Автор Гілка: ОС myLinux отримала експертний висновок ДСТСЗІ СБУ  (Прочитано 4581 раз)

Відсутній mvd

• Новачок
  • *
  • дописів: 40
  • I Love YaBB 2!
То краще як інсайдер-розробник розкажіть тим хто не купуватиме цей дистр, але цікавиться що там власне є ще крім політик SELinux.
Ну Вам одразу усі секрети і розкажи :)
Взагалі, нічого такого щоб неможливо було повторити, але ж ніхто досі не зробив та експертизу не пройшов.

Голова зараз зовсім іншим забита, краще у майлінуксі запитайте.

Відсутній Victor Forsyuk

• Новачок
  • *
  • дописів: 5

Може, заодно, розкажете нам в чому "жовтизна" тієї преси?

Як на мене - у намаганні зіштовхнути людей лобами і заробити на цьому популярність.
Маю право на власну думку?

А я вважаю, що директор компанії Майлінукс - канадський шпигун. :)
Маю право на власну думку?

Відсутній Victor Forsyuk

• Новачок
  • *
  • дописів: 5
То краще як інсайдер-розробник розкажіть тим хто не купуватиме цей дистр, але цікавиться що там власне є ще крім політик SELinux.
Ну Вам одразу усі секрети і розкажи :)
Взагалі, нічого такого щоб неможливо було повторити, але ж ніхто досі не зробив та експертизу не пройшов.

Голова зараз зовсім іншим забита, краще у майлінуксі запитайте.

Секрети? Ви, певно, жартуєте?

Та й з якого дива я (чи будь-хто) маю щось питати "у майлінуксі". Якщо їх цікавить ще щось, окрім ніші держсектору - хай рекламують. Не хочуть/не цікавить - це їх право.

Ще раз, щоб Ви остаточно зрозуміли. Я не належу ні до недоброзичливців майлінуксу ("не читал, но осуждаю"), чи скажімо просто критиканів, ні до "ура-патріотів", які аплодують тільки тому, що лінукс чогось там чергового досяг, чи тому що "краще наші з'їдять пиріжка, ніж Білл Гейтс".  :)

Якщо майлінукс має якісь досягнення, окрім Вашого особистого внеску до українізації інтерфейсів (це помітно і без встановлення майлінуксу), хай популяризує, а не чекає як належне оплесків тільки тому, що з'явився ще один червонокапелюшно-похідний дистрибутив.  :)

Відсутній mvd

• Новачок
  • *
  • дописів: 40
  • I Love YaBB 2!
Секрети? Ви, певно, жартуєте?
 ...
Я не збираюсь займатись ані рекламою, ані антирекламою майлінуксу, і вліз у обговорення лише тому, що люди одразу почали вставляти значки з оберненим вниз пальцем, розповідати про "майдан лінукс", про порушення ліцензії і інші дурниці. Так би мовити провів невеличкий лікбез. Відповісти щось по суті - це треба знову зануритися у стан справ і витратити деякий час, а відповісти аби що - немає сенсу.
Крім того права на ОКО мені не належать, і розголошувати те, що вони не хочуть розповісти самі, в мене бажання немає.
Але в цілому Ваші зауваження слушні, для тих хто цікавиться треба якусь розгорнуту рекламу функціональних можливостей. Може вона вже й готується, я не в курсі.

PS. Я Вам листа на hostmaster@org.ua написав, стосовно mozilla.org.ua. Ви не отримали? Чи ховаєтесь? :)
Може дасте адресу за якою можна написати?