А двд-хвільми треба дивитися нормальним хардовим DVD, на мінімум 29" екрані.
До речі, ХвХв 2.0 випустили, щоби від ІЕ не відставати? На жаль, поки не можу перейти на 7.0, бо під 2000 не випустили. А так наче нічого, народ поставив, не жалкують.
Та шо ти кажеш, а-яй-яй, як негарно брехати. Наведи такий хардовий плеєр, в якому зашитий mplayer.До речі, недоліки гуйового mplayer: коли під час відтворення фільму викликаєш паралельно настройки, і натискаєш застосувати, відтворення припиняється і фільм починає відтворювати заново. Не вміє робити без скінів - це взагалі супер - ніби не можна дефолтний скін вкомпілити.
Пане Володимире, от якби ви в ukr.politics таке сказали, вас би вже побили . На кому лежить тягар доведення?
Пане Володимире, от якби ви в ukr.politics таке сказали, вас би вже побили .
На кому лежить тягар доведення?
MPlayer Alleges KISS Technology Violating GPL
Нічогісінько не побачив. В якісь перацьку падєлку втулили mplayer. Щигорін сказав, що в багатьох DVD-плеєрах її втулили. Проте вибачте, я не побачив списку, окрім якоїсь нікому невідомої падєлки.
Наведи такий хардовий плеєр, в якому зашитий mplayer.
2uran От коли ти мені будеш платити за баг-репорти, або я сам буду зацікавлений у розвитку продукту, я може й напишу баг-репорт, як я це роблю для, наприклад, Firebird чи IBExpert. Але подивитися фільми я можу десятком різних плеєрів на ПК, і якщо який-ся з них буде падати на запуску, я просто витру цю падєлку.
всі нинішні конкуренти падають раз у 5 більше
Коли з"явиться ОС, що буде падати хоч у двічі рідше за Вінду Викінь свій віндовс і постав собі лінукс я тобі точно скажу не пошкодуеш забудиш що таке перестановка чи востановлення системи якщо вміеш користуватись але при цьому в тебе пропаде все програмне забезпечення яким ти користувався до цього бо всьо що йде под вінду в лінуксі не запучкаеться ну але в принцимі сильно захотіти можна і о космос полетіти подумай над цім!!!!!!!