Автор Гілка: проблеми з встановленням мандрейку  (Прочитано 5351 раз)

Відсутній Yevgen

• Графоман
  • дописів: 278
Re: проблеми з встановленням мандрейку
« Відповідей #15 : 2004-09-03 14:55:31 »
а в мене якось вийшло наоаштувати ту самбу практично без проблем.. щоправда я одразу поліз редагувати конфігураційний файл, але зараз працює все нормально - в офісі декілька компів під віндою, в т.ч. сервер; всі мене бачать і розшарені теки теж. можу поділитись досвідом :)

Відсутній Yevgen

• Графоман
« Відповідей #16 : 2004-09-03 15:06:23 »
2 Тарас:

ні, чомусь через центр керування, ані через самбу не вдавалось. стосовно того що впевненість головне - щось у цьому є :)

Відсутній vitalis

• Кореспондент
  • дописів: 112
  • Як воно?
« Відповідей #17 : 2004-09-10 09:03:21 »
1. під час встановлення постійно вилазить помилка, щось типу - неможливо встановити такий-то пакунок, продовжувати (так/ні). причому проблематичні пакунки з'являються довільно - пробував 3 рази поставити - кожен раз різні. привід - sony cdrw.
Не знаю в чім річ, але у мене також на цідюку Sony були проблеми з встановленням багатьох пакунків (більше дюжини). Я не зважав і продовжував. Система з першого разу нормально встановилась і працює досі.
До речі, диски встановлення у нас однакові -- 5 компактів. Я десь чув, що то урізана версія випуску, який в оригіналі мав і платне ПЗ на 6-ти компактах. Мо' дистрибутив криво пошматували і тепер з пакунками такі катавасії?  :-/
«Чтиво» - е-бібліотека україномовної літератури на всі смаки
Домівка.net - національний портал

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #18 : 2004-09-10 12:51:36 »
Ще варіант, правда, не по-мандрейківськи: встановити базову систему + RPM, і решту пакетів встановлювати руками. На крайній випадок, якщо процедура має бути багаторазовою, укласти шел-скриптик для цього.

...Тепер я розумію, навіщо в дебіані є така файна штука, як можливість отримувати пакунки з різних джерел...

Відсутній Yevgen

• Графоман
« Відповідей #19 : 2004-09-10 15:58:46 »
2 vitalis:
стосовно "обрізання" - там якщо я правильно зрозумів просто викинули 6-й компакт, на якому і був той платний софт. це можна подивитись у менеджері пакунків там де джерела. до речі в мене там 6й компакт прописаний як наявний - я його відключаю, бо за замовчанням там можна знайти якусь софтину, а коли пробуєш її встановити система починає матюкатись.

p.s. і ще про бед блоки - попросив знайомого який теж поставив собі 10й мандрейк з тих же 5 компактів протестити вінчестер - в нього теж знаходить збійні блоки. при тому що комп новенький. щось тут не так..