Я не зрозумів зміст претензії ЄС до Майкрософт, будь-ласка поясніть.....Невже у Windows не можна встановити інший браузер ?
Цитата: Koljan від 2013-03-07 22:03:34Я не зрозумів зміст претензії ЄС до Майкрософт, будь-ласка поясніть.....Невже у Windows не можна встановити інший браузер ? В Віндовс8 в режимі метро є тільки ІЕ. Інших не пускають. Так що так. В Віндовс тільки ІЕ.
...В Віндовс8 в режимі метро є тільки ІЕ...
Мають право. Ви в курсі, що на FireFoxOS не буде ніякого браузера, окрім вогнелиса? Давайте їх розстріляємо??
Off-topic:...
Цитата: peinguin від 2013-03-08 13:25:13Мають право. Ви в курсі, що на FireFoxOS не буде ніякого браузера, окрім вогнелиса? Давайте їх розстріляємо??О! Давайте ще-й гугля з їх Chrome OS!
Ну давайте почнемо з того, що ці два продукти з відкритим кодом і ніхто не заважає вам їх переробити чи випустити продукт що буде заміняти стандартний браузер на свій, чи ще якийсь компонент, а Лайнософт має закритий код і забороняє це робити своєю ліцензією. Тож Лайнософт заслуговує на те щоб його штрафували.
Я не розумію про що ви?Ми ж лінуксоїди любимо і цінимо тільки свободу?Так чому ж ви так хочете позбавити Майкрософт свободи в власному(!) ПО??Якісь неправильні лінуксоїди.