До речі. Слово "об'ява" дійсно вважається суржиком, чи просто намаганням віддалитися від російської?Гугління на тему "об'ява+суржик" не видало якихось конкретних результатів. Чи "анонс" краще за "об'яву"?
Так, дійсно суржик, від московського "об'явлєніє" = Українському "оголошення". Це Мене ще у школі вчили, точно пам'ятаю. Можете запитатися navamova.com.ua або є на ЖЖ гарна спільнота - http://www.livejournal.com/community/ua_mova/.
Шкода, що вас так і не навчили, які слова слід писати з великої літери, а які - ні.
ЦитатаШкода, що вас так і не навчили, які слова слід писати з великої літери, а які - ні. Та ні, я гадаю, тут просто маємо випадок надзвичайного цінування Себе. Куди більшого, ніж цінування іНШИХ.
Цитата: Yaroslav Fedevych від 2005-12-23 20:08:03ЦитатаШкода, що вас так і не навчили, які слова слід писати з великої літери, а які - ні. Та ні, я гадаю, тут просто маємо випадок надзвичайного цінування Себе. Куди більшого, ніж цінування іНШИХ. Надзвичайно мило... Бо я щось не пригадую, щоб писав слова "Ви", "Ти", "Вони"... з маленької літери.
Досить знущатися! Я не заслужив нічиєї поваги, але й на стільки помилкової думки інших про себе також!!!
Цитата: Olexandr_Kravchuk від 2005-12-23 20:28:45 Досить знущатися! Я не заслужив нічиєї поваги, але й на стільки помилкової думки інших про себе також!!!Власне і я про теж - може вистачить знущатись з інших?