Автор Гілка: Інші проблеми з встановленням МДК 10.0 :)  (Прочитано 1416 раз)

Відсутній SGh

• Графоман
  • дописів: 258
  • Heavy Metal, Rock & Punk!!!
Привіт!
Ну... Значить спробував встановити на роботі, і воно наче все починає встановлюватися, але коли доходить справа до вибору пакунків, то воно пропонує пакунки тільки з першого диску.... А про інші 4 навіть не питає чи є вони (хоча, коли ставив вдома, то набирав F1, expert і воно питало які у мене є диски, а яких нема)... З 9.2 було таке саме, але тоді я думав що то 9.2 глючний просто... Намагався і в текстовому режимі встановлювати, все-одно бачить лише перший диск... Тут на роботі машина слабкіша ніж вдома, думав може в цьому справа... не знаю Celeron 400/64Mb/10Gb... Ну і ще що приходить на думку, СиДюк з ХДД висять на одному ІДЕ порті, хіба зза цього?

Відсутній Yevgen

• Графоман
  • дописів: 278
Re: Інші проблеми з встановленням МДК 10.0 :)
« Відповідей #1 : 2004-09-03 15:58:46 »
в мене такого не було, але я ставив так - спочатку вибираю стандартні набори пакунків, які пропонує система (клієнт інтернет, ігрова станція та інше), а вже після встановлення доставляю все що мені потрібне.  так теж не працює?

Відсутній SGh

• Графоман
  • дописів: 258
  • Heavy Metal, Rock & Punk!!!
« Відповідей #2 : 2004-09-03 16:28:06 »
в мене такого не було, але я ставив так - спочатку вибираю стандартні набори пакунків, які пропонує система (клієнт інтернет, ігрова станція та інше), а вже після встановлення доставляю все що мені потрібне.  так теж не працює?
Та так наче працює... Але я при встановленні хочу поставити xfce але його нема на першому диску, і я його вибрати не можу... Та і ще багато чого :/

Відсутній Yevgen

• Графоман
  • дописів: 278
« Відповідей #3 : 2004-09-03 16:40:33 »
так а якщо спочатку поставити кде або гном, а потім вже після встановлення в менеджері джерел додати компакти, які воно не бачить спочатку; і тоді вже доставити все що потрібно?

Відсутній Taras

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • Що новенького?
« Відповідей #4 : 2004-09-03 16:41:33 »
Ти встановлював прямо з компакт-диска? Я таке зустрічав, коли встановлював з ісо-образа в 9.2.