Автор Гілка: Цікаво що це в мене з gtk  (Прочитано 2165 раз)

Відсутній XsID

• Новачок
  • *
  • дописів: 36
  • ****x
Цікаво що це в мене з gtk
« : 2004-09-17 23:56:44 »
Вітаю! ;)
Зібрав собі aMule, завантажую його - працює! Починаю шукати - і щось не так! Він мабуть повинен якщо щось знаходить, то додавати його до переліку знайдених речей - але в мене вона завжди залишається порожня!!! А замість цього він у stderr(чи може у stdout) пише:
(amule:305): Gdk-CRITICAL **: file gdkwindow.c: line 2180 (gdk_window_invalidate_rect): assertion `window != NULL' failed

(amule:305): Gdk-CRITICAL **: file gdkwindow.c: line 2180 (gdk_window_invalidate_rect): assertion `window != NULL' failed

і так далі!
Хто небудь має уяву що це в мене таке?
Цікава річ - man'уальна терапія

dusoft

• Гість
Re: Цікаво що це в мене з gtk
« Відповідей #1 : 2004-09-18 01:23:24 »
Незнаю... взагалі-то спробуй зареєструватися на форумі їхньому, і спитати там. Ну звісно перед цим пошукати там..

Відсутній Андрій Головинський

• Кореспондент
  • дописів: 141
« Відповідей #2 : 2004-09-20 01:21:14 »
Я відносно недавно ставив aMule. Ще пробував lMule, xMule, ще може щось. Це все клони одного й того ж проекту. Помітної різниці у функціональності не відмічав.

З них чудово проявив себе xMule. Інші вели себе нестабільно або не компілювалися. Не зрозуміло, навіщо ті проекти відділилися.

Раджу xMule. У мене версії 1.8.2.
Never argue with idiots. They just drag you down to their level, and then beat you with experience

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3857
  • Програміст
« Відповідей #3 : 2004-09-20 11:52:01 »
Вітаю! ;)
Зібрав собі aMule, завантажую його - працює! Починаю шукати - і щось не так! Він мабуть повинен якщо щось знаходить, то додавати його до переліку знайдених речей - але в мене вона завжди залишається порожня!!! А замість цього він у stderr(чи може у stdout) пише:

і так далі!
Хто небудь має уяву що це в мене таке?
Повідомлення означають, що aMule намагається перемалювати вікно, але йому це не вдається. Напевно саме тому доданих елементів не видно.
[Fedora Linux]

Відсутній XsID

• Новачок
  • *
  • дописів: 36
  • ****x
« Відповідей #4 : 2004-09-24 22:38:24 »
Наскільки я розумію то аМул у цьому не винен.
Цікава річ - man'уальна терапія