Пробував?
Ок, без проблем. Дай мені версію під Лінукс (хоча б під linux-x86), яка працюватиме з явою та GNU C/C++, яка вміє робити рефакторинг а не тільки тупе автодоповнення і безплатну. А поки що я і далі користуватимуся Екліпсою.
А поки що я і далі користуватимуся Екліпсою.
питання про те, де девелоперу на с/с++ під юнікс платять в 2 рази більше ніж девелоперу з еквівалентною кваліфікацією, але під вінду, обійшли стороною, а жаль, може я б знашов нову роботу
так, то навіть набагато простіше зробити, ніж з юнікса на вінду спригнути. Місяць помучишся з тулзами і далі все ок, принцип зрозуміти легко. Під віндою з тим складніше.
як смішно в тебе вінда на компі є(хтось в старих месаджах жалівся що не дають змість неї лінукс поставити)
То я тобі можу ключик до нього скинути крім того то не окрема тулза, а плагін для візуалстудііhttp://www.wholetomato.com/products/features.htmlі він не призначений для роботи з жабою.а ось використати його для коду, який буде компілитися в GNU C/C++ можно, достатньо щоб всі headers від нього і потрібних ліб були доступні. А компілити код можно і потім, на серваку.
на жабі пишите?
Хто тобі таке сказав? Згідно нашого законодавства, жодна ліцензія не є законною. Згідно нашого ж законодавства, я можу робити копії ПЗ - для себе. Також я маю право декомпілювати систему.Це на нинішній момент. Однак навіть при прийнятті нового законодавства, що легалізує ліцензії на ПЗ, на звичайних користувачів (не на юридичні особи) це ніяк не вплине - закон не діє у зворотньому напрямку.
Хоча бажано, щоби користувачі платили за ПЗ. Це так само приємно, як платити за небезкоштовну (і не дешеву), але смачну їжу, аніж копирсатися на помийці в пошуках об"їднів, купувати новий одяг, а не лазити по секонд-хендам тощо.
Тобто можна назвати дату, після якої матеріал можна розмістити? Чи все якось складніше?
Звичайно, бо це повязано зі специфікою роботи оператора. Ви ж не хочете сказати, що готові редагувати відео і верстати журнал у текстовому інтерфейсі?
Ги Ви таки не повірите, але саме ці речі інколи краще дійсно робити у тексті (Tex, mencoder, transcode)
Ризикую повторитися, але існує лише один інтуїтивно зрозумілий інтерфейс - мамина циця. Усьому іншому - людина має вчитися
Простеньке завдання:за допомогою стандартного надання локальній мережі доступу до інету у WinXP налаштувати шлюзову машину таким чином, щоб вона обслуговувала мережу, відмінну від 192.168.0.0 (наприклад, 192.168.100.0). Вказана додаткова умова - обов`язкова.ПЗ, що не входить до дистру використовувати не можна (Winroute, etc)Порядок дій, будь ласка.У сучасному дистрі (Suse, Mandrake) - за декілька хвилин через GUI.
Цю фразу часто використовують у захист будь-якої програми Все, що зараз робиться, робиться під "нормальне" залізо.
Вибачте, але як можна використовувати sound blaster як модем й вимагати, цоб це працювало будь-де? Претензіі можно висувати лише виробникам цього "заліза"
Тут ми виходимо трохи з теми. Ця проблема лежить у полытичный площині На жаль, в нашій країні будь-яка грамадська спільнота має дуже слабий вплив на керівництво держави. Й це наша біда...
б) не знаєте, що таке "інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс".
Покажіть мені будь-який інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс, там де не треба вчитися. Ви а) абсолютизуєте і б) не знаєте, що таке "інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс".
Чудово. Я закинув правдівську статтю; вона ще не стала доступною в переліку статей - тепер слово за адміністратором сайту.
Інколи? Хе... Інколи краще рахувати в умі, але люди чомусь купують калькулятори.
І на підставі цього Ви зробили висновок, що для того, щоб розiбратися з Win, насправдi треба мати набагато вищу квалiфiкацiю, нiж з unix?
Ви мені про якісь збочення пишете. А я кажу про те, що музикант-віндузятник, який вирішив перейти на Лінукс але не зміг нормально налаштувати свою звукову карту, знесе Лінукс і поставить назад Вінду. Тільки через це. Претензії можна висувати кому завгодно, а людям потрібно працювати.
Біда спільноти, держави чи юзерів? Спільноти не існує як такої, бо кожний лінуксоїд у нас сам за себе і кожен каже, що "його особисто все влаштовує". Керівництву держави потрібні конкретні пропозиції, і таку пропозицію воно отримує від Microsoft. Лунає обурення "M$ сакс!", "Даєш open source!", але оскільки інших пропозицій не надходить, влада спокійно підписує договір з Microsoft. Юзери продовжують використовувати те, що використовували до цього.
Чи може я все це вигадую і правила конкуренції не поширюються на open-source?
З дискусії я зрозумів, що це вам невтямки, що таке "інтуїтивний" та "інтуїтивно зрозумілий". Формального означення не пролунало. Зливаємо?
Це до PAL. letter.org.ua адміністрував саме він.
Я вже винуватий у тому, що ти досі не навчився користуватися пошуковими системами Ану бігом у дитячий садочок.
Я вже винуватий у тому, що ти досі не навчився користуватися Принцип зрозуміти не складно, а от щоб понаступати на всі граблі і набити гулі у відповідних місцях треба час. Гроші платять за досвід (experience). Якщо у тебе 5 років досвіду під win32 і 0.01 років досвіду під UNIX, то на яку зарплату ти розраховуєш на фірмі, яка вимагає 5 років під UNIX?
Я наступний проект мабуть на Солярці робитиму. :-)
Що тільки люди не придумають аби тільки під лінуксом не працювати. :-)Навіщо такі збочення? Вони ж уповільнять розробку у два-три рази. Краще вже використати anjuta з ctags, яка буде робити те ж саме, але безплатно.
Щодо формального означення, то хоч воно й існує, немає жодної програми з абсолютно інтуїтивним інтерфейсом. Фраза "Існує лише один інтуїтивно зрозумілий інтерфейс - мамина циця. Усьому іншому - людина має вчитися" (саме в такому формулюванні), яку PAL так любить повторювати, належить Брюсу Едігеру. Але не всім відомо, що у 2001 році він заперечив і це, сказавши "There is no intuitive interface, not even the nipple. It's all learned.".
Хоча і про це можна довго сперечатися, принаймні, інтуїтивність можна порівнювати, як наприклад, у випадку з transcode і SoundForge. Вгадайте, яка з них інтуїтивніша для користувача, який вперше сів за комп'ютер?