Чувак! Я G, просто пароль дома забув (а зараз в універі). Я не мав на меті починати так-звані flameWars. Просто той дурний коммент про компіляцію ядра мене не запер. Я взагалі-то не думаю, шо я піонер, принаймні на вашому (цьому) сайті. І ше я бачу, шо ти не володієш інформацією: Технологія HyperThreading вперше з'явилася у процесорах AMD, а не Intel. В мене Athlon (був P4, але він мені не сподобався (Intel більше любить Microsoft, а не нормальну OS, шо мене не пре.)), бо він дешевий. (без особистих образ.). А в тебе який дистрибутив?
Замовлень на M$ based projects в офшорні приходить набагато більше, хоча б тому, що зробити проект для юнікс систем виходить приблизно в 1.5 рази дорожче, а якщо код ще має бути кросплатформеним...
Так, так! А потім ше модулі 2 години! Цікаво, шо то за кретин буде компілювати ядро цим компілятором? Нормальні люди компілюють ядро, шоб або мати максимальну швидкість, або робити debug!!! Чи може 4kb компілятор забезпечити debug і бути ISO/ANSI? Шановний Лісівка, перед тим, як писати на головній сторінці таку дурню, подумайте, чи це, взагалі, розумно, і чи це не понизить ваш рейтинг.
P.S. Ти написав, шо ти програміст. Справжні програмісти не використовують такі "тєлєги" як Fedora. Fedora використовують або user'и, або web-дизайнери (хочу підкреслити, шо web-дизайнер то ше далеко не програміст). Поміняй собі там || там. І ше одне: процесори Pentium4 використовують в основному буржуї, у яких грошей стільки, шо вже з дупи стирчать && чуваки, які надивися рекламу клятих імперіалістів про то шо P4 це круто.LFS & CRUX - rulezzz.
А на рахунок процесора - ціна мамки+процесора складає не так багато в ціні комп'ютера. Якщо вас цікавить стабільність роботи більше ніж кілька відсотків швидкодії, то я б радив вибрати Інтел (вдома у мене АМД ;-) ).
Цікаво, чому в 1,5 разів дорожче? Я теж писав кросплатформені речі, Qt зручна бібліотека, wxWidgets подібне до MFC
1. Программери орієнтуются на роботу в вінди(причому починаючи ще з універа), тому є нестача досвіду в розробці під інші системи, це відчуваєтся коли для проекта треба створити/розширити групу 2. Якщо виникає технічна проблема(треба щось зробити але не знаеш як, є код який не працює як задуматно, etc.), то рішення для неї швидше знаходится у випадку вінди. Да і працювати з мсдн приємніше ніж з info і манами. 3. Таке враження що ідеологія розробки трохи застаріла (а тулзи типа KDeveloper & Anjuta вже мавпування яке не дотягує до орігінала), і не орієнтована не те, щоб забезпечи продуктивну роботу. Фактично основна претензія, це відсутність НОРМАЛЬНИХ productivity tools. Я звичайно все це можу зробити і руками але на це іде час...
буває час коли мене цікавить не сам процес, а його результат(той самий за який платять), і тоді витрати часу на "ручну" роботу(яку можно було б і самому раніше автоматизувати, але потреби видно не було) дуже дратують.
2. А це, знов-таки, хто на що вчився...
3. Це лише враження. Колесо теж застаріло, так давайте трикутне збудуємо. В мене в даному випадку проблема одна: я ну дуже погано знаю емакс. Знав би краще -- все було б під руками. <skipped>
ЗІ. Здавалося б, і до чого тут tcc? ;-)
(під гуї їх портанули,але по принципам роботи вони так і залишилися консольними).
Можна питання? Коли я пишу тексти програм, я ж не малюнки рисую, для чого тоді той гуй?
З іншого боку, до емакса не можу звикнути, бо треба привчитись запам'ятовувати клавіатурні комбінації, а я вихованець дядька нортона і турбо віжн.
До речі, на рахунок останнього: чим поганий інтерфейс, крім того, що текстовий?Ресурси не жере... А піктограмки -- мене трафляє, коли їх перемальовують всяк по-своєму в кожній програмі і в кожній версії тої самої програми,
І чого б ото рватися? Як правило, ті, хто рвуться, прагнуть, щоб їхня тулза виглядала й поводилась так, як під віндою, до останнього пікселя (гм, навіть не як під маком). До речі, де ентузіазізьм кожного дівається через пару місяців? Піонерія процвітає -- факт. Але кожний окремо взятий піонер цвіте недовго.
Так між іншим. Крім всіляких *НЗів, де залишився Турбо Паскаль? Яким галопом міняється дельфі, той же білдер? Хто згадає про 2-й дельф, окрім тих, хто змушений підтримувати щось старезне? Хто через три роки згадає про Eclipse?
Я чому питаю -- через три роки вигадають щось іще навороченіше, й за попереднє забудуть.
Щодо іксової версії не знаю, користуюсь виключно термінальною. З мене вистачило техмакса -- після нього Motif'ні нагробки (інакших асоціацій не маю) виглядають як щось прекрасне, і навіть Athena/Xt здаються вершиною витонченості. Мало того, що без смаку й незручно, воно ще й гальмує. І падає не по-дитячому. Тьху на його.