Проголосувало: 21
що Андройд теж Лінукс
та вам шо не пиши лінукс не причому
та ні тут винні більше користувачі з словами "лінукс тут нідочого", "став все працює", "лінукс це тільки яядро, криві руки ...", знаю, бо сам ставив колись федору, все що могли на конференції 100 чоловік сказати лиш став, а проблеми рішити то відмазки.
а толку мало Создатель Garry's Mod и Rust считает Linux «второсортным», там і посилання на твіт. За заявою з появою ігор в лінуксі, всі ще пару років перейти мали на лінукс, щось більше користувачів не стало, і не один рік вже пройшов, може і стім вийшов з бети, та чи вийшли з бети дистрибутиви лінукс, на ютубі теж один писав, шо лінукс вільно дозволяє налаштувати ситему, він переходить і все, але через декілька неділь написав, шо ну його, зніс і дальше сидить на віндовсі.
Хочу джерело коду лінукс з цього списку Покажіть вже відкритість лінукс на 100 процентів.
та читав статистику, там вона різна, там в загальном Unix сервера, або Unknow - 60 процентів, а дальше поділили на ОС, знаю, знаю, що таке статистика. Точного процента чи числа ніхто не знає, бо всім дуже хотілось бачити результати серверів що неоприділили ОС.
андроїд це лінукс, але коли мова йде про віруси в адроїдах, то лінукс це ядро, андроїд це "суміш бульдога з носорогом", бо там toolbox від NetBSD, кастроване ядро, Xorg щоб поставити, потрібно окремо ставити лінукс, андроїд це такий лінукс, що окремо треба ставити ще лінукс, чомусь всі оголошення про роботу в програмуванні андроїд це напис "Java Android",
з яких гарантовано понад 50% — то є Linux.
Дивимось детальніше й бачимо всюди або «disabled non-Free firmware-loading machinery»
що от такі як ви прокладки нехтують правилами безпеки
Це Linux винний у тому, що 1С має ...
Загалом щоб ви знали системи родини BSD теж дуже надійні
особисто рахували чи то лінукс статистика з математикою і арифметикою ?
Дивно є те, що з появою стіма всі користувачі лінукс запевняли з появою ігор всі будуть переходити на лінукс, а тут бац і десктопний лінукс вже не потрібен.
так вірно, що і говорить, про те що лінукс відкритий процентів на 80
а слова, код лінукса відкритий він мало чого дає для користувача, так мені і люди писали, були проблеми з USB
якщо так, присилайте мені на мою пошту повідомлення, взломайте її, для взлому ПК, можу дати свій ІР, це буде легко, бо я нехтую правилами безпеки, докажіть мені це
ну так лінукс нівчому не винний, найдеться 1000 причин, але дистрибутив нідочого.
дивно, але мене розробники FreeBSD запевняють що це не так
не може навести конкретних прикладів проблеми,
так вірно, що і говорить, про те що лінукс відкритий процентів на 80, а слова, код лінукса відкритий він мало чого дає для користувача, так мені і люди писали, були проблеми з USB
от і маємо, вільне ПЗ це лише слова
Федора — то тестовий полігон у Red Hat, так само як
вже не перший раз спілкуюсь з луноходами
там вже шо хоч розписуй, все одно лінукс буде не винен,
не має часу в мене витрачати часу на холівар, мені за це не платять.
Десктопи не вимруть в тих людей де треба працювати, а не бігати по вебу, дуже важко уявляю планшет і 3D студію з модулями і плагінами, як не крути, а планшет повноцінний ПК не замінить.
У нас на роботі, стандарт, максимум для приладу це mini-atx корпус, не береться основа з планшету, бо мало такі пристрої підходять для наших робіт, наприклад процессора можливості визначаються не лише гігагерцами та ядрами, а скільки сокетів і шин.
З них, ті процесори що в планшетах, не для високої роботи. Тому є люди яких знаю, планшетом вже натикались і сказали навіщо він мені, коли користуюсь ПК, а більшість це пальцетики в вебі, соціалці, так, для цього достатньо.
От вийшов стім, читаю повідомлення людей, де пишуть, є ігри для лінукс, хто конектиться скарга, три години бігаєш і ніхто не підключається до гри, з них щей досі не дороблені кімнати.
Цікаве одне питання, коли лінукс завоює десктоп, в якому році ?
То хто вам таке дурне сказав? За останні кілька років я не пам'ятаю там жодних критичних проблем, тестуванням займаются адекватні люди. Віднедавна пересів на Rawhide і цілком задоволений.
взагалі дивні деякі люди користувачі лінукс, пишуть і кричать про свободу, а вибирають "зонди" від корпорацій, для прикладу андроїд від гугла.
хоча була непогана альтернатива OpenMoko.
Ігри вільні були і зараз є в світі СПО, але всі потягнулись за стімом, от і маємо, вільне ПЗ це лише слова
Сідай, незалік. Android — відкритий проект. Закрита «зондуюча» частина це лише Google Apps, без яких можна жити. Хоча ставити ПЗ без Play Market не так зручно.
OpenMoko мала недоліки, через що й померла. Так само сталося з MeeGo, Baidu й іншими. Мобільна платформа без SDK та інфраструктури — приречена.