Хіба це не реклама?
вибачте, але реклама в новинах - це саксна фоні інших повідомлень тяжко це назвати інакше, а ніж рекламою. Вказуються прямі посилання для замовлення та йде мова про комерційний дистрибутив, тобто відверто платні речі. Таким чином може дозволите закидувати новини щодо продажу ноутбуків із лінуксом, чи відкриття нового хостинг провайдера на лінуксі?PS: " 3 друкарських посібника" - а це що таке? )) якщо із змісту, то певно посібники, що вчать друкувати. Класний дистрибутив
Таким чином може дозволите закидувати новини щодо продажу ноутбуків із лінуксом, чи відкриття нового хостинг провайдера на лінуксі?
Пан golden звертався до мене з цього питання, та мабуть трохи не зрозумів вимог.
Якщо спільнота бажає, то можу привести свою відповідь на лист, де я виклав вимоги до подібного повідомлення.
Шановний пане, не підкажете, чому ASP почала порушувати GPL? Тобто де вихідні коди ядра?Я на днях поставив й був шокований! Ні, частина коду є (kernel-devel), але це порізана донесхочу частина (потрібна лише для того, щоб можна було зібрати частини Nvidia, VMware, тощо). При цьому на офіційному ftp-дзеркалі (ftp.asp-linux.com.ua) я їх також не знайшов... Мало того, не знайшов для 11ї версии src.rpm пакетів також....При чому це не религійцние питання - мені були ці коди дуже потрібні, для того, щоб зібрати ядро під AMD64-X2Дуже разочарований...
Цебто з приводу публікації новини рекламного характеру? Чи все ж з приводу звинувачення PAL'а щодо порушення GPL?