Цитата: Данило Теодорович від 2007-12-13 21:03:04Як на мене то пахне Вікнами©, хоча це моє бачення.Нижня панель якась вістанута.
Як на мене то пахне Вікнами©, хоча це моє бачення.
А "сетева панель"? Я такого крім вінди не бачив ніде. Чи можливо пан ще не відвик? Гну там явно злий біс вселився. Чи то такий беріл з побічними? Тьфу...якось він не гарно пасує. Певно тому я з тим берілом і не забавлявся.
Нижня панель якась вістанута.
Ну щодо панельки я теж можу посперечатись, щось ніч в ній немає вінданутого. "Мій комп'ютер" в лінуксі назвали "Домівка", хоча не знаю, які у вашого функції...і взагалі нащо той 3D? консолька завжди кермувала!
Ну, зауважу що це домашній комп"ютер. Консолька, безумовно, кермує при його налагодженні до роботи. Але коли я його налагодив, то консолька відпочиває. Я хочу просту та зручну систему.
"Домівка" по віндозному це Documents and settings\_Username
Проста і зручна система без шелу? А як це?=)
Тільки знаходиться воно на диску C:\ (системний розділ по нашому) і злітає при першому ліпшому падінні вінди особливо, коли відновлюють її з образу. Не позаздриш чайникам, які вирішили, що вінда сенс їх життя
А як ви з-під консолі будете сканувати, опрацьовувати текстові документи з форматуванням? Невже для таких цілей лізти в офтопік?
Хмись...Ну сама перлина лінухи полягає в тому, що всі її програми є окремі від самої системи і якщо, для прикладу програма не працює, бо відаха чи ще якась гадість, тоді її можна завжди відтворити у консольці. Я практикував перегляд фільмів у консольці і якщо з відстані два метра то навіть досить не погано, а для консольки це ще один жирний +
Домой? Це напевно посилання....і там загружається "Can't find device C:/home/Piktor/.Documents and settings"
А з чого ви взяли що це посилання?
Там-же стрілочки в лівому нижньому кутку немає.
І, ясне діло, що вами вказанго девайсу воно знайти не може - його то немає.
А ви ще й шукали?
device C:/home/Piktor/.Documents and settings