Автор Гілка: KWirelessNetwork - Windows відпочиває  (Прочитано 3043 раз)

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
KWirelessNetwork — програмне забезпечення для роботи із бездоротовими мережами та аплет для панелі KDE. Уже в складі KUbuntu beta.

Ось, як виглядає іконка на панелі. Гарний Mac-стиль, і тінь у стилі Web2.0:

Клацнувши на ній, отримуєте список усіх можливих з'єднань:

Вибираєте необхідну мережу, і:

Це все! З'єднання встановлено!

Хваляться, що зуміли зробити цей процес ще простішим, ніж у Windows.

Взято з: http://evolvedlight.co.uk/?p=20
« Змінено: 2007-02-08 15:33:54 від lvm »

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
Re: KWirelessNetwork — Windows відпочиває
« Відповідей #1 : 2007-02-06 18:18:14 »
KWirelessNetwork — програмне забезпечення та аплет для панелі KDE. Уже в складі KUbuntu beta.

Ось, як виглядає іконка на панелі...
Я так розумію, що в обох випадках - це іконка після Kmix, а то з посту це не зовсім очевидно.  :)
« Змінено: 2007-02-06 18:18:49 від cadca »
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #2 : 2007-02-06 19:30:38 »
KWirelessNetwork — програмне забезпечення та аплет для панелі KDE. Уже в складі KUbuntu beta.

Ось, як виглядає іконка на панелі...
Я так розумію, що в обох випадках - це іконка після Kmix, а то з посту це не зовсім очевидно.  :)
Справді, не зрозумівло. Виправ. Ні, як видно із назви, це ПЗ для роботи із бездротовими мережами.

Відсутній iip))

• Графоман
  • дописів: 277
  • Перекладач KDE, openSUSE...
« Відповідей #3 : 2007-02-07 06:04:07 »
KWirelessNetwork — програмне забезпечення для роботи із бездоротовими мережами та аплет для панелі KDE. Уже в складі KUbuntu beta.
Якщо мені не зраджує пам'ять, KNetworkManager (програма керує дротовими і бездротовими мережними з'єднаннями) була в SUSE ще з версії 10.
Якщо клацнути в системному лотку правою кнопкою мишки на піктограмі програми... А потім на Параметри...
"You should not be satisfied with being a victim, nor with being a survivor. You should aim to be a conqueror." "Now, go do the right thing!" Dr. Laura

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
  • дописів: 156
« Відповідей #4 : 2007-02-07 09:00:29 »
Якщо мені не зраджує пам'ять, KNetworkManager (програма керує дротовими і бездротовими мережними з'єднаннями) була в SUSE ще з версії 10.[/url]
не зраджує -- так і єсть. програма, мабуть, класна... але без можливості швидко (читай "з коробки") завести пересічний wifi-модуль програмка якось залишилася в мене без роботи =(
« Змінено: 2007-02-07 09:03:02 від tivasyk »
«it’s quite easy if you don’t know how» (c) douglas adams

Відсутній gray380

• Новачок
  • *
  • дописів: 45
  • Solaris
« Відповідей #5 : 2007-02-08 14:33:47 »
http://www.gnome.org/projects/NetworkManager/
Типу під Ґнома, в Убунту 6.10 вже є.
We're all gonna be in the same place when we die.
We're all gonna be just dirt in the ground.
(c) Tom Waits

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
Re: KNetworkManager - Ubuntu відпочиває
« Відповідей #6 : 2007-02-12 11:10:54 »
Ну чому переважна більшість убунтарів -- такі безглузді?  Я вже не кажу про те, що це дійсно сузєшна розробка, а не афроафриканська -- навіть назву програми переврали (воно й для wired connections, зветься KNetworkManager).

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • Debian GNU/Linux
Re: KNetworkManager - Ubuntu відпочиває
« Відповідей #7 : 2007-02-12 12:08:41 »
Ну чому переважна більшість убунтарів -- такі безглузді?  Я вже не кажу про те, що це дійсно сузєшна розробка, а не афроафриканська -- навіть назву програми переврали (воно й для wired connections, зветься KNetworkManager).
Михайле, два слова: культура спілкування. О ні, тільки не пробуйте виправдатись ображаючи мене, і навіть не варрто просто ображати додаючи: "а мені власне й не потрібно виправдовуватися, бо я рожевий і пухнастий, а ти -- малолітній вискочка", бо Ви цього разу таки справді тупонули.

Ні, ніхто не казав про нову утилітку, я написав про те, на скільки легкою у користуванні вона стала завдяки розробникам Убунту.