в указі немає жодного слова про відкриті стандарти обігу інформації та про відкрите програмове забезпечення.
Може, так: "В указі немає жодного слова про використання продуктів фірми Майкрософт"?
Цитата: btr від 2005-10-21 08:10:30Може, так: "В указі немає жодного слова про використання продуктів фірми Майкрософт"?Але вказані умови, які сприятимуть посиленню їх позиції.......................................Цитата: Ілля Корнійко від 2005-10-20 21:09:12 в указі немає жодного слова про відкриті стандарти обігу інформації та про відкрите програмове забезпечення.Так але, я знайшов пункти, які на мою думку будуть сприяти розвитку відкитого по та розвитку фірм які цим по займаються. Дивлячись як ці пункти зрозуміють ті, хто це все виконувати будуть.
.... глава держави доручив Кабінету Міністрів України забезпечити протягом 2005 – 2006 років:...
....... дивіться на людей котрі за цим стоять і на їхню мету...
Цитата: Ілля Корнійко від 2005-10-20 21:09:12 в указі немає жодного слова про відкриті стандарти обігу інформації та про відкрите програмове забезпечення.Так але, я знайшов пункти, які на мою думку будуть сприяти розвитку відкитого по та розвитку фірм які цим по займаються. Дивлячись як ці пункти зрозуміють ті, хто це все виконувати будуть.
Цитата: Ign1111 від 2005-10-21 11:03:28Цитата: Ілля Корнійко від 2005-10-20 21:09:12 в указі немає жодного слова про відкриті стандарти обігу інформації та про відкрите програмове забезпечення.Так але, я знайшов пункти, які на мою думку будуть сприяти розвитку відкитого по та розвитку фірм які цим по займаються. Дивлячись як ці пункти зрозуміють ті, хто це все виконувати будуть.Наївний.http://www.40a.kiev.ua/news/43423cc4b38e3/Наприклад програма Електронного Уряду розроблялася КвазарМікро і буде реалізовуватися КвазарМікро. Ніяким ВПЗ там і не пахне.
Добре, що червонооких не допускають до державниїх справ і ляпіхом там не пахло і не пахнутиме. Незалежно від того, хто виграє вибори (а їх виграють наші ).
за півроку існуючий уряд догробить інформаційний суверенітет України
А до чого тут відкриті стандарти? Не треба плутати тепле з м"яким. Формати всі відкривають, навіть мс.