Непогано, але для чого так страшити народ дешевим, страшним, недружнім Лінуксом зразка 1998 року?
Непогано... А можна десь переглянути повний варіант?
Цитата: Loof від 2005-07-29 12:37:40Непогано, але для чого так страшити народ дешевим, страшним, недружнім Лінуксом зразка 1998 року? Мабуть, це спроба витонченої гри на контрастах . Однак, маю сумнів, що стаття зможе спричинити належний вплив на пересічного користувача.
Добре, досить критики. Перейдімо до конструктивних пропозицій. Я не пропоную перевести всі українські комп'ютери під керівництво ОС "Лінукс" за три дні (чи за шість місяців) або вкладати сотні мільйонів доларів у розробку всього ПЗ на світі з нуля. Я пропоную у кожній області України виділити три школи, де раніше ніколи не було комп'ютерів (для чистоти експерименту), і в кожній школі використати різні (наголошую -- різні) операційні системи ("Вікна", "Лінукс", "Мак") та апаратні платформи (Intel Pentium 4, Sony Playstation 2, IBM PowerPC). Я ще б додав кілька комплектів для збирання роботів у кожну школу (вони коштують від 50 до 300 доларів). А наприкінці навчального року порівняти результати -- де учні більш розвинуті, рівень піратства нижчий, ціна менша. А вже за результатами експерименту вирішувати, чи закуповувати ту або іншу операційну систему та програмне забезпечення для неї.
Брехня і лінуховий ФУД.