Автор Гілка: collback + внутрішній модем Lucent  (Прочитано 976 раз)

Відсутній deneb

• Новачок
  • *
  • дописів: 9
  • Що новенького?
Ситуація: Вирішив нарешті завести дома інтернет, купив модем внутрішній Acorp на основі чіпу від Lucent, драйвери знайшов, поставив - додзвонюється чудово. Скачав ppp-2.4.2 + kppp-callback.patch, скомпілював та встановив це все добро. Підтримка collback з'явилася.
До провайдера додзвонююсь нормально, авторизуюсь там, зв'язок розривається. Після цього провайдер телефонує до мене, а модем, дідько б його побрав, не бере трубки. Саме цікаво, що декілька раз, він все-таки умудрився відповісти і з'єднатися. Я з модемами справи раніше не мав, можливо хтось зустрічався з чимось подібним, допоможіть будь ласка, а то мені страшно подумати, які рахунки за телефон приходитимуть.
Дякую.

Відсутній Yevgen

• Графоман
  • дописів: 278
Re: collback + внутрішній модем Lucent
« Відповідей #1 : 2004-06-01 13:55:05 »
таке буває якщо погана телефонна лінія - принаймні в мене. скоріш за все модем тут ні до чого.
до речі - можеш закинути посилання звідки ти качав ппп та кппп ?

Відсутній deneb

• Новачок
  • *
  • дописів: 9
  • Що новенького?
« Відповідей #2 : 2004-06-01 17:49:15 »
Я теж так думаю що то лінія. Звідки качав пакети, точно не скажу. Дай пошук у google.com ppp-2.4.2 знайдеш ppp, а на kde-apps.org знаходиться патч до kppp.

dusoft

• Гість
« Відповідей #3 : 2004-06-03 03:30:58 »
Дай пошук краще на цей форум. Я тут давав лінки на пппд

Відсутній vadim

• Новачок
  • *
  • дописів: 2
« Відповідей #4 : 2004-06-12 21:40:56 »
Ситуація: Вирішив нарешті завести дома інтернет, купив модем внутрішній Acorp на основі чіпу від Lucent, драйвери знайшов, поставив - додзвонюється чудово. Скачав ppp-2.4.2 + kppp-callback.patch, скомпілював та встановив це все добро. Підтримка collback з'явилася.
До провайдера додзвонююсь нормально, авторизуюсь там, зв'язок розривається. Після цього провайдер телефонує до мене, а модем, дідько б його побрав, не бере трубки. Саме цікаво, що декілька раз, він все-таки умудрився відповісти і з'єднатися. Я з модемами справи раніше не мав, можливо хтось зустрічався з чимось подібним, допоможіть будь ласка, а то мені страшно подумати, які рахунки за телефон приходитимуть.
Дякую.
А яка у тебе строка ініціалізації модему?
Якщо на основі чіпу Lucent, то повинна бути
ats0=1s38=0s37=17-v90=0
чи
ats0=1s38=0s37=17-v90=0+vcid=0