Дякую, що добре оцінили статтю. Я тут ще одну кинув - тільки вже для наших закордонних колег
Я тут ще одну кинув - тільки вже для наших закордонних колег гляньте, якщо буде час:http://business.newsforge.com/business/05/06/20/2057245.shtml?tid=110&tid=132#discuss
Vote out corrupt politicians that don't do things for the benefit of the citizenry. My guess is that these politicians are getting nice, fat kickbacks. Here in the ***, this is done through the campaign contribution. In other countries, it can be done much more directly.
ну і що?цікаво на яких підставах можна прийти до когось до дому, і перевірити софт на домашньому компі? Особливо враховуючи що зайти без ордера перевіряючи не мають права
ті перевірки актуальні для юридичних осіб і різних підприємців..тому рвати на собі сорочку і заявляти, що я є прихильником ліцензійного ПЗ - ставлю лінукс(бо як за софт не платив, так і далі не збираюсь платити. Фактично такі люди як автор того месаджа, не сприймають софт як щось, що коштує грошей, і шукають можливостей залишатися "чистенькими" і при цьому не платити)
щоб бути чесним - це лицемірство, адже це не завадило здати лаби зроблені в VS (а могли боротися, писати відкрити лист декану і ректору, і т.д. )
Я не бачу примушування працювати під Windows - навпаки, саме панове лінуксоїди прогнуть примусити значну частину користувачів ПК користуватися саме їх сумнівним щастям.
Стаття, як і більшість арґументів лінуксоїдів...
Але ж це мій вибір. І вибір багатьох програмістів користувачів.
І доки ви, панове, не зрозумієте, що такий вибір треба поважати, що під він можлива не менш (в деяких випадках - і більш) комфортна робота ніж під лін,
Я не бачу примушування працювати під Windows - навпаки, саме панове лінуксоїди прогнуть примусити значну частину користувачів ПК користуватися саме їх сумнівним щастям....що якщо відкриті/вільні програми, то нащо Windows? Але ж це мій вибір. І вибір багатьох програмістів користувачів. І доки ви, панове, не зрозумієте, що такий вибір треба поважати...
(наприклад, певні власники пропрієтарних програм не відмовляють в ліцензії, якщо напишеш україномовну локалізацію програми).
якщо відкриті/вільні програми, то нащо Windows? Але ж це мій вибір. І вибір багатьох програмістів користувачів. І доки ви, панове, не зрозумієте, що такий вибір треба поважати,
Звичайно, бо це повязано зі специфікою роботи оператора. Ви ж не хочете сказати, що готові редагувати відео і верстати журнал у текстовому інтерфейсі?
Є таке. Тому програма має сама якомога більше спрямовувати дії користувача і мати інтерфейс, завдяки якому він міг би працювати інтуїтивно. Тоді і користувач буде задоволений, і адмін у здоровому глузді
ЦитатаЩоб розiбратися з Win, насправдi треба мати набагато вищу квалiфiкацiю, нiж з unix.Або це речення просто не відповідає дійсності, або ми з Вами живемо у різних світах. Поясніть, будь ласка.
Щоб розiбратися з Win, насправдi треба мати набагато вищу квалiфiкацiю, нiж з unix.
Цю фразу часто використовують у захист будь-якої програми Все, що зараз робиться, робиться під "нормальне" залізо.
Це все дуже класно, але про це розмова йде вже кілька років, "а воз и ныне там".Де об'єднання зусиль спільноти opensource щодо впливу на держструктури? Може, ведеться якась робота у напрямку адаптації opensource-продуктів під вимоги українських держустанов? Якісь переговори ведуться? Мені взагалі здається, що в нашої opensource-спільноти немає жодного чіткого плану реалізації того, про що вона так довго мріє.
Консалтиноговый центр приглашает Вас на Семинар-пратикум : НЕЛЕГАЛЬНОЕ ПРОГРАММНОЕ ОБЕСПЕЧЕНИЕ. СПОСОБЫ ИЗБЕЖАНИЯ ОТВЕТСТВЕННОСТИ ЗА ИСПОЛЬЗОВАНИЕ НЕЛЕГАЛЬНОГО ПРОГРАММНОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ. КАК ИЗБЕЖАТЬ НЕГАТИВНЫХ ПОСЛЕДСТВИЙ ПРИ ПЕРЕХОДЕ НА ЛЕГАЛЬНОЕ ПРОГРАММНОЕ ОБЕСПЕЧЕНИЕ .....Ведут семинар : Плехов Максим Викторович - один из ведущих юристов практиков по вопросам проверок легальности программного обеспечения, автор ряда статей по данной тематики, имеет большой опыт практической работы в большинстве регионов Украины.Крыжна Валентина Николаевна - кандидат юридических наук, доцент, судебный эксперт по вопросам интеллектуальной собственностиВ программе семинара: 1. Анализ последних изменений в законодательстве.2. Уголовная и административная ответственность за нарушение авторских и смежных прав, анализ нормативной базы. Порядок процессуальных действий предшествующих возбуждению уголовного дела по статье 176 УК.3. Виды ответственности за использование нелегального программного обеспечения:- Административная ответственность - Гражданско-правовая ответственность - Уголовная ответственность 4. Проверки легальности ПО и привлечение к ответственности:- Органы, уполномоченные осуществлять проверки - Процедура осуществления проверки, методы законного противодействия - Законные ограничения действий проверяющих 5. Предварительная подготовка к проверке:- Подготовка персонала и поведение персонала при проверке - Подготовка документов на предприятии как основа защиты при проверках - Подготовка компьютерной техники 6. Авторские методики поведения при проверках. Правовые способы ограничениянезаконных действий проверяющих.7. Основания не допуска проверяющих на предприятие. Как правильно обосновать?8. Порядок изъятия компьютерной техники у предприятия.9. Обжалование нарушений процессуального законодательства со стороны сотрудниковправоохранительных органов.10. Особенности проведения проверок органами прокуратуры.ОСНОВНЫЕ ОТВЕТЫ, КОТОРЫЕ ВЫ ПОЛУЧИТЕ НА СЕМИНАРЕ:- Почему законно возбудить уголовное дело по ст.176 УК практически невозможно. - Каким категориям работников предприятия грозит наибольшая опасность. - Почему невозможна конфискация компьютерной техники предприятия во всех случаях. - Как законным способом не допустить проверяющих к компьютерной технике предприятия. - В чем заключается абсурдность категории дел о привлечении к ответственности за использование нелегального программного обеспечения. - Что нужно сделать, чтобы проверяющие ушли ни с чем. - В чем нелегальность легальных лицензий на программное обеспечение. А также индивидуальные вопросы к лекторам СТОИМОСТЬ УЧАСТИЯ В СЕМИНАРЕ: 530,00 грн. - за одного участника.Для второго и третьего участника скидка - 5% и 10 % соответственно.......
Дякую, що добре оцінили статтю. Я тут ще одну кинув - тільки вже для наших закордонних колег гляньте, якщо буде час:http://business.newsforge.com/business/05/06/20/2057245.shtml?tid=110&tid=132#discuss