Коментарі до листа в повідомленні 99.До прешого - про ліцензії можна сказати: ліцензії на вільно поширюване ПЗ, такі як GPL, BSD та подібні.
До другого: Причиною є положення справ в Україні навколо вікористаяння ПЗ та захисту авторських прав.Непогано булоб згадати про BlackCat (ASP) Linux як українську розробку, це набагато краща річ ніж згадані.Про Кременя не треба, а сказати що "попередній та чинний міністри", бо вже свіжий міністр вчора казав, що про щось домовився з Microsoft
До третього: Початок викластитак: "Україна є державою з високим рівнем розвитку науки та техніки. Але чомусь витрачає кошти на іноземні розробки, замість того щоб витрачати їх на розробку власних рішень та підготовку фахівців, при чому рішення приймаються чиновниками, не маючими належної кваліфікації в сфері ІТ, кулуарно й безвідповідально."
До четвертого. після "про інвестиції в українську освіту та про боротьбу з піратством." вставити: Базувати освіту тільки на продуктах Microsoft - це робити українців вічними данцями надприбуткової й без нас корпорації за рахунок нав'язування цього ПЗ в процессі освіти. Освіта мусить базуватись на відкритих стандартах і рішеннях, тобто на вільному ПЗ, бо в самій основі освіти й науки лежить принцип відкритості.
Прошу не забути про згадувагий тут законопроект, я думаю абзац повинні вставити люди що причетні до цього.
Ще прохання - не поспішати. Стиль, читкість формулювань... Лист повинен бути дуже чітким й дуже конкретним.
Уряд менї здається очолює Юля
Давайте в понеділок?На вихідних є час подумати!
Мене.Я люблю горілку!
Вставлю і я свої 5 копійок :-) 2. Враховуючи принципи вільної ринкової конкуренції, економічної доцільності й беручи до уваги передовий досвід учасників європейської спільноти, розробити та затвердити відкриті та ефективні стандарти обміну данихми між державними установами, громадянами, підприємствами, установами й організаціями, що не залежать від операційної системи та конкретної програми.
Погоджуюся з усіма пропозиціями Олексія Лукіна.Я так розумію домашнє завдання на вихідні – поміркувати як ми все інтегруємо чи просто додамо усі пропозиції, а потім зачешемо? Якщо так - то треба встановити останній строк для внесення пропозицій, бо це буде безперервний процес! Як вам 9.00 понеділка.
Згоден, з невеликою поправкою: до 20-ї години неділі, особисто я не зможу раніше 10-ї рунку в понеділок дістатися до компа з інетом (який жах, я зараз з-під мастдая працюю та віслюком по Мережі копирсаюся бо з роботи ), а о 10-й я візму остаточного листа та відправлю до пана Похваліта на публікацію для збору підписів, сторінку зроблю у суботу ввечері.....................Знову ж повторюся, якщо не буде вчасно остаточного рішення, то я підписуюсь особисто, і лист відсилаю від свого імені.
З повагоюСпільнота користувачів та розробників Вільного програмного забезпечення.
Тут виклав косметичні поправки до останньої редакціїВідповідь #108http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=novyny;action=display;num=1107666371;start=105#108
Бо доки ми туту розмовляли вже підписано домовленість.
А хтось вiзьметься дизайн сторiнки розробити, щоб пiдписи зiбрати? Й менi вiддати, щоб я виклав %))
PS На мою думку, треба спочатку зiбрати пiдписи, щоб долучити до листа, а вже потiм в приймальню нести
Тобто? Конкретніше будь-ласка... яку домовленість?
А хтось вiзьметься дизайн сторiнки розробити, щоб пiдписи зiбрати?Й менi вiддати, щоб я виклав %))