Автор Гілка: Пошуковий ресурс по українським FTP. Мій власний.  (Прочитано 2607 раз)

Відсутній dj_maxx

• Новачок
  • *
  • дописів: 9
  • Що новенького?
http://smv.kiev.ua:3030/search
Поки що працює на моєму домашньому ПК, у робочі дні приблизно з 18:00 до 23:00, у вихідні майже цілий день....
Проіндексовано багато корисних UA-IX ресурсів, в.т.ч. linux.kiev.ua, uar.net тощо... Користуйтеся на здоров'я і знайомим радьте - нехай потестують :)
PS: шукаю безкоштовний хостінг у межах UA-IX ;)

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Забагато графіки, як на тонкий канал. Ти її що -- по діалапу запускаєш?

Ну і побажання, щоб інтерфейс перекласти ще українською...

Відсутній dj_maxx

• Новачок
  • *
  • Що новенького?
Забагато графіки, як на тонкий канал. Ти її що -- по діалапу запускаєш?
Ну майже Діал-Ап :) Воля-Бродбенд (по ТВ-кабелю) 512К на аплоад... Та ще качають усі з мого локального фтп, канал забивають :(

Ну і побажання, щоб інтерфейс перекласти ще українською...
Ну це зробимо... як тільки комах усіх повиловлюю :)

Відсутній iip))

• Графоман
  • дописів: 277
  • Перекладач KDE, openSUSE...
Поки що працює на моєму домашньому ПК, у робочі дні приблизно з 18:00 до 23:00, у вихідні майже цілий день....
Я ніяк не можу з'єднатись -- завжди отримую помилку тайм-ауту.
"You should not be satisfied with being a victim, nor with being a survivor. You should aim to be a conqueror." "Now, go do the right thing!" Dr. Laura

Відсутній dj_maxx

• Новачок
  • *
  • Що новенького?
Я ніяк не можу з'єднатись -- завжди отримую помилку тайм-ауту.
А ти в UA-IX знаходишся?
Для закордонних IP-адрес у мене доступ відключено...

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
Для варєза не дам, можу дати для free software.

Власне, на linux.kiev.ua вже є ffsearch, але нічний запуск індексатора декілька разів вранці приводив до фактично DoS укупі із іншим навантаженням -- треба розносити.  Куди вже є, але сам не діставсь.

Можете зайнятися, якщо є час.

Відсутній dj_maxx

• Новачок
  • *
  • Що новенького?
Для варєза не дам, можу дати для free software.

Власне, на linux.kiev.ua вже є ffsearch, але нічний запуск індексатора декілька разів вранці приводив до фактично DoS укупі із іншим навантаженням -- треба розносити.  Куди вже є, але сам не діставсь.

Можете зайнятися, якщо є час.
Ну у мене принцип дещо схожий, але у індексаторі є можливість задати паузу між зверненнями до ФТП-сервера... Зазвичай 0.5..1 сек виставляю, щоб навантаження зменшити... Опитування для визначення онлайн/офлайн теж можна вибрати через будь-який інтервал...
Взагалі-то для тестової експлуатації бажано щоб у мене був SSH-доступ до сервера, щоб "підкрутити" скрипти, тощо... І оновлювати їх краще через scp.
А вареза не буде... Фізично на сервері має бути лише ОС,  PHP, MySQL, скрипти і база мого пошукового ресурсу... А за контент фтп, що індексуються вже відповідають їх власники.

Відсутній gagarin

• Дописувач
  • **
  • дописів: 88
  • KILL BILL!! :)
Десь я вже це бачив....
У локальній мережі ntu-kpi.kiev.ua є пошуковець http://s.viii
От правда там нема опцій шукати образи чи відео...

Якщо не плагіат і про s.viii нічого не чув, то респект :)
А взагалі, працює - і це головне!
Ото воно так! (c)

Відсутній dj_maxx

• Новачок
  • *
  • Що новенького?
Десь я вже це бачив....
У локальній мережі ntu-kpi.kiev.ua є пошуковець http://s.viii
От правда там нема опцій шукати образи чи відео...

Якщо не плагіат і про s.viii нічого не чув, то респект :)
А взагалі, працює - і це головне!
Про s.viii чув. Саме він наштовхнув мене на ідею створити свій власний. Скажу чесно s.vii шукає швидше при більшій кількості серверів у базі... Чому? Не знаю :( Вихідного коду його я не бачив, тому вирішив написати свій :(
« Змінено: 2005-07-03 22:38:11 від dj_maxx »

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
Ну у мене принцип дещо схожий, але у індексаторі є можливість задати паузу між зверненнями до ФТП-сервера... Зазвичай 0.5..1 сек виставляю, щоб навантаження зменшити... Опитування для визначення онлайн/офлайн теж можна вибрати через будь-який інтервал...
ffsearch це вміє AFAIR.  Деталей не пам'ятаю та ліньки згадувати, бо той сервер треба розвантажувати трошки у будь-якому випадку.

Взагалі-то для тестової експлуатації бажано щоб у мене був SSH-доступ до сервера, щоб "підкрутити" скрипти, тощо... І оновлювати їх краще через scp.
В нас інакше не бува. :)

А вареза не буде... Фізично на сервері має бути лише ОС,  PHP, MySQL, скрипти і база мого пошукового ресурсу...
Це взагалі не малося на увазі. :)

А за контент фтп, що індексуються вже відповідають їх власники.
Якщо я даю хостинг на/біля linux.kiev.ua, то я теж достатньо відповідаю.  Тому й кажу -- якщо є зацікавленість у індексації колекцій _вільного софта_, то допоможу із хостингом.  Якщо із "довільними ftp, відповідальність за вміст яких відповідають тахтахтах" -- ніяк.

Відсутній gagarin

• Дописувач
  • **
  • дописів: 88
  • KILL BILL!! :)
Про s.viii чув. Саме він наштовхнув мене на ідею створити свій власний. Скажу чесно s.vii шукає швидше при більшій кількості серверів у базі... Чому? Не знаю :( Вихідного коду його я не бачив, тому вирішив написати свій :(

Ну якщо це самописна робота - респект :)
А якщо до вихідного коду s.viii, я спробую вам допомогти.
Є канал новин news.ntu-kpi.kiev.ua, там розділ адмініструваня(чи якось схоже). В ньому можна задати питання про вихідні коди s.viii, можливо, вам дадуть на них лінк.
Особисто мені дали лінк, коли я попросив, на сирці cpu, якщо ви розумієте про що я.
Тож, спробуйте :)

І ще одне на вашому сайті нема посилання на вихідні коди ВАШОГО пошуковця. Можливо, є сенс їх викласти. Так вам буде легше його відлагодити, бо одна голова - добре, а дві чи три - все-ж краще :)
« Змінено: 2005-07-04 21:44:01 від dr-jazz »
Ото воно так! (c)

Ілля

• Гість
Проіндексовано багато корисних UA-IX ресурсів, в.т.ч. linux.kiev.ua, uar.net тощо... Користуйтеся на здоров'я і знайомим радьте - нехай потестують :)

Не по темі :-)) Але ftp.uar.net у мене недосяжний.