У нашому регіоні - так. У Києві - ні. За Одесу не казатиму, але там, мабуть, буде як і у нас. Про Донецьк з Луганськом та Харковом краще промовчати.... Клята політика......
На скільки
P.S. Тек-с, протираємо пил зі Scribus/LaTeX/LyX/*Office й починаємо ділитись досвідом з іншими.
Кому цікаво, той і англійською читає.
Я не думаю, що "принципіальних данецких пацанов" в співтоваристві ВПЗ вже так багато, що їх непридбання журналу українською сильно позначиться на його популярності, чи комерційній вдалості
Клята політика......
А у журнала є якась конкретна мовна політика? Наприклад, спочатку буде 30 на 70 української-російської, за рік - 70 на 30, а за два роки зробити його повністю українським? Чи ціль просто видавати журнал?
Я ж вказав - політика. Як ти вважаєш, якою популярністю буде цей журнал користуватися у, наприклад, Донецькій або Луганській області? Принципово купляти не будуть. А у змішаному варіанті - шанси дуже гарні, на мій погляд.
Отаке. І ніякої політики.
P.S У зв'язку з операцією, в Інтернеті з'явлюся не раніше 17 числа. Усі пропозиції прошу відправляти на E-mail. Відповім, щойно доберусь до них.
2gvy: Якшо ми можете авторитетно відповісти на моє питання, тобто маєте відношення до видання, то будь-ласка, дайте відповідь. Якщо ні - то я до вас не звертався.
Ну, я одразу побіжу підписуватись , тому що він українською (бо знання мови треба вдосконалювати). Ну і ще тому, що в мене для нього вже є де-що, може це й надрукують....
А ось з українськомовними авторами дуже важко
А з російськомовними - легше?