Автор Гілка: Аудіо-інтерв'ю з Патріком Волкердінґом  (Прочитано 7500 раз)

Praporshic

• Гість
Навіщо так брутально?
« Відповідей #15 : 2006-11-14 16:34:48 »
Хостмастерське попередження: я вважаю це досить важливим, щоб не зважати на плюсики.
Так, досить важливе, але не треба так вже перегинати палицю.

P.S. Можете додати мої IP до -j DROP, але позицію я не зміню - * за порушення правил п.2

P.P.S. Якщо хтось вважає, що я перегинаю палицю, то забрати в мене модераторські зірочки можна так само легко, як мені їх дали.
« Змінено: 2006-11-14 16:37:41 від Praporshic »

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Re: Аудіо-інтерв'ю з Патріком Волкердінґом
« Відповідей #16 : 2006-11-15 00:08:55 »
Цитата
Модераторське попередження:
Цитата
Хостмастерське попередження:
"Їй-Богу, як діти" (с) кандидат(-ша?) на роль моєї тещі

Щодо проблеми в цілому - один доволі серйозний проект завалено із-за неправильного вибору інструменту котрим виявився дистрибутив Слеквер. Провал проекту кидає тінь на спільноту і опенсорс в цілому; дає опонентам серйозний аргумент для очорнювання як руху опенсорс, так і дій конкретних компаній, котрі цей самий опенсорс просувають.

Як справді процитував Міша (aka gvy, aka mike, aka "мейнтейнер апача" (с) ЛОР) на лафоксі, чим кожен займається "вдома під ковдрою" - це його особиста права; але провал публічного проекту - це вже справа спільноти і таких провалів допускати не можна. В тому числі і із-за некоректного вибору дистрибутиву (читай: інструменту). Тому що мікроскопом цвяхи не забивають, а Цезарю - цезареве.

Це все до того, що холівари холіварами, політкоректність політкоректністю і збірки збірками, але якщо хлопці завалюють серйозний проект (можливо!) із-за того, що некоректно вибрали дистрибутив - це вже не холівар а жорстока реальність.

Вочевидь, що ніхто нікого (дуже сподіваюсь) блокувати і дропати не буде; просто (НМД!) ми маємо ще один, надто якскравий приклад того, що використовувати Слеквер у промислових масштабах (хм, цікаво, як би тут виглядало рідне "мірило"? ;о) ) таки не слід. В тому числі і із-за причин, котрі добре описані у наведених Майком лінках.
Читайте документацію - вона кермує.