<Мовні обмеження дозволили відсіяти людей.> В тому числі і фахівців, які в силу правил форуму не можуть надрукувати своє повідомлення або запитання, хоча б,навіть і могли б це зробити українською але їм неподобаються зазначені правила
Можливо ці фахівці змогли б зробити переклад ПЗ краще ніж постійні відвідувачі форуму або навіть і самі українці... (Тільки не кажіть що таких мало)
<Тепер якщо хтось хоче отримати відповідь на своє запитання по лінуксу українською мовою, то він в першу чергу згадає про linux.org.ua. (А якщо російською - то про linux.org.ru).>Так і роблять. Воно того варто?
Неотримати якесь знання тільки із-за такої перешкоди- абсурд.
Яка різниця якою мовою ми розмовляємо, якщо я Вас розумію і Ви мене розумієте.
P.S. Ось http://forums.gentoo.org/viewforum.php?f=43 не роблять трагедії.
змогли б зробити переклад ПЗ краще ніж постійні відвідувачі форуму або навіть і самі українці...
Не смішіть мої капці, будьте добрі, а то знаю я такі "переклади"...
< Ми вважаємо, що краще осторонь пройдуть 3 росіянина, 16 арабів, 24 китайця, 30 іспаномовних і багато інших представників інших великих і мудрих народів, які можуть багато чого нам розказати, ніж наш сайт залишить хоч один українець.>Це навіть не націоналізм.
Із введенням багатомовності ризикуємо розчинити українську мову у російській...
3. можливо частина людей не підписала листа лише через те, що їм відмовляли постити російською. проте я гадаю що такі люди є впертими шовіністами...
І ще- ніби ж була розмова про те, щоб всі писали свої справжні прізвище. Тоді б ми знали де Іванов, де Джугашвілі а де Кучманович....