Слабша підтримка. Переважна більшість пристроїв..."слабша підтримка" звучить страшно і дуже всеохоплююче. Можна звузити жахіття до "Слабшої підтримки пристроїв".
слід перевірити в інтернеті щодо підтримки певного обладнання. слід перевірити в інтернеті чи є підтримка певного обладнання. слід дізнатися в інтернеті про підтримку певного обладнання.
Для вас найкраще буде перші.Якщо не впевнені в тому, який у вас тип процесора, завантажуйте перший варіянт, він працює і на 86_64 архітектурі.
Нагадало дванадцяту подорож Йона Тихого. Довільний переклад:ЦитатаЗацікавлений, як завжди, новинками техніки, я ствердно хитнув головою і з великим бажанням заліз до апарата. Щойно я всівся, професор зачинив дверцята. У мене засвербіло у носі — струснуті зачиненими дверцятами піднялися невичищені залишки сажі, отже, втягнувши їх з повітрям, я чхнув. У цей момент професор увімкнув струм. Через уповільнення часу моє чхання тривало п’ять діб, і, відкривши дверцята, Тарантога знайшов мене напівсвідомим від виснаження. Чхайте скоріше!
Зацікавлений, як завжди, новинками техніки, я ствердно хитнув головою і з великим бажанням заліз до апарата. Щойно я всівся, професор зачинив дверцята. У мене засвербіло у носі — струснуті зачиненими дверцятами піднялися невичищені залишки сажі, отже, втягнувши їх з повітрям, я чхнув. У цей момент професор увімкнув струм. Через уповільнення часу моє чхання тривало п’ять діб, і, відкривши дверцята, Тарантога знайшов мене напівсвідомим від виснаження.
Для новачка 64-ох розрядні дистрибутиви не рекомендовані.З цього приводу я нічого не казав.
Уже почав роботу над Mandriva у вікі, бо тут пхати ці зображення було б збоченням. Щось не дуже вийшло, але коментарі вітаються.
Щось не дуже вийшло, але коментарі вітаються.
Суперечностей не знаходите?
До речі, кому писати своє «фе» щодо перекладу?
1. На малюнках нічого не видно. Це дуже погана ідея — змушувати користувача клікати, щоб побачити, що на малюнку зображено. Не полінуйтеся зробити їх нормального розміру — 800х600 як мінімум. Текст тоді буде розміщений над малюнками, а не збоку. Приклад, як треба: http://library.gnome.org/misc/release-notes/2.28/
2. «Звісно, можна вибрати інше, на власний смак, але інші, крім Gnome, доволі специфічні і новачку буде важко розібратись. » Я лютую! Я згідний, що новачка не варто обтяжувати вибором DE, але цей текст я б змінив так: «Звісно, можна вибрати й інші, на власний смак: кожне стільничне середовище є унікальним, і має своїх поціновувачів та ненависників.»3. «Тут можна все залиши на місці» — «залишити», певно.4. «Після цього перезапускаємо комп'ютер і завантажуємо системо»
5. Про вступ: Не описана типова ситуація, коли на жорсткому диску все місце зайнято розділами «іншої оперативної системи». Типове питання, яке мені задають новачки: «якщо я поставлю лінукс, він мені не зітре мою Вісту чи щось там ще, і взагалі як мені вчинити, щоб був дуалбут?»
Також не зрозуміло, що таке своп. Я б замінив на таке:«Один розділ буде потрібний для допоміжної оперативної пам’яті — свопа. Розмір свопа зазвичай приймають рівним двом розмірам оперативної пам’яті. »
Я спочатку теж так уважав, але там є обмеження(до 250 кбайт), і трафік економлю, але спробую якось ще зі знімками побавитись, але нічого не гарантую. Переносити їх на інший сервіс побоююсь зі зрозумілих причин.