Десять днів, за які мають попереджати, якщо не зраджує пам’ять — то 10 робочих днів.Якщо мені не зраджує пам’ять, то така «перевірка легальності ПЗ» — це вже звинувачення у злочині. Так само коли просять на виході з магазину показати сумку, яку ви не схотіли лишати в камері схову — мають сказати що саме ви вкрали. А за безпідставне звинувачення у кримінальному злочині передбачено ту саму кримінальну відповідальність.Перш ніж їх допустять до «непланової перевірки» вони мають показати постанову про її проведення саме у конкретній фірмі. Ну а те що їм дозволяють це просто так робити — це зовсім інша справа. Сам факт «рейду» за наявності посвідчень, без документів на перевірку конкретних організацій або осіб — перевищення службових повноважень.Але у будь-якому випадку, треба мати нормального адвоката.
А як Linkedin підбирає "людей яких я можу знати"? Зареєструвався і тут, бац! З’ясувалося що я можу знати Volodymyr Lisivka. Чи це просто збіг?
Цитата: xuser13 від 2013-02-09 12:48:35А як Linkedin підбирає "людей яких я можу знати"? Зареєструвався і тут, бац! З’ясувалося що я можу знати Volodymyr Lisivka. Чи це просто збіг?Це психоделіка
Якщо дали йому просканувати вміст вашої поштової скриньки, це не просто психоделіка, це формальне свинство.
а також таретинг (таргентинг) реклами трішки схожий з тим що ви вище описали. Враховується вік, стать, сімейний стан, рід занять.Чим більше полів для заповнення інформації є у якогось сцайту, тим точніші будуть постріли з піристи... рекламної зброї. Наприклад, якщо ви вкажете своє хобі "дайвінг" або "риболовля" то постійно біля вас (на сторінках які ви будете переглядати) буде крутитись реклама відповідного напрямку.А у фейсопиці навіть зберігаються дії користувачів. Конкретніше: Зберігається інформацію про кліки (переходи) користувача по рекламним оголошенням. Це дійсно так! - звідки знаю - не можу повідомити. А ви думаєте чому у пикофейсі потрібно вказувати вашу сексуальну_орієнтацію.* ---* дуже хочеться прямо так і написати .
Було б цікаво якби він так визначав екстремістів чи злочинців...Й відразу строк 8-)
шо там батькы как ихне здоровья как павликнезнаю...на нулю щас сижу((((((((отож бои врагу непожелаю
Часом доводиться спостерігати переписку різних людей у Вконтакті....
Питання: чому? В житті вони розмовляють нормально. Невже так важко і писати нормально?
Мене також трішки бісить тотальна безграмотність деяких …