Якщо б шановний пан прочитав усю гілку, він зрозумів би, що тут вже немає чого ловити - майже уся спільнота (якщо не уся) вже зневірилась у реальність цієї задумки.
Дай будь ласка зсилку.
Я казав що майже уся спільнота зневірилась.
Склепав був один живчик, але він вимагає тестування і доробки в плані автоналаштування багатотермінальності, мережевої інсталяції та кластерності. Коли маю час то пописую скриптики, кому цікаво може приєднуватись...
Зневірилась тільки у президенті і то ті хто наївно вірив, а за Лінукс готові боротись ВСІ.
Єдине що я проти піднімання шуму навколо Лінуксу в Україні до вступу України у СОТ.
В мене залишилась лише одна віра - у гвинтівку Мосіна-Нагана зразка 1891 року у поєднанні з ПУ.
А як же ППШ, котрий чудово показав себе за часів ВВВ (наголошуватиму саме на цій абревіатурі) і мав єдиний недолік - його було важко випускати швидко і величезними партіями? А як же "класика жанру" - АК[М[С]]? ;о))
ЦитатаЄдине що я проти піднімання шуму навколо Лінуксу в Україні до вступу України у СОТ.А що зміниться після (можливого?) вступу України до СОТ?
Off-topic:Цитата: miwa від 2006-11-14 23:50:30А як же ППШ, котрий чудово показав себе за часів ВВВ (наголошуватиму саме на цій абревіатурі) і мав єдиний недолік - його було важко випускати швидко і величезними партіями? А як же "класика жанру" - АК[М[С]]? ;о))ППШ (так само як і ППД) - зброя для тюремної варти (зблизька, по натовпу....). АК з його модифікаціями - зброя піхотинця. Гвинтівка Мосіна з ПУ - поєднання що чудово зарекомендувало себе як снайперський інструмент під час тієї ж ВВВ. Ефективна відстань роботи - близько 1 км. У цьому вона набагато краща за драгуновську (вже не кажучи про надйність).
Після вступу - нічого. А от до вступу може багато чого змінитися. M$-ту не сподобається антиm$-вська пропаганда, вони копнуть когось в американському уряді, ті копнуть когось у нас...