Допоможіть розібратися з підключенням стримера. Ситуація така: Є існуючий сервер з встановленим RedHat 7.2 (2.4.7-10). Я встановив у нього додатковий SCSI-контроллер на чипі ncr53c815 та підключив зовнішній стример HP SureStore DAT24. У процесі завантаження ОС запустився KUDZU і повідомив, що знайдено нове устаткування, воно успішно сконфігуровано. Але доступу до стриммеру в системі я не виявив. Почитав документацію я з'ясував, що має завантажуватиметься модуль ncr53c8xx.o. Але цей модуль автоматично не завантажується. Я можу його завантажити вручну за допомогою команди insmod і після цього начебто як стає доступним стриммер, як пристрій /dev/sg0 (так показує утиліта діагностики hp_ltt від НР. Але зверненні до цього пристрою навіть під рутом утилітою mt, отримую повідомлення: #/dev/sg0: Permission denied Tar також не працює, видає tar: Error is not recoverable: exiting now
Підкажіть, як правильно налаштувати завантаження модуля для SCSI-контроллера так, щоб не вбудовувати його в ядро статично, але щоб стример ставав відразу доступними при зверненні до нього з програм (mt, tar тощо.), а не вимагав ручного запуску модуля ncr53c8xx.o. І як налаштувати сам стример, щоб він був доступний?