На скільки я розумію, про україномовну версію годі й мріяти...
Попит народжує пропозицію. Я вважаю, що спільними зусиллями зможемо створити україномовне видання. Принаймні, частина тиражу якщо буде україномовною - буде добре.P.S. Тек-с, протираємо пил зі Scribus/LaTeX/LyX/*Office й починаємо ділитись досвідом з іншими.
Чому? Я за те щоб видання було українською, але в наш час це думаю буде дуже важко зробити. Спочатку я планую воно буде українсько-російське.
Кому цікаво, той і англійською читає. Я не думаю, що "принципіальних данецких пацанов" в співтоваристві ВПЗ вже так багато, що їх непридбання журналу українською сильно позначиться на його популярності, чи комерційній вдалості
А от ображати та недооцінювати незнайомих, та нічим не гірших за вас людей, тим більше цілий регіон - не треба. Я хоч і не донетчанин, але мені образливо читати подібні заяви. Я поважаю як схід, так і захід України...
Ви ж не вважаєте, що людина, навіть не бачивши жодного разу журналу (не кажу вже прочитати) зразу побіжить підписуватися?
Буде приблизно така ситуація:Ви звертаєтесь до абстрактного володаря газетного кіоску з пропозицією виставити на продаж Ваш журнал. Звичайно, той каже: "А ну, дай-но подивитися, що воно таке?"Далі - "А, воно українською? Ні, дякую, в мене його ніхто не купить..."