Проголосувало: 21
В цілому я хочу сказати, що управління пакетами під FreeBSD стало набагато краще, ніж воно було раніше. Прям дійсно є нормальний пакетний менеджер, не тільки не поступається лінуксових Yum і Apt, але в чомусь навіть і перевершують їх. Наприклад, інтерфейс у pkg простий, зрозумілий і единообразен, чого вже точно не можна сказати про Apt. Пакети вельми свіжі. Наприклад, коли я розбирався з pkg, з його допомогою можна було встановити останній на той момент Go версії 1.5, а в Ubuntu з коробки був доступний тільки найдавніший Go 1.2. Аналога pkg audit в світі дистрибутивів Linux мені ось так з льоту і зовсім невідомо.
Ага. Лінукс — провальна платформа, бо так вирішив BSDшник, поспілкувавшись з друзями-віндузятниками.Що ще цікавого розповісте?
Стільки писанини, а зміст один - бажання халяви, скажіть ви йдете до крамниці й теж вказуєте за яку ціну купити щось, вам хто дає річ якою ви покористуєтеся, а потім скажете що не сподобалося й віддасте назад ? Для того шановний є демо-версії, а для демо-версій не потрібні ніякі кряки, ведучи мову про кряки, ви не ведете мову про те що вам не сподобається, бо з кряком гра (пк-забавка) буде вже вкрадена але мова навіть не про те, якщо ви перечитаєте знову мої повідомлення то виявите, що я писав про безпеку, не бачу сенсу у користуванні Лінукс якщо користуватися ним ви будете як Віндовс, лишень додасте собі зайвого геморою, от я вам і пропоную не муляти сраку й користуватися Віндовс. Навіщо вона вам та коробочка взагалі якщо вам дадуть її ту гру цілком законно стягнути на свій комп, хто вам заважатиме за бажання її записати на диск і покласти у коробочку ?
скільки бачу хочуть запустити firefoxOS, Sailfish OS скільки вже пилять і ніякого результату я не бачу, вічно все в розробці.
тим же андроїдом не задоволені фірми, бо все привязано на гугл
та і андроїд крутиться в віртуальній машині "далвік", яке вже крутить ядро лінукс, там немає glibc, програмується Java кодом ( не випадково ж Oracle та Google за це судились ).
про ту ж кросплатформеність лінукса, є випадки коли навіть з бубном не запускався img образ лінукса, хоча та плата ARM була завлена та був образ з їх сайту завантажений
ой довго ж писати, з проблемами зараз змиряються, але все одно приходить бачу в людей мить коли плюють, і тут в них два шляхи Мас чи віндовс, про лінукс тоді навіть згадувати не хочуть, більшість опитуваних переходять на Мас
https://packages.debian.org/jessie/golangмабуть ще не оновили інформацію, та і тут проблема дебіана дальше, версія 1.6 не встановиться в jessie, знайома ситуація, в FreeBSD в мене з цим проблем немає, або видалив стару, або використав pkg set, та без всяких там повідомлень "цей пакунок не працює з цим ядром, оновіть систему"
Але чогось про «стагнацію OS X» ніхто не говорить.
Ну й поясніть таку просту річ: чому IT-фахівці, тобто люди що постійно працюють з технологіями, знають їх тонкощі, особливості розвитку, тощо, не бачать проблем зі «стагнацією», а усілякі військові та інші, хто не може нормальних власних аргументів навести або пошукати у тому ж гуглі, їх бачать?
Зокрема про Native Development Kit.
Linux потихеньку влазить на лептопи
Ну й поясніть таку просту річ: чому IT-фахівці, тобто люди що постійно працюють з технологіями, знають їх тонкощі, особливості розвитку, тощо, не бачать проблем зі «стагнацією»
Про що не знаю про те не пишу. Але ж Mac це ж елітка.
Віндузяка якого висмикнуть з його Вікон побачить.
там виклик С++ коду з Java ( і навпаки) через JNI і не більше, ше один костиль наплодили, posix там реалізований ? Дайте приклад доступ до преривань ядра через int 80h та код на С андроїд + posix, з компіляцією gcc, без всякої додаткової установки лінукса
це я чую вже з 2008 року, рік десктопу лінукс, в іпратів я вже це чую від 2011 року, шось в школах лінукс я не замічаю, хоча б в кожній другій школі. Як говорять "а віз і нині там", легкого переходу я не бачу, як мене це запевняли, нагадаю вже 2016 рік, що не так, пройшло майже пять років.
а це хто на шо вчився, а вчити тойже код, адмініструвати чи програмувати, воно їм незрозуміле і не потрібне, я знаю людей, які захоплюються ремонтом і тюнінгом машин, а комп для них не цікавий, навіть кличе мене друг на такі прості питання, що це учень справивився, але як він говрить "я там нічого не розумію", поставив програму і все, якщо шось трохи вище елементарного кличе мене, йому не цікаво як це працює, він навіть не знає скільки ядер в його ноутбукові, за те він знає мало не все про автомобілі, по звуку чує що треба ремонтувати )))
Де там що «елітне»?
Ви з розробкою програмного забезпечення хоч раз мали справу?
«життя закоротке щоб писати на C, пишемо на $PLATFORMNAME»
Користувачу начхати на те, як воно реалізовано.
Жодних на них нарікань нема
ціна, заробляють на понтах молоді
а ні не мав, зараз на ардуіно розробляю інкубатор, RPI2 є, збирав img образ NetBSD, на власну плту з AT91RM9200Ні, ніякого відношення до розробки
а ви пробували писати та налагоджувати ООП, путатись в адресах, таблицях, методах ? Де написав раз, а потім лиш робиш шо в отладчику сидиш, бо компіляється все нормально. Про легкість того ж лінукса і його портування коду та програм під нього, що так багато пишите. Я більше питаю за технічну сторону, бо бачу, як пишуть так і робить, і тут в лінуксі темний ліс, бо всі хочуть потягнути ковдру на себе. Що вдало робить убунта, редхат, гугл, а успіху товариства СПО так і не бачити, все більше і більше занепадає.
Також цікаво чого всі захопились пропрієтарним стімом, коли на вільні ігри так не жертвували до цього, а вони були і є зараз, але про них ніхто не згадує, ту суму що пожертвували на стім, моглиб розробити вільну гру класного стилю з чудовою графікою, але поперли всі в стім і кричать шо там свобода.
так йому начхати на туж btrfs яку кричать шо готова до продакшену, а коли летять дані ФС і неможливо відновити, то пишуть шо ні, не готова, тоб то користувачу начхати на свої дані ?
Йому начхати коли в убунту не полагодили розкладку клавіатури?
дуже хочеться в це повірити і побачити як там встановлюють принтера чи вирішують інші проблеми, та що за ним роблять ?
ОС для прапорщика ?
от для прикладу SUNNET досягла самої швидкої по передачі даних ще в 2004 році, та щось не чути що лінукс цю швидкість перегнав, що не так ?
Зараз Linux працює з 10-гігабітними картками:
Dell Force10 10/40Gb картки
бо знав що Brother не мають драйверів під Linux взагалі
Пропускна здатність при об'єднанні в стек: до 320 Гбіт / с (при використанні кільцевої конфігурації з двох портів 40 GbE)