Автор Гілка: Щодо Mozilla  (Прочитано 5650 раз)

Відсутній Yevgen

• Графоман
  • дописів: 278
Re: Щодо Mozilla
« Відповідей #30 : 2004-06-19 01:22:18 »
знову хотів запитати стосовно мозилли. в мандрейку 10 мозилла 1.6 неукраїнізована. спробував поставити українську локаль - запустив мозиллу з-під рута, відкрив мовний файл, все налагодив, перезапустив - з-під рута все чудово працює. АЛЕ - з-під непривілейованого користувача перестала запускатись.. як пробую запустити - відкривається вікно gecko, в якому купа якихось помилок понаписана. що це може бути? до речі такий самий прикол в мене був, коли мозиллу пробував ставити з tgz - вона теж з-під рута запускалась, а так - ні.

Відсутній deneb

• Новачок
  • *
  • дописів: 9
  • Що новенького?
« Відповідей #31 : 2004-06-19 02:20:11 »
Спробуй знищити файл ~\.mozilla\default\#######.slt\chrome\chrome.rdf. А також перевір чи всі мають доступ на читання теки chrome, котра знаходиться в каталозі mozill`и (н/п /usr/local/bin/mozilla/chrome/, /opt/mozilla/chrome), та файлів з неї.

Відсутній Yevgen

• Графоман
налаштування мови у firefox
« Відповідей #32 : 2004-06-21 23:45:36 »
підкажіть якщо хтось знає - де у файрфоксі налаштування мови (тобто якою мовою має відображатись сайт за можливості)/ в мозиллі воно було у preferences, а у firefox щось не знайшов..

Відсутній Sirko

• Графоман
  • дописів: 299
  • Що новенького?
« Відповідей #33 : 2004-06-22 09:44:47 »
Що вам всім подобається в тих мозілі/файрфоксі? Один великий глюк. Поясніть мені, може я чогось не розумію?
[Kubuntu User]

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #34 : 2004-06-22 13:34:26 »
Не глюк. Вони хоча б стандартам відображення змісту відповідають.

А всі браузери з "новаторськими" елементами ХТМЛ та дикими ідеями щодо їх відображення -- йдуть у /dev/null.

Відсутній Misha

• Кореспондент
  • дописів: 191
  • Насправді все не так, як у реальності
« Відповідей #35 : 2004-06-23 08:35:06 »
А всі браузери з "новаторськими" елементами ХТМЛ та дикими ідеями щодо їх відображення -- йдуть у /dev/null.
А це ви про які?

Відсутній Sirko

• Графоман
  • Що новенького?
« Відповідей #36 : 2004-06-23 10:30:22 »

Ну не знаю. В мене опера нормально відображає всі сторінки, проблем ще не було, а головне що вона кешує зображення і за другим разом не завантажує їх, а мозіла це якщо і робить, то криво. І завантажується вона швидше, і таби нормально відображає, і з локалізацією менше проблем. Так що для мене мозіла йде в /dev/null. Хоча це все діло смаку.
[Kubuntu User]

Відсутній Yevgen

• Графоман
« Відповідей #37 : 2004-06-23 23:31:17 »
2 sirko:
запропонуйте реальну альтернативу. оперу наприклад я не люблю через те, що це платний софт. мозилла подобається тим, що є однаково під віндою та під лінуксом, і я можу нею користуватись на роботі (вінда) і вдома (лінукс і вінда). до речі - які альтернативні пропозиції щодо пошти - опера в цьому випадку абсолютно не годиться, хоч би вона була тричі безкоштовна. після того, як поставив собі лінукса я перепробував всі е-мейл  клієнти, що були в наявності (k-mail, evolution, spruce) - жоден за функціональністю мозиллу/thunderbird не перевершив поки що.

Відсутній Дмитро Ковальов

• Кореспондент
  • дописів: 236
« Відповідей #38 : 2004-06-24 02:34:15 »
2 sirko:
(k-mail, evolution, spruce) - жоден за функціональністю мозиллу/thunderbird не перевершив поки що.
exmh ?

Відсутній Sirko

• Графоман
  • Що новенького?
« Відповідей #39 : 2004-06-24 09:09:32 »
2 sirko:
оперу наприклад я не люблю через те, що це платний софт. мозилла подобається тим, що є однаково під віндою та під лінуксом, і я можу нею користуватись на роботі (вінда) і вдома (лінукс і вінда). до речі - які альтернативні пропозиції щодо пошти - опера в цьому випадку абсолютно не годиться, хоч би вона була тричі безкоштовна. після того, як поставив собі лінукса я перепробував всі е-мейл  клієнти, що були в наявності (k-mail, evolution, spruce) - жоден за функціональністю мозиллу/thunderbird не перевершив поки що.
Чому платний? Не хочеш платити 30$, дивися на банер (який до речі геть не заважає), Опера так само і під вінду, і під лінукс (користуюсь і вдома і на роботі). З приводу пошти я нічого не казав,поштовий клієнт в опері крива приблуда (хоча товариш (в нього SuSE 9.1) користується саме ним, йому подобається). Сам користуюсь thunderbird під лінухом  і theBat! під віндою. А щодо іншого, то я вже писав - швидке завантаження, кешування малюнків і т.д., до речі, інтерфейс у опері 7.5х набагато приємніший ніж у мозіли. Так що мій вибір опера. А зароблю досить грошей, то навіть придбаю :)
[Kubuntu User]

Відсутній Yevgen

• Графоман
« Відповідей #40 : 2004-06-24 16:48:06 »
банер не подобається :( хіба заліпити шматок екрану скотчем? :)) але креки і всяку таку фігню для лінукса принципово качати не хочу - хай воно із віндою все залишається
« Змінено: 2004-06-24 16:49:39 від yevgen »

Відсутній Yevgen

• Графоман
налаштування мозилли через рядок адреси?
« Відповідей #41 : 2004-06-25 02:09:33 »
вчора побачив як зробити сабж десь в іншій гілці форуму, не записав (блін:( а тепер не можу пригадати..
повторіть якщо не важко

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3857
  • Програміст
« Відповідей #42 : 2004-06-25 15:11:12 »
about:about -> about:config
[Fedora Linux]