Автор Гілка: Root#UA - потрібна допомога  (Прочитано 5277 раз)

Відсутній PAL

• Графоман
  • дописів: 317
  • Just linux admin
Re: Root#UA - потрібна допомога
« Відповідей #15 : 2006-07-07 12:33:20 »
У нашому регіоні - так. У Києві - ні. За Одесу не казатиму, але там, мабуть, буде як і у нас. Про Донецьк з Луганськом та Харковом краще промовчати.... Клята політика......

Я ж що й кажу. Тому двомовний журнал буде, НМД, найкращим варіантом. Ще й неявно пропагувати українську буде ;)

zzandy

• Гість
« Відповідей #16 : 2006-07-07 12:38:46 »
А у журнала є якась конкретна мовна політика? Наприклад, спочатку буде 30 на 70 української-російської, за рік - 70 на 30, а за два роки зробити його повністю українським? Чи ціль просто видавати журнал?

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
« Відповідей #17 : 2006-07-07 16:04:21 »
На скільки
"Оскільки"?
;-]

P.S. Тек-с, протираємо пил зі Scribus/LaTeX/LyX/*Office й починаємо ділитись досвідом з іншими.
Поважаю.

Кому цікаво, той і англійською читає.
Й російською в Україні, й українською в Росії. (AEN, наприклад, читає -- сам бачив)

Я не думаю, що "принципіальних данецких пацанов" в співтоваристві ВПЗ вже так багато, що їх непридбання журналу українською сильно позначиться на його популярності, чи комерційній вдалості
Так, на подумати: я ось знаю більше серйозних розробників чи адміністраторів Linux з Донецьку та навколо, аніж зі Львову та навколо.  При тому, що у Львові знаю досить багато файних хлопців.

Вас -- не знаю.

Клята політика......
Справа не в політиці, а в житті... тобто на жаль, але більш політизованими є, на мою думку, ті, хто вимагають UA-only.  Вони дбають тільки про себе й нехтують іншими, при цьому поводячи себе не ніяк не ліпше тих, хто гнобив мову їх прадідів.

P.S. Здається, десь у 2002 було в linux@ досить суттєве обговорення з саме цієї теми -- друкований часопис щодо вільних програм.  Мабуть, хтось пам'ятає, а хтось зараз це буде все повторювати.  В ітозі час піде увесь на лайки замість статей чи хочаб перекладів (вуйки, які галасують "за українську", часто-густо не хочуть допомагати із перекладами українською, бо в них часу бракує; чи перекладають "на українську" -- дякую, я вже краще російською чи англійською тоді).

P.P.S. Тим, хто зараз стане казати, що я шовініст -- давно (років десять вже) ні.  Просто в медалі є інша сторона, першу вже розглянули.

Відсутній gvy

• Письменник
« Відповідей #18 : 2006-07-07 16:06:29 »
А у журнала є якась конкретна мовна політика? Наприклад, спочатку буде 30 на 70 української-російської, за рік - 70 на 30, а за два роки зробити його повністю українським? Чи ціль просто видавати журнал?
Знаєте, тут якось на конференціях бздюки ображалися, що "лінуксятники захоплюють", бо відсоток доповідей про *BSD знижувався; а насправді усе було простіше -- їм було ліньки сісти та написати доповідь, чи й розповідати нічого.  А інші працювали та розповідали.

Отаке.  І ніякої політики.

Нічого не нагадує?

Відсутній mashckoff

• Загальний модератор
  • Кореспондент
  • дописів: 105
  • IT philosopher
« Відповідей #19 : 2006-07-07 16:16:57 »
Я ж вказав - політика. Як ти вважаєш, якою популярністю буде цей журнал користуватися у, наприклад, Донецькій або Луганській області? Принципово купляти не будуть. А у змішаному варіанті - шанси дуже гарні, на мій погляд.
Брехня (с)

Навіть у Москві читають українською!

Панове, давайте не будемо писати політичні та мовні дурниці!

Отаке.  І ніякої політики.

О!
погоджуюсь!

Колись був непоганий часопис "Політика і Культура"
Він був двомовний. Двомовний у тому розумінні, що якісь матеріали були українською, інші - російською.

Resume:
Головне - не мова, головне - теми.

Wad Mashckoff, IT philosopher
ICQ 201205466  E-mail: adiel@nospam.kiev.ua  
Linux.kiev.ua * OpenOffice.org * Migration.OSDN.org.ua

East or West, Lviv is Best!

Відсутній mashckoff

• Загальний модератор
  • Кореспондент
  • дописів: 105
  • IT philosopher
« Відповідей #20 : 2006-07-07 16:21:00 »
P.S У зв'язку з операцією, в Інтернеті з'явлюся не раніше 17 числа. Усі пропозиції прошу відправляти на E-mail. Відповім, щойно доберусь до них.
Не кашляй :)
Я сам хворів восени, отже розумію...

Wad Mashckoff, IT philosopher
ICQ 201205466  E-mail: adiel@nospam.kiev.ua  
Linux.kiev.ua * OpenOffice.org * Migration.OSDN.org.ua

East or West, Lviv is Best!

zzandy

• Гість
« Відповідей #21 : 2006-07-07 17:09:45 »
2gvy: Якшо ми можете авторитетно відповісти на моє питання, тобто маєте відношення до видання, то будь-ласка, дайте відповідь. Якщо ні - то я до вас не звертався.

Відсутній gvy

• Письменник
« Відповідей #22 : 2006-07-08 18:04:33 »
2gvy: Якшо ми можете авторитетно відповісти на моє питання, тобто маєте відношення до видання, то будь-ласка, дайте відповідь. Якщо ні - то я до вас не звертався.
Я можу авторитетно додати адресу, з якої так поводяться, в iptables цього хосту.  Наприклад. (це другий раз, коли комусь цим "погрожую")

Щодо відношення -- я радий допомогти Дмитру, чим вийде.  Людями поки не виходить, статтями -- теж.  Отже, допомагаю хостингом, ідеями та "ой, це вже було, висновки: ...".

PS: я Вас, пану Андріє, не цитував.  І мені поки що, вибачте, нема різниці, що Ви там питаєте чи до кого звертаєтеся, щоб на це відповідати чи гаяти час. (втім, ось, згаяв ще дві хвилини)
« Змінено: 2006-07-08 18:09:35 від gvy »

Відсутній m31

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #23 : 2006-07-17 11:43:52 »
Я повернувся:)
Менеджера з реклами і дизайнера-верстальщика я знайшов:)
А ось з українськомовними авторами дуже важко :(

Відсутній m31

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #24 : 2006-07-17 11:48:34 »
Ну, я одразу побіжу підписуватись  ::), тому що він українською (бо знання мови треба вдосконалювати). Ну і ще тому, що в мене для нього вже є де-що, може це й надрукують....
Якщо воно українською, надрукуємо обов’язково ;)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #25 : 2006-07-17 11:58:00 »
А ось з українськомовними авторами дуже важко :(
А з російськомовними - легше?

Відсутній m31

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #26 : 2006-07-17 12:28:22 »
А з російськомовними - легше?
Значно легше.

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #27 : 2006-07-17 12:59:55 »
Кількісно чи якісно? ;)

Відсутній m31

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #28 : 2006-07-17 13:07:10 »
Скоріше кількісно:(

zzandy

• Гість
« Відповідей #29 : 2006-07-17 13:20:58 »

2M31: Ви б не могли якось це прокоментувати? Питання просте і без підвоху. Цікаво знати вашу думку.