Автор Гілка: Погода, настрій, капуста, королі  (Прочитано 39688 раз)

Відсутній HetmanNet

• Графоман
  • дописів: 412
  • Fedora, CentOS, RHEL, KDE
Re: Погода, настрій, капуста, королі
« Відповідей #75 : 2013-02-10 00:21:08 »
Десять днів, за які мають попереджати, якщо не зраджує пам’ять — то 10 робочих днів.
Якщо мені не зраджує пам’ять, то така «перевірка легальності ПЗ» — це вже звинувачення у злочині. Так само коли просять на виході з магазину показати сумку, яку ви не схотіли лишати в камері схову — мають сказати що саме ви вкрали. А за безпідставне звинувачення у кримінальному злочині передбачено ту саму кримінальну відповідальність.
Перш ніж їх допустять до «непланової перевірки» вони мають показати постанову про її проведення саме у конкретній фірмі. Ну а те що їм дозволяють це просто так робити — це зовсім інша справа. Сам факт «рейду» за наявності посвідчень, без документів на перевірку конкретних організацій або осіб — перевищення службових повноважень.

Але у будь-якому випадку, треба мати нормального адвоката.
Справа в тому, що непланова перевірка легальності ПЗ у нас в країні не вважається звинуваченням у злочині (тупо, як і все у нас в країні, самому дивно було дізнатися, довгий час так само вважав - попередять, підстави треба.. ну як усі інші перевірки.. а ця інфа просто вбила.. таким чином вирішили проблему складання купи не "цікавих" законів.. ), і вона не вимагає попередження (на те вона позапланова, хоча чув про дивні позапланові від інших служб, коли попереджають про перевірку). Також не вимагається постанови про непланову перевірку (це мабуть єдиний інспектор якому так фартить, повідомив що є ніби якісь підозри і не очікуючи відповіді від керівництва пішов перевіряти), лише посвідчення. Адвокат тут мало, що може вдіяти, максимум дати з півгодини часу (цього може вистачити для форматування жорстких) чи клястися, що ви комп'ютерами не користуєтеся чи навчилися їх юзати без софта, наприклад купили, бо оптичний привіт є гарною підставкою під чашку.
Віддамся на один вечір в хороші дівочі руки.. не дорого, в у.о. .. Якщо сподобається, то залишуся безкоштовно назавжди..

Відсутній HetmanNet

• Графоман
« Відповідей #76 : 2013-02-10 00:36:51 »
А як Linkedin підбирає "людей яких я можу знати"? Зареєструвався і тут, бац! З’ясувалося що я можу знати Volodymyr Lisivka. Чи це просто збіг?
Спочатку визначає спільні інтереси, потім ділить на регіони, визначає людей з цього самого регіону, які мають найбільше зв'язків з людьми, що мають такі самі інтереси як ви. Таким чином, маючи зв'язки з людьми, що мали в інтересах лінукс і мали зв'язки з людьми, що також мали зацікавлення лінукс, та враховував певні мови програмування, з цього LinkedIn почав підбирати людей із зацікавленнями лінукс і ті, що перебувають в Україні чи знають українську мову, хоча в інтересах спочатку забув вказати лінукс і в мовах українську. Тако вплив має те чи перебуває ця людина у зв'язках з тим, хто зв'язаний з тобою. Алгоритм дуже простий. На Facebook трохи цікавіший, та враховує до біса параметрів.
« Змінено: 2013-02-10 00:38:25 від HetmanNet »
Віддамся на один вечір в хороші дівочі руки.. не дорого, в у.о. .. Якщо сподобається, то залишуся безкоштовно назавжди..

r00t x

• Гість
« Відповідей #77 : 2013-02-10 01:50:35 »
а також таретинг (таргентинг) реклами трішки схожий з тим що ви вище описали. Враховується вік, стать, сімейний стан, рід занять.

Чим більше полів для заповнення інформації є у якогось сцайту, тим точніші будуть постріли з піристи... рекламної зброї. Наприклад, якщо ви вкажете своє хобі "дайвінг" або "риболовля" то постійно біля вас (на сторінках які ви будете переглядати) буде крутитись реклама відповідного напрямку.

А у фейсопиці навіть зберігаються дії користувачів. Конкретніше: Зберігається інформацію про кліки (переходи) користувача по рекламним оголошенням. Це дійсно так! - звідки знаю - не можу повідомити.

А ви думаєте чому у пикофейсі потрібно вказувати вашу сексуальну_орієнтацію.*

---
* дуже хочеться прямо так і написати  ;D.

r00t x

• Гість
« Відповідей #78 : 2013-02-10 01:56:36 »
Уточнюю (щоб сміххі не було): Я маю на увазі не тільки кліки за які хтось там десь отримує 0,0001 цента, а кліки конкретно одного користувуача по всіх оголошеннях, з самого початку реєстрації цього користувача на сцайті (говоримо про пикофейс).

idontremember

• Гість
« Відповідей #79 : 2013-02-10 13:50:12 »
А як Linkedin підбирає "людей яких я можу знати"? Зареєструвався і тут, бац! З’ясувалося що я можу знати Volodymyr Lisivka. Чи це просто збіг?
Це психоделіка  ;D

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #80 : 2013-02-10 13:52:40 »
Це психоделіка  ;D
Якщо дали йому просканувати вміст вашої поштової скриньки, це не просто психоделіка, це формальне свинство.  ;)
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

idontremember

• Гість
« Відповідей #81 : 2013-02-10 14:02:01 »
Якщо дали йому просканувати вміст вашої поштової скриньки, це не просто психоделіка, це формальне свинство.  ;)

попадання в 100%.
Я тут (точно незн. де... зараз знайду ... а ось воно воно і тут також - ви самі писали що ті теми не зовсім адекватні) про це вже писав.

« Змінено: 2013-02-10 14:19:06 від idontremember »

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #82 : 2013-02-11 02:29:55 »
Кажете, Ваших рук справа? :)

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 488
« Відповідей #83 : 2013-02-11 03:01:21 »
Ні звичайно. Я на таке не здатен.
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

Відсутній HetmanNet

• Графоман
« Відповідей #84 : 2013-02-12 23:19:49 »
а також таретинг (таргентинг) реклами трішки схожий з тим що ви вище описали. Враховується вік, стать, сімейний стан, рід занять.

Чим більше полів для заповнення інформації є у якогось сцайту, тим точніші будуть постріли з піристи... рекламної зброї. Наприклад, якщо ви вкажете своє хобі "дайвінг" або "риболовля" то постійно біля вас (на сторінках які ви будете переглядати) буде крутитись реклама відповідного напрямку.

А у фейсопиці навіть зберігаються дії користувачів. Конкретніше: Зберігається інформацію про кліки (переходи) користувача по рекламним оголошенням. Це дійсно так! - звідки знаю - не можу повідомити.

А ви думаєте чому у пикофейсі потрібно вказувати вашу сексуальну_орієнтацію.*

---
* дуже хочеться прямо так і написати  ;D.
Загалом пишуть правильно таргетінг (targeted advertising) або просто цільова реклама, що буде правильніше і краще для розвитку української мови. Знаю цю цяцю не з чуток, та можу сказати що анкету заповнювати повністю не обов'язково, бо того що ви не вкажете - "розкажуть" ваші друзі та відвідані сторінки вами, тож сексуальну орієнтацію можете не вказувати, facebook її дізнається сам, і швидше ніж ваші друзі :D
« Змінено: 2013-02-12 23:20:40 від HetmanNet »

Відсутній Djalin

• Письменник
  • дописів: 661
« Відповідей #85 : 2013-02-13 09:30:05 »
Було б цікаво якби він так визначав екстремістів чи злочинців...

Й відразу строк  8-)

Відсутній HetmanNet

• Графоман
« Відповідей #86 : 2013-02-13 21:48:46 »
Було б цікаво якби він так визначав екстремістів чи злочинців...

Й відразу строк  8-)

При бажанні можна, головне більше джерел інформації та більше потужностей.

Відсутній xuser13

• Графоман
  • дописів: 488
« Відповідей #87 : 2013-02-20 17:00:59 »
Часом доводиться спостерігати переписку різних людей у Вконтакті. Так от, люди доволі таки дорослі (19 років і більше) а пишуть просто жахливо. Якийсь паскудний суржик,  понівечені слова, купа знаків оклику і дужок в якості смайликів, часто відсутність розділових знаків і т.п. Наведу декілька (не найгірщих) зразків:
Цитата
шо там батькы как ихне здоровья как павлик
незнаю...на нулю щас сижу((((((((
отож бои врагу непожелаю
Питання: чому? В житті вони розмовляють нормально. Невже так важко і писати нормально?
чи планетяне щче не подали блакитне свитло?

idontremember

• Гість
« Відповідей #88 : 2013-02-20 22:13:13 »
Часом доводиться спостерігати переписку різних людей у Вконтакті....

;D тому, що ВКантактє.

Питання: чому? В житті вони розмовляють нормально. Невже так важко і писати нормально?

хм-м... дійсно цікаве питання...  Доведеться зізнатись...  :-[ Я також там (ВКантактє) є... і я там також пишу... Але пишу я можливо цікаві, а можливо і не дуже  цікаві РЕАЛЬНІ історії з життя.  

Спочатку хотів залишити посилання тут (бо балачки), але передумав. Висилаю в приват.

Дописую: Можливо вони пишуть з мобільних пристроїв і там нема перевірки правопису та і взагалі не зручно.
---
Мене також трішки бісить тотальна безграмотність деяких ВКантачених реально ДОРОСЛИХ істот (25 і більше років). Але доводиться спілкуватись  з такими :-X.
« Змінено: 2013-02-20 22:18:39 від idontremember »

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #89 : 2013-02-21 21:58:03 »
Мене також трішки бісить тотальна безграмотність деяких …
Хто б тут писав про безграмотність… ;)