і, взагалі, непридатний до використання, бо поставили у відчепну, аби щось стояло.