Проголосувало: 21
Скільки часу ти це писав? Годину? Скинь саперу реквізити в приват, з нього $30 за консультацію.
@prapor - Так, погано що моя помилка/проблема , мабуть із тих, про які не можна "з ходу" щось сказати. Але , ґрець із ним, якщо якийсь їдійоть підключився до мого інету (через оте, тупе обновлення...), на моїх девайсах немає нічого цікавого крім хентаю (мультяшної порнухи), комп’ютерних ігор, та деяких книжок, які я ніколи не читав, ну ще є трішко музики і фільмів. Який ідіоть це буде завантажувати із швидкістю 15 КБ/Сек (бо було 20 КБ/Сек, а стало 3-5 КБ/Сек) ? Спробую інсталювати іншу ОС (так-як на Віндовсах, все працює "як треба").
Проблеми з USB-модемами існують всюди. Якщо виробник не хоче робити драйвер, то доведеться чекати доки цей модем не придбає хтось, хто зможе драйвер написати. Власне, це з усім обладнанням.
3. 95% користувачів вимагають саме таких простих програм. Ще 5% зроблять що треба з консолі й не зауважать на відсутність GUI.
Ну й не забувайте, стаціонарні універсальні комп'ютери потроху відмирають. Знаю людей, що відмовлялись від лептопів на користь планшетних пристроїв.
Й найголовніше: Linux — це ядро. Воно дуже й дуже активно розвивається. Як основа для мобільних пристроїв, що набирають популярності.
Якась корпорація взяла Linux....
замість мініатюр відеофайлів на моєму жорсткому диску я бачу якісь піктограми і мені так важче знаходити потрібне відео....
Тільки от для Windows такої проблеми не існує.
Вони постачаються разом з драйверами а також зі спеціальною програмою–панеллю керування з допомогою якої можна і повідомлення відправити і прочитати і налаштувати і USSD відправляти і використовувати голосові функції і т.д. і т.п. У випадку з Linux звісно ж такої програми немає і доволі значні шанси отримати купу геморою спробувавши його просто підключити.
Але коли воно потрібне, то вони таки потрібне і можливість вказати, наприклад, ступінь стиснення це якийсь там космос. Я б подивився на те щоб було якби ви запропонували Windows користувачам скористатися командним рядком для архівування файлів.
О так. Відмирають. Хороша відмазка для аргументації непотрібності того що не зробили десять років і не спромоглися зробити це зараз. Оскільки вони відмирають, то встановлю я собі GNOME 3 з якого прибираються все що тільки можна і не можна. Стаціонарні комп’ютери відмирають і тепер така дурниця як нормальний GUI для архіваторів мені не потрібна.
Ви що пишаєтеся цим?
Якась корпорація взяла Linux
....на цьому місці були ридання віндузятнєга, який чомусь користується Linux`ом.....
Дивно, якщо я пропоную для чогось використати консоль — це погано, а коли це пропонує Microsoft — це добре. До речі, вбудований архіватор у Windows теж не вміє ступінь стисткання та багато ще чого.
Конкретно для вашого модема, від конкретного виробника — ні, немає. Але є кілька універсальних. Голосові функції не перевіряв, бо в мене нема на чому перевірити, а от SMS та USSD — працює залюбки. Особливо сподобався один скрипт на Python з PyGTK. Напевне, найлегша подібна програма.
Та ви що? А оті сотні скарг на різних форумах — то все моя уява?
Бітторрент-клієнт що вимикає комп? Дивно, я ось у тому ж ktorrent бачу обернену функцію — блокувати автоматичне присипляння, коли активні торренти.
2ManDVD LOCALE : "en" COPY 2MANDVD LIBRARY INTO "/home/dima/.2ManDVD_Library/" ERROR LOADING ENGLISH LANGUAGE libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profilelibpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profileSegmentation fault
Власне, це мені нагадало відповідний пункт у меню Nero Burning Rom десь так 2-ї версії, коли воно пропонувало вимкнути комп'ютер закінчивши запис диска. Тоді ще оглядач, який писав статтю у журналі про програми для запису дисків, з того кепкував «кому воно у наші часи вже треба?».
Цих корпорацій, до речі, чимало. Кожна робить свою частину.
Чи у гугл. Бо чомусь я знайшов GUI з усіма тими функціями, що ви хочете, за пару хвилин, а ви на це не спромоглись.
Звісно ні. Тільки я про "то доведеться чекати доки цей модем не придбає хтось, хто зможе драйвер написати".
base64BSD libccairoCELT (Opus)cJSONcURLCodeMirroreglibEthernet driverExpat XML ParserFreeBSD KernelFreeBSD's fsck/newfs commandsFreeType 2fuse kernel modulegiflib-4.1.2 growfs HarfBuzz ICUIntrusive MPSC node-based queueJerasure version 1.2AjQuerykiconv for unicodelibcompiler_rtlibcxxrtlibjpeglibjpeg-turbolibmlibpnglibpthreadlibunwindlibusb FreeBSDlibusrsctp 0.9.1libxml2lmfitLuaMersenne Twistermmc driver & sdhci driverMono class librariesMono VMNetwork FreeBSDOpenSSLpixmanProtocol BuffersSQLite-netsquishudf2.x fsUglifyJSUnicode Character DatabaseWebkitzlibSHAREfactory™FFmpegTerms of Use
Процетів 90 своїх знайомих які лиш мало у сні не говорили "лінукс", зараз про нього не дуже хорошої думки
Як пишуть, є активіст, є лінукс, він звільнився і там зразу встановлюють віндовс
Що за вбудований в Windows архіватор? Вперше чую.
У всього своє застосування.
Просто невже так важко додати до обгортки з GUI можливість змінювати декілька параметрів щоб вона стала трохи більш функціональнішою і не доводилося курити документацію?
М–м–м. Один скрипт на Python та PyGTK. Так захопливо. Що за скрипт?
І що?
2ManDVD не запускається.
Воно може копіювати відеопотік з файлу, перекодувати аудіопотік в вказаний формат з вказаним бітрейтом і засунути це в AVI контейнер? Або конвертувати відео і аудіо і проставити відеотег XVID (без нього DVD плеєр чомусь файли не відтворює)? Ну і т.п.
Не бачу причини для кепкування. Приємна маленька функція яка комусь таки згодиться. Чому б не зробити людям приємно і не додати її? І в сучасних програмах я гадаю така є. Що тут такого?
Це мабуть добре, але я до того що у свідомості масового користувача всі ці дистрибутиви Linux це забавка, чорна консоль і проблеми.
Наведіть дві назви.
а на їх вже слова "старе залізо і лінукс", відповідають "старе залізо повинно бути напомийці"
Вже спілкувався з людьми що б перейти на лінукс, відповіли " в мене немає часу гратись в консолі і набирати команди, мені не платят за вирішення проблем на лінуксі".
Лінукс в школі ? Як пишуть, є активіст, є лінукс, він звільнився і там зразу встановлюють віндовс
90 відсотків це стільки у одинице-людинах ? Бо враження ніби у вас стільки знайомих користуються альтернитивними щодо Windows ОС що не повинно бути жодних проблем, по факту Лінукс популярніший
Ситуація з BSD докорінно відрізняється ?
мої знайомі це працівники сервісних центрів, програмісти з якими спілкуюсь, наприклад один так і сказав " зате що я буду вирішувати проблеми лінукс мені не платять"
користувач так і сказав, я три дні з цим лінуксом ї***ся, думав чого програми не ставляться .
Тому я і знаю що думають про лінукс мої друзі, бачив як вони ним горіли, але дуже швидко згоріло бажання з ним щось робити і десь його застосовувати, вони не ледарі.
Так, я наприклад не бігаю і не агітую за all bsd OS та словами "став все працює", а коли щось потрібно встановити чи непрацює, то відхрещуватись "лінукс тут ні до чого бо це ядро", "криві руки".
Більшість на віндовсі бо там все працює.
От дайте мені відповідь, навіщо в 2016 році для користувача вчити купу консольних команд, знати як все працює, якщо він скажімо геолог, хімік, астролог, домогосподарка яка буде вирішувати проблему, бо ютуб показує синіх людей? .....Не птрібно мені говорити про те що в лінуксі вже все добре працює і в консолі не потрібно звертатись. Навіть в 2016 році читаю "зроби dpkg ...", "зайди в консоль і набери команду ...", "я почую в 2016 році звук на лінуксі ?", от скажіть, навіщо це людині яка вишиває хрестиком, що вона з цього отримує ?
Називайте цих людей як хочите, ледарями і так інше, для них шо лінукс, шо фізика важких іонів та дослідження ядерного реактора, ніякої різниці.