Автор Гілка: Відкритий лист до В.А. Ющенка  (Прочитано 86311 раз)

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3825
  • Програміст
Re: Відкритий лист до В.А. Ющенка
« Відповідей #330 : 2006-11-14 13:19:05 »
Якщо б шановний пан прочитав усю гілку, він зрозумів би, що тут вже немає чого ловити - майже уся спільнота (якщо не уся) вже зневірилась у реальність цієї задумки.
Ну чому вся. Я наприклад все ще підтримую цю ідею.

Шкода що не вдалося реалізувати ідею так як слід.

Як на мене, було зроблено досить багато помилок. Напр. підписи в електронному вигляді нічого не варті. Якщо збирати підписи, то їх потрібно збирати так само як підписи за якусь партію:

- прізвище, ім'я, по-батькові
 - місце постійного проживання (реєстрації)
 - номер паспорта
 - підпис

Звернення треба відправляти по офіційним каналам, з обов'язковою реєстрацією та видачею номера, за яким можна відслідкувати подальшу долю звернення.

Не потрібно групувати декілька прозицій, заперечень чи запитань у одне звернення, так як тоді у бюрократів буде можливість відповісти тільки на один пункт і проігнорувати решту. Також всі звернення повинні бути короткими і конкретними, хоча можна долучати супроводжувальну (пояснювальну) записку.

Потрібно привертати увагу до акції в засобах масової інформації а також вести роз'янювальну роботу в пресі. Дуже бажано цю роботу зкоординувати а також добре підготуватися.

Бажано також створити якусь інструкцію для учасників акції та провести тренінги щоб кожен розумів завдання та вмів гідно представити всю спільноту.

Це все нелегка робота але вона дасть результат.

Єдине що я проти піднімання шуму навколо Лінуксу в Україні до вступу України у СОТ.
[Fedora Linux]

Praporshic

• Гість
« Відповідей #331 : 2006-11-14 16:26:14 »
Дай будь ласка зсилку.
Поки вона не впроваджена в життя можу викласти, але не раніше, ніж через тиждень - вона в мене вдома (де з 16 жовтня немає телефону та Інету) , а я наразі у Києві, сканера під рукою теж немає. Власне, на руках вона в мене, бо я - її "Головний розробник".
Якщо чесно, там майже нічого немає - майже сама вода (дуже не хочу розкривати усього, доки не отримаю за свою роботу гідну винагороду, або нормальних гарантій винагороди). Програма ніби потрапила на стіл до Гриценка, і чимось його зацікавила (джерело інформації: "Одна баба сказала"). Програма відправлена на подальше доопрацювання та створення плану її впровадження.

2 LVM:
Я казав що майже уся спільнота зневірилась. Я теж ще не зовсім зневірився, і розроблена мною програма - тому підтвердження.

P.S. У спробі подати щось урядовцям, роблячи наголос на їх політичній орієнтації я брати участь не збираюсь - після роботи у передвиборчому штабі БЮТ під час минулих парламентських виборів я зарікся мати з ними справу...

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
« Відповідей #332 : 2006-11-14 21:54:10 »
Думаю, може шлях сьогодні цей вже не актуальний, краще працювати з партіями що у ВР, потроху вести з ними роз'яснювальну та агітаційну роботу і збирати серед незбушократілих 226 голосів, а ще краще одразу 300...

Від сухих листів, навіть з аналізом в додатках, користі мало, думаю варто було б до листа український GPL-ний дистр додати. Склепав був один живчик, але він вимагає тестування і доробки в плані автоналаштування багатотермінальності, мережевої інсталяції та кластерності. Коли маю час то пописую скриптики, кому цікаво може приєднуватись...

Цитата
Я казав що майже уся спільнота зневірилась.
Зневірилась тільки у президенті і то ті хто наївно вірив, а за Лінукс готові боротись ВСІ. ;)
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #333 : 2006-11-14 22:18:29 »
Склепав був один живчик, але він вимагає тестування і доробки в плані автоналаштування багатотермінальності, мережевої інсталяції та кластерності. Коли маю час то пописую скриптики, кому цікаво може приєднуватись...
Я був би не проти. Принаймні - у якості тестера. На більше не вистачає часу та навичок з програмування.

Зневірилась тільки у президенті і то ті хто наївно вірив, а за Лінукс готові боротись ВСІ. ;)
Щасливі люди, хто зневірився лише у Президенті. В мене залишилась лише одна віра - у гвинтівку Мосіна-Нагана зразка 1891 року у поєднанні з ПУ.  :-[

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #334 : 2006-11-14 23:50:30 »
Цитата
Єдине що я проти піднімання шуму навколо Лінуксу в Україні до вступу України у СОТ.
А що зміниться після (можливого?) вступу України до СОТ?

Цитата
В мене залишилась лише одна віра - у гвинтівку Мосіна-Нагана зразка 1891 року у поєднанні з ПУ.
А як же ППШ, котрий чудово показав себе за часів ВВВ (наголошуватиму саме на цій абревіатурі) і мав єдиний недолік - його було важко випускати швидко і величезними партіями? А як же "класика жанру" - АК[М[С]]? ;о))

Щодо "в цілому"
- зневірюватись не варто ніколи і ні в чому, зокрема неправильна організація з першим листом, проте, показала, що проблема гаряче підтримується багатьма користувачами інтернету і тисячі електронних підписів за кілька днів - яскравий тому приклад. Так що "Ми єсть народ, якого правди сила ніким звойована ще не була", як писав Іван Якович. Знову-ж таки "так що" - написання листів усім чиновникам, починаючи від голови сільради, і закінчуючи Президентом, і подальші наполегливі вимоги їх розглянути, не дасть вищезгаданим громадянам забути, що вони все-таки слуги народу. Так що (та що за напасть з цим "так що"?!) ще раз - не варто зневірюватись.
- наголошую, що не зважаючи на моє в цілому нейтральне ставлення до поточної влади, слова "Президент", "Верховна Рада" і їм подібні пишуться, згідно поточного правопису, з великої літери, а слово "наволоч" все ще є лайкою і, відповідно, порушенням правил поведінки на форумі. Ну а слово "рижі" ми з недавного часу застосовуємо лише у бік рудих дівчат і лише у позитивному значенні (бажаючі можуть пошукати по форумі підтвердження - воно справді є)
Читайте документацію - вона кермує.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #335 : 2006-11-15 09:03:20 »
Off-topic:
А як же ППШ, котрий чудово показав себе за часів ВВВ (наголошуватиму саме на цій абревіатурі) і мав єдиний недолік - його було важко випускати швидко і величезними партіями? А як же "класика жанру" - АК[М[С]]? ;о))
ППШ (так само як і ППД) - зброя для тюремної варти (зблизька, по натовпу....). АК з його модифікаціями - зброя піхотинця. Гвинтівка Мосіна з ПУ - поєднання що чудово зарекомендувало себе як снайперський інструмент під час тієї ж ВВВ. Ефективна відстань роботи - близько 1 км. У цьому вона набагато краща за драгуновську (вже не кажучи про надйність).

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3825
  • Програміст
« Відповідей #336 : 2006-11-15 11:56:11 »
Цитата
А що зміниться після (можливого?) вступу України до СОТ?
Після вступу - нічого. А от до вступу може багато чого змінитися. M$-ту не сподобається антиm$-вська пропаганда, вони копнуть когось в американському уряді, ті копнуть когось у нас...
[Fedora Linux]

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #337 : 2006-11-15 16:36:41 »
[offtop --was_been_contined]
Off-topic:
ППШ (так само як і ППД) - зброя для тюремної варти (зблизька, по натовпу....). АК з його модифікаціями - зброя піхотинця. Гвинтівка Мосіна з ПУ - поєднання що чудово зарекомендувало себе як снайперський інструмент під час тієї ж ВВВ. Ефективна відстань роботи - близько 1 км. У цьому вона набагато краща за драгуновську (вже не кажучи про надйність).
Е, ну то якщо в тебе основною вимогою є ефективна відстань роботи, а аж ніяк не "зблизька, по натовпу...", то це тішить. В тому сенсі, що застосовувати крайні засоби якщо й хочеться, то для строго визначеного кола людей ;о)

[/offtop --was_been_contined]

Цитата
Після вступу - нічого. А от до вступу може багато чого змінитися. M$-ту не сподобається антиm$-вська пропаганда, вони копнуть когось в американському уряді, ті копнуть когось у нас...
Тепер зрозуміло, спасибі.
Справа в тому, що політикою не цікавлюся - на це просто наразі не вистачає часу; відповідно, важко робити якісь прогнози чи хоча б "прикидки" з огляду на.
Читайте документацію - вона кермує.