Наприклад кому захочеться завалити ~ $200 за MS Office,коли є нічим не гірший безплатний OpenOfficeХто вміє рахувати гроші - той вибирає оптимальні варіанти,а хо ні - той не зможе вести бізнес
3. Школи? - та не повинен вчитель системи ставити, він повинен використовувати їх в навчанні, і такі, щоб самі не впали і діти не звалили, а тут Вінда вихідна. За ці кошти,навіть із урахуванням Біллових знижок-інвестицій - поставити не проблема.
[cite]Тобто - хай використовують, що краще. А краще, на нашу думку - відкрите ПЗ. Хочу підкреслити - не лінукс, не bsd, не ОО, а відкрите ПЗ взагалі.[/cite]Ну так це на вашу думку. А, до речі, сайт НБУ - на IIS. Як думаєте, вони погано розуміються на безпеці?
Вінда, кажете? Щоб сама не впала? Щоб діти не звалили? Хе-хе...
Вже в багатьох приватних структурах користуються теж не вікнами. На мою думку, необхідно систематизувати такі дані і, на підставі аналізу, пропагувати вільні системи з конкретними прикладами їх використання.
Курси з вивчення Лінукса в студію!
Що до копії листа яка мала піти до пані Юлії відповім: пішло, але чи вона його читала чи ні - невідомо.
А що до українського дистра - вже знайшлися зацікавлені (хоч і комерційні) організації які пообіцяли мені розпочати роботу над дистром вже у травні (хоч "обіцяти - ще не одружитися")
[cite]До речі, проект перекладу ОО (як, наприклад, й Мозіли) українською - вже існує. Пошукайте у інеті. [/cite]Та знаю. Але скільки вже тягнеться процес перекладу ОО? 3 роки. Не забагато, як вам здається?
[cite]Я вже мовчу про величезну кількість вірусів та троянів - без файрволу та антивірусу до інету й не потикайся - за годину щось піймаєш. [/cite]Саме через таку брехню ніхто всерйоз вас не сприймає
Ви хочете навязати Linux. А треба боротися за відкритість форматів.
А, до речі, сайт НБУ - на IIS. Як думаєте, вони погано розуміються на безпеці?