Автор Гілка: MPlayer 1rc1  (Прочитано 6407 раз)

Praporshic

• Гість
Re: MPlayer 1rc1
« Відповідей #15 : 2006-10-25 13:29:00 »
MPlayer не працює без жупанів? Брехня чистої води. Я зазвичай користуюсь xine, але mplayer теж іноді використовую. Більш того, в мене навіть він без гуя стоїть і живе...
Тому: ще один подібний писк, і користувач переїде до стандартного місця проживання напівміфічних істот, що звуться флудерам, - у бан.

Відсутній Winduzojid

• Новачок
  • *
  • дописів: 7
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #16 : 2006-10-25 14:03:34 »
mplayer - може, а от gmplayer - ні. Просто падає, якщо не знаходить скіна.  

Praporshic

• Гість
« Відповідей #17 : 2006-10-25 14:45:09 »
не плутайте Божий дар з яєшнею.

Відсутній Winduzojid

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #18 : 2006-10-25 15:04:49 »
Та ну... Це не third-party app, а офіційний гуй. І безбожно глючить. В поставці скін Abyss, а в конфігураційному файлі прописаний кін Blue - і падіння при запуску.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #19 : 2006-10-25 15:39:08 »
До речі, blue - це і є стандартний жупан для gmplayer. Більш того, він йде у багатьох випадках разом з гуєм в одному пакунку.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #20 : 2006-10-25 15:44:07 »
А двд-хвільми треба дивитися нормальним хардовим DVD, на мінімум 29" екрані.
Угу, з золотими контактами паяними соплями нецілованих дівчат. А у кого немає котрогось із вищенаведених пунктів - того негайто треба розстрілювати через повішання з наступним недопуском до інтернету.
Може, не треба так сильно викаблучуватись?
До речі, ХвХв 2.0 випустили, щоби від ІЕ не відставати? На жаль, поки не можу перейти на 7.0, бо під 2000 не випустили. А так наче нічого, народ поставив, не жалкують.
Бррр. Неподужаввашпотіксвідомості....
ХвХв - це FireFox? А 7.0 - версія Х, котру не випустили під 2000? А вже що народ поставив і про що не жалкує - навіть припустити боюся. :о/
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3825
  • Програміст
« Відповідей #21 : 2006-10-26 12:13:20 »
Та шо ти кажеш, а-яй-яй, як негарно брехати. Наведи такий хардовий плеєр, в якому зашитий mplayer.
До речі, недоліки гуйового mplayer: коли під час відтворення фільму викликаєш паралельно настройки, і натискаєш застосувати, відтворення припиняється і фільм починає відтворювати заново. Не вміє робити без скінів - це взагалі супер - ніби не можна дефолтний скін вкомпілити.
Домашнє завдання: поґуґли з яким саме виробником плеєрів судилися розробники MPlayer-а.
[Fedora Linux]

Відсутній Winduzojid

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #22 : 2006-10-26 12:40:58 »
Пане Володимире, от якби ви в ukr.politics таке сказали, вас би вже побили :). На кому лежить тягар доведення?

Відсутній 235

• Кореспондент
  • дописів: 238
« Відповідей #23 : 2006-10-26 13:05:53 »
Пане Володимире, от якби ви в ukr.politics таке сказали, вас би вже побили :). На кому лежить тягар доведення?
звісно на "прокурорі", тобто - провокаторі флейма. От й доводь ґрунтовно, а не просто "закидуючи фразочки"

Кажеш падає - давай повний баг репорт, чому й як. "Глючить" - аналогічно із причинами. Хтось бреше? - ось це вже маєш дійсно сам доказувати.
Тим паче пояснити ширину розкидки пальців на голі твердження чим потрібно дивитися фільми.
« Змінено: 2006-10-26 13:10:46 від uran »
Олександр Приймак |  Google Web Toolkit

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #24 : 2006-10-26 15:26:37 »
Пане Володимире, от якби ви в ukr.politics таке сказали, вас би вже побили :).
Хто? Та я в ukr.politics такий бородатий перець що всі ховаються. :-)  Ґуґл каже що я там з червня 2001-го року.

Цитата
На кому лежить тягар доведення?

На Ґуґлі?  :-/  http://slashdot.org/article.pl?sid=04/01/03/146209

Цитата
MPlayer Alleges KISS Technology Violating GPL
[Fedora Linux]

Відсутній Winduzojid

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #25 : 2006-10-26 16:35:20 »
Нічогісінько не побачив. В якісь перацьку падєлку втулили mplayer. Щигорін сказав, що в багатьох DVD-плеєрах її втулили. Проте вибачте, я не побачив списку, окрім якоїсь нікому невідомої падєлки.
2uran От коли ти мені будеш платити за баг-репорти, або я сам буду зацікавлений у розвитку продукту, я може й напишу баг-репорт, як я це роблю для, наприклад, Firebird чи IBExpert. Але подивитися фільми я можу десятком різних плеєрів на ПК, і якщо який-ся з них буде падати на запуску, я просто витру цю падєлку.

М. Порушення п.2 правил спілкування. Нагорода *
« Змінено: 2006-10-26 18:37:18 від Praporshic »

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #26 : 2006-10-27 15:44:24 »
Нічогісінько не побачив. В якісь перацьку падєлку втулили mplayer. Щигорін сказав, що в багатьох DVD-плеєрах її втулили. Проте вибачте, я не побачив списку, окрім якоїсь нікому невідомої падєлки.

Цитую:
Цитата
Наведи такий хардовий плеєр, в якому зашитий mplayer.
Тобі навели - одного виробника зловили за руку. Тепер тобі треба цілий список. :-) Якщо тобі дати список (а це займе до фіга часу лазити по сайтам виробників й збирати інфу про вміст прошивки, яку вони стараються не афішувати), то що ти тоді захочеш?

І чому раптом плеєери KISS - невідомі якщо вони випускаються вже більше 10-ти років???

Цитата
2uran От коли ти мені будеш платити за баг-репорти, або я сам буду зацікавлений у розвитку продукту, я може й напишу баг-репорт, як я це роблю для, наприклад, Firebird чи IBExpert. Але подивитися фільми я можу десятком різних плеєрів на ПК, і якщо який-ся з них буде падати на запуску, я просто витру цю падєлку.
Витри віндовз - там купа помилок і він часто падає при запуску.  Є купа інших операційних систем. Нізащо не користуйся віндовзом поки тобі не заплатять. ;D
[Fedora Linux]

Відсутній Winduzojid

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #27 : 2006-10-27 15:50:46 »
Коли з"явиться ОС, що буде падати хоч у двічі рідше за Вінду (всі нинішні конкуренти падають раз у 5 більше), тоді й витру.
Щодо плеєрів - не бачив жодного плеєра KISS на прилавках. Мабуть, через використання mplayer ці DVD стали повністю неконкурентноздатними :)))

zzandy

• Гість
« Відповідей #28 : 2006-10-27 16:08:42 »
всі нинішні конкуренти падають раз у 5 більше

Він марить!

Відсутній Predator

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #29 : 2006-10-27 16:09:18 »
Коли з"явиться ОС, що буде падати хоч у двічі рідше за Вінду

Викінь свій віндовс і постав собі лінукс я тобі точно скажу не пошкодуеш забудиш що таке перестановка чи востановлення системи якщо вміеш користуватись але при цьому в тебе пропаде все програмне забезпечення яким ти користувався до цього бо всьо що йде под вінду в лінуксі не запучкаеться ну але в принцимі сильно захотіти можна і о космос полетіти подумай над цім!!!!!!!