Автор Гілка: Експертне заключення на Windows XP  (Прочитано 5065 раз)

Відсутній PAL

• Графоман
  • дописів: 317
  • Just linux admin
Re: Експертне заключення на Windows XP
« Відповідей #15 : 2005-08-08 09:15:24 »
М: видалено з причини "пшов у біореактор". :)
Як розказувати про "дірявість" вінди - це не боїшся.
А коли кажуть продемонструй - зразу втік.

Як розказувати, що постріл у **** приводить до "ранєнія" - так не боїшся, а як продемонструвати - зразу втік.

Я це до того, "вьюноша", що УК треба поважати. А поки йдіть на LOR, вчитися, як правильно провокувати, а то й свої гроші не одпрацюєте.

Я певен, що жоден спец, що зможе зламати win (НЕ scriptkiddies) не поведеться на такі пусті балачки та "слабо". На жаль, я бачив, як працює система, й попадати туди нікому не раджу.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #16 : 2005-08-10 01:16:09 »
Єдиний раз коли мені довелося ламати мастдая був на моїй власній машині, через глюк заблокувало доступ до важливих файлів для УСІХ користувачів, тоді на це пішло близько 5 хвилин. А щоб ламати щось інше, так немає людини яка може заплатити достатньо, щоб хтось з фахівців взявся...

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
« Відповідей #17 : 2005-08-10 17:53:23 »
... так немає людини яка може заплатити достатньо, щоб хтось з фахівців взявся...
До речі в інших країнах хакери цим заробляють гроші: фірми їх спеціально наймають для взлому своїх же мереж, а за виявлене слабке місце плотять великі преміальні. Такого роду послугами користуються навіть державні установи!
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.