14:08 Приєднання до кімнати балачки... Розпочато спілкування у ubuntu-ua понеділок 17.06.2013 14:08:08 Тема кімнати: Ubuntu Ukraine || Ubuntu на Україні || Use UTF-8 charset || http://ubuntu.kiev.ua/
а хто б мав їх створити?українець - створіння вкрай дивне... він ладен розвивати (приймати участь, дискутувати) будь-які інет-сегменти, окрім свого власного.
Цитата: figaro від 2013-06-18 16:41:28а хто б мав їх створити?українець - створіння вкрай дивне... він ладен розвивати (приймати участь, дискутувати) будь-які інет-сегменти, окрім свого власного. Даруйте, але така ситуація спостерігається скрізь. 95% користувачів заходять на такі канали з таких причин:просто побалакати (незалежно від того, чи хочуть цього співрозмовники);дістати допомогу і нічого не допомагати самому.Загальні правила участі доволі прості:якщо ти комусь допоміг, наступного разу до тебе звернуться знову. Зустрічні прохання про допомогу не розглядаються;якщо з кимось спілкуєшся, ти маєш йому розповісти і показати все, інакше він образиться і не буде з тобою більше гулятися.Якщо відверто, треба бути у доволі рідкісному піднесеному настрої, щоб стирчати на каналі годинами всім і кожному допомагаючи.Для режиму 24/7 потрібно принаймні 10 активних учасників спільноти. Здогадайтеся, скільки їх у нас є. Ось так.
P.S. «брати участь»!
В українців є характерні риси - це замкнутість і небажання нічого не робити "за просто так". Не у всіх звичайно, але відсоток дуже великий.
printf("В %s є характерні риси — це замкнутість і небажання нічого не робити "за просто так". Не у всіх звичайно, але відсоток дуже великий.", nation);
Цитата: Paul Carroty від 2013-06-19 22:23:20В українців є характерні риси - це замкнутість і небажання нічого не робити "за просто так". Не у всіх звичайно, але відсоток дуже великий.Код: [Вибрати]printf("В %s є характерні риси — це замкнутість і небажання нічого не робити "за просто так". Не у всіх звичайно, але відсоток дуже великий.", nation);
Цитата: yurchor від 2013-06-19 22:28:19Цитата: Paul Carroty від 2013-06-19 22:23:20В українців є характерні риси - це замкнутість і небажання нічого не робити "за просто так". Не у всіх звичайно, але відсоток дуже великий.Код: [Вибрати]printf("В %s є характерні риси — це замкнутість і небажання нічого не робити "за просто так". Не у всіх звичайно, але відсоток дуже великий.", nation);Я не можу цього сказати про більшість наших сусідів наприклад.
Цитата: Paul Carroty від 2013-06-21 11:41:58Цитата: yurchor від 2013-06-19 22:28:19Цитата: Paul Carroty від 2013-06-19 22:23:20В українців є характерні риси - це замкнутість і небажання нічого не робити "за просто так". Не у всіх звичайно, але відсоток дуже великий.Код: [Вибрати]printf("В %s є характерні риси — це замкнутість і небажання нічого не робити "за просто так". Не у всіх звичайно, але відсоток дуже великий.", nation);Я не можу цього сказати про більшість наших сусідів наприклад.А я можу. Про росіян (варити воду там охочих багато, тільки з тої води куті не зробиш), про білорусів, про молдован, румунів, про турків, про поляків і словаків.
Цитата: yurchor від 2013-06-21 14:39:29Цитата: Paul Carroty від 2013-06-21 11:41:58Цитата: yurchor від 2013-06-19 22:28:19Цитата: Paul Carroty від 2013-06-19 22:23:20В українців є характерні риси - це замкнутість і небажання нічого не робити "за просто так". Не у всіх звичайно, але відсоток дуже великий.Код: [Вибрати]printf("В %s є характерні риси — це замкнутість і небажання нічого не робити "за просто так". Не у всіх звичайно, але відсоток дуже великий.", nation);Я не можу цього сказати про більшість наших сусідів наприклад.А я можу. Про росіян (варити воду там охочих багато, тільки з тої води куті не зробиш), про білорусів, про молдован, румунів, про турків, про поляків і словаків.аякже.... ЛОУ в порівнянні з ЛОР - пустеля.... і чомусь українець тама частий гість.... і навіть більше - він тама активний... :-) Їтого: українця приваблює "вода з якої куті не звариш" ?