Автор Гілка: Root#UA - потрібна допомога  (Прочитано 5275 раз)

Відсутній m31

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • I Love YaBB 2!
Root#UA - потрібна допомога
« : 2006-07-04 13:19:16 »
Моїм журналом цікавляться багато людей і бажають його бавити в друкованому вигляді. Нині я працюю над цим, але, на жаль, у мене сталася проблема, мені зараз роблять операцію, що призупинить процес створення друкованого видання (я дуже хочу запустити цей журнал до друку, і багато хто з українських шанувальники вільного ПЗ бажають побачити його теж)
Тож мені зараз потрібна Ваша допомогу. Передусім мені потрібен менеджер з реклами і дизайнер-верстальщик.
Також мені потрібні автори. Оскільки мого маленького колективу катастрофічно бракує.
Запрошую до співпраці всіх зацікавлених в цьому проекті людей.
URL:http://root.od.ua/
Зі мною можна зв'язатися:
E-mail:dima.m31@gmail.com
Jabber:root-ua@jabber.org
Моб.тел: 80503912870
P.S У зв'язку з операцією, в Інтернеті з'явлюся не раніше 17 числа. Усі пропозиції прошу відправляти на E-mail. Відповім, щойно доберусь до них.
« Змінено: 2006-07-04 13:21:36 від M31 »

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
Re: Root#UA - потрібна допомога
« Відповідей #1 : 2006-07-04 14:52:47 »
На скільки я розумію, про україномовну версію годі й мріяти...

Praporshic

• Гість
« Відповідей #2 : 2006-07-04 14:58:10 »
Попит народжує пропозицію. Я вважаю, що спільними зусиллями зможемо створити україномовне видання. Принаймні, частина тиражу якщо буде україномовною - буде добре.

P.S. Тек-с, протираємо пил зі Scribus/LaTeX/LyX/*Office й починаємо ділитись досвідом з іншими.

Відсутній m31

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #3 : 2006-07-04 15:29:22 »
На скільки я розумію, про україномовну версію годі й мріяти...

Чому? Я за те щоб видання було українською, але в наш час це думаю буде дуже важко зробити. Спочатку я планую воно буде українсько-російське.

Відсутній m31

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #4 : 2006-07-04 15:30:50 »
Попит народжує пропозицію. Я вважаю, що спільними зусиллями зможемо створити україномовне видання. Принаймні, частина тиражу якщо буде україномовною - буде добре.

P.S. Тек-с, протираємо пил зі Scribus/LaTeX/LyX/*Office й починаємо ділитись досвідом з іншими.

Я з тобою повністю згоден:)

Відсутній PAL

• Графоман
  • дописів: 317
  • Just linux admin
« Відповідей #5 : 2006-07-05 12:55:31 »
Чому? Я за те щоб видання було українською, але в наш час це думаю буде дуже важко зробити. Спочатку я планую воно буде українсько-російське.

Підтримую. На жаль (клята політика!) на цей час буде за краще видати "змішаний" варіант - якась частина українською, якась - російською (як автор статті напише). Тобто, я маю на увазі - під одною обкладинкою.

« Змінено: 2006-07-05 13:00:52 від PAL »

zzandy

• Гість
« Відповідей #6 : 2006-07-05 16:46:49 »
А в чому проблема з українською мовою що заважає зробити видання україномовним? Можлива нестача матеріалів українською - це я розумію, а які інші проблеми?

Відсутній PAL

• Графоман
  • Just linux admin
« Відповідей #7 : 2006-07-06 08:48:07 »
Я ж вказав - політика. Як ти вважаєш, якою популярністю буде цей журнал користуватися у, наприклад, Донецькій або Луганській області? Принципово купляти не будуть. А у змішаному варіанті - шанси дуже гарні, на мій погляд.

Відсутній dyoka

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
  • Що новенького?
« Відповідей #8 : 2006-07-06 16:28:37 »
Кому цікаво, той і англійською читає. Я не думаю, що "принципіальних данецких пацанов" в співтоваристві ВПЗ вже так багато, що їх непридбання журналу українською сильно позначиться на його популярності, чи комерційній вдалості

Відсутній diligent

• Кореспондент
  • дописів: 201
« Відповідей #9 : 2006-07-06 17:49:36 »
Кому цікаво, той і англійською читає. Я не думаю, що "принципіальних данецких пацанов" в співтоваристві ВПЗ вже так багато, що їх непридбання журналу українською сильно позначиться на його популярності, чи комерційній вдалості
А от ображати та недооцінювати незнайомих, та нічим не гірших за вас людей, тим більше цілий регіон - не треба. Я хоч і не донетчанин, але мені образливо читати подібні заяви. Я поважаю як схід, так і захід України...

Щодо журналу - всіма руками за, сам декілька разів читав їх статті. Україні потрібен журнал про ВПЗ хоч на російській, хоч на українській.
Software is like sex: it's better when it's free.  (c) Linus Torvalds

Відсутній dyoka

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
  • Що новенького?
« Відповідей #10 : 2006-07-06 18:00:52 »
Думаю, ви неправильно мене зрозуміли. Я, всього-навсього, хотів сказати. що навіть на сході України знайдеться не так вже й багато "лінуксоїдів-юніксоїдів" які не будуть читати журнал про ВПЗ тільки тому, що він українською.

zzandy

• Гість
« Відповідей #11 : 2006-07-06 18:33:31 »
А от ображати та недооцінювати незнайомих, та нічим не гірших за вас людей, тим більше цілий регіон - не треба. Я хоч і не донетчанин, але мені образливо читати подібні заяви. Я поважаю як схід, так і захід України...

Це типова спекуляція - мова йшла саме про те, що там нормальні люди і вони не будуть не читати журнал тільки тому, що він українською.

А взагалі буде прикро, якщо пропаде ще одна можливість створити український журнал через такі "політичні" причини.
« Змінено: 2006-07-06 18:37:26 від zzandy »

Відсутній PAL

• Графоман
  • Just linux admin
« Відповідей #12 : 2006-07-07 09:31:10 »
Я не хочу никого ображати, але, на мою думку, одна з важливіших проблем не стільки в читачах, як в реалізаторах.
Ви ж не вважаєте, що людина, навіть не бачивши жодного разу журналу (не кажу вже прочитати) зразу побіжить підписуватися?

Буде приблизно така ситуація:
Ви звертаєтесь до абстрактного володаря газетного кіоску з пропозицією виставити на продаж Ваш журнал.
Звичайно, той каже: "А ну, дай-но подивитися, що воно таке?"
Далі - "А, воно українською? Ні, дякую, в мене його ніхто не купить..."

zzandy

• Гість
« Відповідей #13 : 2006-07-07 11:05:03 »
Дякую за відповідь, про це я не подумав.

Втім, напрошується філософське питання, коли ця ситуація зміниться? І з якого дива?
« Змінено: 2006-07-07 12:12:22 від zzandy »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #14 : 2006-07-07 12:15:43 »
Ви ж не вважаєте, що людина, навіть не бачивши жодного разу журналу (не кажу вже прочитати) зразу побіжить підписуватися?
Ну, я одразу побіжу підписуватись  ::), тому що він українською (бо знання мови треба вдосконалювати). Ну і ще тому, що в мене для нього вже є де-що, може це й надрукують....
Буде приблизно така ситуація:
Ви звертаєтесь до абстрактного володаря газетного кіоску з пропозицією виставити на продаж Ваш журнал.
Звичайно, той каже: "А ну, дай-но подивитися, що воно таке?"
Далі - "А, воно українською? Ні, дякую, в мене його ніхто не купить..."
У нашому регіоні - так. У Києві - ні. За Одесу не казатиму, але там, мабуть, буде як і у нас. Про Донецьк з Луганськом та Харковом краще промовчати.... Клята політика......