Всім привіт!У мене виникла така проблема: маю прінтер Epson LX-1170, пробував різні драйвера, які вказані в його документації як сумісні, але на друк в мене йде лише тестова сторінка, при спробі роздрукувати будь-який документ прінтер проганяє чистий листок паперу.Я спробував встановити драйвер прінтера на Esc-послідовності, після цього почало друкуватись все, але неправильно підставляються шрифти.Можливо, хто-небудь вже мав аналогічну проблему і знає, як з нею боротись?
Можу хіба заспокоїти, що в мене LQ-100 працює без проблем.
(Вибачте, забув зареєструватись - ViruZ)Можливо, мені потрібно настроїти фільтри для друку? Бо тестова сторінка друкується нормально. Хтось знає, як їх настроїти?
А поля 20х5х5х5 він у тебе дає? Мій LQ-570+ - ні. А мені треба...
А документація з Escape-послідовностей для цього чуда є? Скільки в ньому голок, до речі?Тестові сторінки друкуватимуться, бо вони вже містять зашитими команди принтера. Їх можна пульнути навіть cat'ом на /dev/lp0, і все піде пучком. Схоже, що програмне забезпечення друку так і робить, аби не говорили про кривість фільтрів. А саме перетворення PostScript робить з імовірністю 99% Ghostscript (eps9high -- є такий драйвер у ньому, він змушує кожну лінійку друкувати по 3 рази зі зсувом на 1/216 дюйма, що на 9-голковому епсоні виглядає дуже гарно, порівнюючи з маздайкою. До речі, ДОСівський Print-FX робив так само, і якість була -- не натішитись). Так от, може, слід подивитись у його бік за новою версією, латкою чи чим там іще? На крайній випадок -- фільтр можна зварганити власноруч -- змусити Ghostscript генерити растрове зображення необхідної роздільності в зручному форматі (PBM, наприклад), а його вже конвертувати в переварюваний принтером формат... Ага! Десь я бачив (у книжці Кулакова, наскільки пам'ятаю, про програмування на апаратному рівні) опис команд епсонівських принтерів на 24 голки. Щось було. Так що на крайній випадок, вам туди...
Вибач, не помітив одразу цього запитання. Ти маєш на увазі в ОО зварганити документ з такими полями і пустити на друк?
0.5 не тримає, дає 0.64. Але друкуватиму вже завтра.