Автор Гілка: ASPLinux і Компанія "ЦЕБІТ" оголошують про початок  (Прочитано 4068 раз)

Відсутній golden

• Новачок
  • *
  • дописів: 6
  • I Love ASP!
У дистрибутиві ASPLinux 11 втілені всі сучасні тенденції в розвитку ОС Linux, що роблять цю операційну систему надійною і ефективною. Можливість вибору різних варіантів установки ASPLinux 11 і вичерпний набір програмного забезпечення, що входить в дистрибутив, дозволяє використовувати систему як в якості серверної платформи, так і для офісної робочої станції або мультимедійного  домашнього комп'ютера.
Як і раніше, користувачам пропонується чотири варіанти дистрибутива, вибір між якими визначається завданнями, що стоять перед користувачем:
ASPLinux 11 Deluxe — найповніший варіант дистрибутива ASPLinux 11. У постачання входять 2 DVD диски, 10 CD-дисків, 3 друкарських посібника (по установці, використанню і адмініструванню) і 90 днів технічної підтримки. У комплект також включені ігри і демоверсиі комерційних застосувань під Linux.
ASPLinux 11 Standard — типовий варіант дистрибутива ASPLinux 11 для установки на комп'ютери корпоративних або домашніх користувачів. Кращий вибір для користувачів, які хотіли б працювати в Linux, але не володіють навиками програміста або системного адміністратора. У постачання входять 6 CD-дисків, 2 посібника  (по установці і використанню), додаткове ПО для Linux і 60 днів технічної підтримки.
ASPLinux 11 Express — дистрибутив ASPLinux 11, в якому немає нічого зайвого. Не дивлячись на мінімальну ціну, ASPLinux 11 Express пропонує користувачам повний набір застосувань, необхідних для використання комп'ютера як офісної робочої станції, домашнього комп'ютера і навіть сервера. У постачання входить дистрибутив ASPLinux 11 на 4 CD-дисках і технічна підтримка протягом 30 днів.
ASPLinux 11 Greenhorn — реалізація принципу LIVECD на основі нової версії ASPLinux 11. Цей варіант дистрибутива не вимагає установки на жорсткий диск і запускається прямо з CD. ASPLinux 11 Greenhorn зручно використовувати в демонстраційних цілях, а також в аварійних ситуаціях, коли є необхідність терміново дістати доступ даним на комп'ютері з пошкодженою операційною системою. Для цього варіанту дистрибутива передбачено 10 днів технічної підтримки.
На додаткових дисках в коробкових варіантах міститься набір як застосувань користувача так і серверних застосувань, а також повна версія менеджера розділів жорсткого диска і мультизагрузки операційних систем Acronis OS Selector 8.0.
Замовити продукт можна на сайті  інтернет-магазина  Softkey  (http://www.softkey.com.ua/catalog/company.php?ID=45429), в мережі магазинів Unitrade або Нова Електроніка, а також  через партнерську мережу ЦЕБІТ (http://www.cbit.com.ua/partnership/).
Regards.
Denis.

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
Re: ASPLinux і Компанія "ЦЕБІТ" оголошують про поч
« Відповідей #1 : 2006-04-13 17:05:28 »
Хіба це не реклама?

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #2 : 2006-04-13 17:41:56 »
Цитата
Хіба це не реклама?
:-/
Схоже на те, але так старанно оформлена, що її можна сприйняти навіть як новину про вихід ASP 11  ;)
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3825
  • Програміст
« Відповідей #3 : 2006-04-13 20:09:09 »
Це реклама, але вона хоч по темі сайту.  :)
[Fedora Linux]

Відсутній 235

• Кореспондент
  • дописів: 238
« Відповідей #4 : 2006-04-13 21:30:17 »
вибачте, але реклама в новинах - це сакс
на фоні інших повідомлень тяжко це назвати інакше, а ніж рекламою. Вказуються прямі посилання для замовлення та йде мова про комерційний дистрибутив, тобто відверто платні речі. Таким чином може дозволите закидувати новини щодо продажу ноутбуків із лінуксом, чи відкриття нового хостинг провайдера на лінуксі?

PS: " 3 друкарських посібника" - а це що таке? )) якщо із змісту, то певно посібники, що вчать друкувати. Класний дистрибутив
Олександр Приймак |  Google Web Toolkit

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
« Відповідей #5 : 2006-04-13 23:00:09 »
Як на мене то все нормально. Чудова інформація про нову версію ASP11. Враховуючи присутність українських генів у цьому дистрі можна крізь палці дивитись на його комерційний характер дотогож вони дають супровід, книжки... Як на мене без всякого супроводу і підтримки варто їм LiveCD версію зробити доступною для скачки.
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #6 : 2006-04-14 00:46:12 »
вибачте, але реклама в новинах - це сакс
на фоні інших повідомлень тяжко це назвати інакше, а ніж рекламою. Вказуються прямі посилання для замовлення та йде мова про комерційний дистрибутив, тобто відверто платні речі. Таким чином може дозволите закидувати новини щодо продажу ноутбуків із лінуксом, чи відкриття нового хостинг провайдера на лінуксі?

PS: " 3 друкарських посібника" - а це що таке? )) якщо із змісту, то певно посібники, що вчать друкувати. Класний дистрибутив
Переформулюй новину (дата; варіації дистра; нове; ціни й посилання), і ми її втулимо замість оцього.

Новини про комерційне ПЗ можна пропускати, якщо вони можуть мати "утилітарний" для нас з вами характер.

Відсутній PAL

• Графоман
  • дописів: 317
  • Just linux admin
« Відповідей #7 : 2006-04-14 08:57:08 »
Виходячи з того, що автор новини має якесь відношення до ASP (що неявно витікає з тексту новини - дійсно дуже вже схоже на рекламу) - я маю до нього питання:

Шановний пане, не підкажете, чому ASP почала порушувати GPL? Тобто де вихідні коди ядра????
Я на днях поставив й був шокований! Ні, частина коду є (kernel-devel), але це порізана донесхочу частина (потрібна лише для того, щоб можна було зібрати частини Nvidia, VMware, тощо). При цьому на офіційному ftp-дзеркалі (ftp.asp-linux.com.ua) я їх також не знайшов... Мало того, не знайшов для 11ї версии src.rpm пакетів також....

При чому це не религійцние питання -  мені були ці коди дуже потрібні, для того, щоб зібрати ядро під AMD64-X2

Дуже разочарований...
« Змінено: 2006-04-14 08:58:54 від PAL »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #8 : 2006-04-14 11:33:57 »
Пан golden звертався до мене з цього питання, та мабуть трохи не зрозумів вимог.
Якщо спільнота бажає, то можу привести свою відповідь на лист, де я виклав вимоги до подібного повідомлення.

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #9 : 2006-04-14 11:46:47 »
Таким чином може дозволите закидувати новини щодо продажу ноутбуків із лінуксом, чи відкриття нового хостинг провайдера на лінуксі?
Ну, інших хостінг провайдерів (якщо не рахувати BSD) практично й немає (скажімо так - їх мало), а от щодо ноутів та інших пристроїв... Взагалі-то в нас є новини і про мобілки мотороли і мериканські броньовики. І про дешеві комп'ютери з лінуксом...

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #10 : 2006-04-14 11:54:29 »
Пан golden звертався до мене з цього питання, та мабуть трохи не зрозумів вимог.
Цебто з приводу публікації новини рекламного характеру? Чи все ж з приводу звинувачення PAL'а щодо порушення GPL? ;)
Якщо спільнота бажає, то можу привести свою відповідь на лист, де я виклав вимоги до подібного повідомлення.
Ну, особисто мені все рівно - новина як новина. Вийде Debian stable новий - також опублікую (якщо ніхто не випередить); hse нову версію Gentoo не пропустить... Так що й ASP в цьому ряду не дуже гірший, як на мене.

VB(Guest)

• Гість
« Відповідей #11 : 2006-04-14 12:03:46 »
Шановний пане, не підкажете, чому ASP почала порушувати GPL? Тобто де вихідні коди ядра????
Я на днях поставив й був шокований! Ні, частина коду є (kernel-devel), але це порізана донесхочу частина (потрібна лише для того, щоб можна було зібрати частини Nvidia, VMware, тощо). При цьому на офіційному ftp-дзеркалі (ftp.asp-linux.com.ua) я їх також не знайшов... Мало того, не знайшов для 11ї версии src.rpm пакетів також....

При чому це не религійцние питання -  мені були ці коди дуже потрібні, для того, щоб зібрати ядро під AMD64-X2

Дуже разочарований...

Якщо Ви їх там не знайшли, то це не значить, що їх там нема ftp://ftp.asplinux.ru/pub/sources/SRPMS.11/kernel-2.6.14-1.1653.1asp.src.rpm  

А ще, вони є у коробці Deluxe на CD та DVD.  

VB

Відсутній golden

• Новачок
  • *
  • I Love ASP!
ASPLinux + "ЦЕБІТ" -> ASP Linux 11
« Відповідей #12 : 2006-04-14 12:28:41 »
Любі друзі!
Щиро вдячний за таку палку дискусію щодо мого повідомлення.
Дозвольте мені кілька коментарів.
1. Чи то е реклама? Не зовсім. Я дуже добре розумію для якої аудиторії я запостів цей текст. Ваш сайт - то не е канал продажу продуктів Linux.
2. Я не е фахівцем Linux, я його видаю та розповсюджую, тому на технічні питання, на жаль, відповісти не можу але як дістрибютор, з радістю підключу до цього обговорення представників ASP Linux.
Прошу вибачення, якщо я порушив формат подачи новини, з іншого боку - не так часто видається Linux на українському ринку.
Regards.
Denis.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #13 : 2006-04-14 12:31:46 »
Цебто з приводу публікації новини рекламного характеру? Чи все ж з приводу звинувачення PAL'а щодо порушення GPL? ;)
Стосовно публікації. Я просив зробити її дуже коротенькою та з посиланням на їхню сторінку, бо так (НМД) це буде новиною, а у такому вигляді.... Не очікував що той текст, зразок якого мені надсилали запостять повністю  :o

Відсутній golden

• Новачок
  • *
  • I Love ASP!
« Відповідей #14 : 2006-04-14 13:06:08 »
Більше такого не буде. Вибачайте.
Regards.
Denis.